Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az operátor

281 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A témához kapcsolódóan 5 előadást hallgathatunk meg, majd rövid szünet után kerekasztal beszélgetés lesz az előadókkal, valamint Aba Lehel főépítésszel, és Vincze Ottó szentendrei képzőművésszel. A szimpózium szervezésével célunk a jelen helyezet feltárása,…..
Szentendre városvezetése új kulturális koncepció megalkotására készül, mely remélhetőleg jelentős változást hozhat a város mindennapjainak, és a SZAMP tagjainak életében is. Nem csak városképi jellemzőkben, de leginkább kulturális irányultságban van szükség…..
"Ezt így a legszebb megcsinálni. Összes haveromat lefotózom életnagyságban"Mondja Balu három beállítás meg fél sör között. Az összes az sok. Sokan vagyunk. Cirkulálunk a fehér háttér és derítő körül, mint éjjeli lepkék a villanykörténél. Az ipari vaku akkorákat villan,…..
Dunakorzóra tervezett, A Hold és a Nap címet viselő új köztéri alkotás, melyet Nagy Kristóf és Vadász György jegyez. A vélemények összegzése után született a mellékelt állásfoglalás A TERV! ..
..
A divatbemutatón A szépség és a reklám című időszaki kiállításhoz kapcsolódóan a szentendrei Art6 Szalon két tervezője: Somody Bea és Bagdi Kata ruháit láthatjuk. A két iparművész a világhírű ruhatervező Coco Chanel előtt tiszteleg, megmutatva, hogyan lehet jelenvalóvá…..
Szeretettel várjuk a SZAMP tagjait 2014. június 11-én 17  órától a MűvészetMalomba, ahol aCzóbel, egy francia magyar kiállításban Barki Gergely kurátor ingyenes tárlatvezetésen mesél legfrissebb kutatási eredményeiről! Czóbel Béla (1883-1976) kalandos életútja során…..
ElevenKert Egy kis hangulat... 2014.05.25 22:57:46
A kiállításon Hugyecsek Balázs - a Forgács Társaság tagja - kortársművészeti kiállítási módszerek alkalmazásával interaktív tereket hozott létre. Szellemi örökségünk megragadásához kiváló alkalmat nyújt a Skanzen vándorkiállítása, melynek új helyszíne a felújított…..
Forgácsolt Kultúra Vesszőfutás 2014.03.10 12:53:06
A finoman habzó folyam sávozott iszapos partján az elhaladó emberi léptek nyomán lábnyomok keletkeznek, amelyek szinte észrevétlenül tűnnek el, s a part újra kisimul, és marad a víz, a hullámzás, a sodrás, a hömpölygés, az áradás, az apály és dagály a természet rendje…..
pályázhat minden olyan képzőművész, aki már igazolhatóan önálló művészi tevékenységet tud felmutatni. http://www.alkotomuveszet.hu/index.php/59-szentendrei-regi-muvesztelep-palyazati-felhivas A pályázat legfontosabb feltételei:1. A bérleti jogviszony határozott időre, három…..
Bagdi Kata Esküvői ruhák 2013 2014.02.12 09:42:40
..
Köszönjük mindenkinek, aki látott minket, annak aki nem tudott eljönni, annak Herpai András művészettörténész és Hugyecsek Balázs, a kiállítás rendezője mutatja be a tárlatot: Juhász Gergő - KASKA megnyitó performansza szinte vágatlanul: ..
A Vajda Lajos Stúdióban nyíló kiállítás örök témát boncolgat: a halált követő szertartást. A kiállítók gondolnak a haláltusára, és mindenre ami azt körülveszi. Külön élményben lehet részünk a megnyitón: a szokásos művészettörténész maszlag helyett egy minden…..