Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cs.Alamade

13 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unaloműzés Flash kedd 2010.11.16 22:37:00
Epic Combo! Csapd szét a tekiket! Aprítsd őket egy nagy kalapáccsal, lézerre, aknákkal vagy ami a csövön kifér. A lényeg, hogy egy ütéssel minél többet elpusztíts és ezzel létrehozz egy bazi nagy kombót :) Toss the turtle! Úgy látszik ma ilyen agresszív játék pakkot kaptok. A…..
Könnyed, félórás kikapcsolódást nyújthat e játék. A cél a két kép közötti különbség megtalálása miközben egy furcsa kirándulást tehetünk egy megváltozott múzeum világában. ..
Október 4-én végre boltokba került az Óriás zenekar legújabb 11 track-et tartalmazó albuma Példák hullámokra címmel. A lemez megjelenését megelőző napon felkerült a Gyere gyere című számra írt videoklip a youtube-ra. Nézzétek, hallgassátok! +1 ..
Az általam igen kedvelt tower defense stílusú játékok egy újabb gyöngyszeme. Az első rész egy tovább fejlesztett változata, pár újdonsággal (pl mega tower). Érdemes kipróbálni. Aki szereti az ilyen stílusú játékokat annak garantáltan lesz egy két unalomtól mentes órája.…..
 Ez mekkora...! Imádom az ilyen játékokat. A lényeg, hogy minden pálya elején kapsz néhány elemet amit beilleszthetsz, és ezek segítségével fel kell ébreszteni a kis dobozunkat. Még az első részével töltöttem el jó pár kellemes pillanatot, de amint időm engedi a második…..
A tegnapi nappal felkerült a Children of Distance legújabb és egyben legelső hivatalos klipje a YoeTube-ra, amit most szeretnék mindenkivel megosztani. Az Emlékezz rám 2 nevet viselő dal értelemszerűen a méltán híres Emlékezz rám folytatása. Az alig 18 éves énekesnővel, Ladányi…..
 Újabb flash game amit a Kongregate prezentál nektek. Rém egyszerű kis logikai játék, vagyis csak annak tűnik. A lényeg, ahogy a cím is mutatja, el kell minden piros formát távolítani a képernyőről, míg a zöldeket meg kell védeni. Egy kellemes kis fél-egy órát biztosíthat…..
Október negyedikén jelenik meg az óriás új nagylemeze a Példák hullámokra. Az EMI Music Services által gondozott nagylemezen 11 új dal lesz, amiből kettőt már lehetett hallani a tavaszi letölthető kislemezen. Most a Lángoló Gitárokon bemutatunk még hármat a hétfőn megjelenő…..
Cs.Alamade 2010.09.28 13:53:55
Tiszteletem! Egy igen hosszú péntek este áll mögöttem így nem is próbálkozok semmilyen mélyen szántó gondolat megfogalmazásával. Álljon itt egy kis idézet a M1K weblapján megtalálható Biográfiából: "Szóval az egész úgy kezdődött, hogy Tomi, meg Ádi egy lépcsőházban…..
Unaloműzés Flash kedd 2010.09.21 22:34:00
Ismét kedd és egy jó nagy szünet után ismét "flah kedd". Ma egy újabb, általam igen kedvelt tower defense játékot hoztam nektek. Előre le kell szögeznem, hogy ez a játék egy szemét játék. Csak akkor érdemes leülni elé ha nem sajnáljuk az időt mert szuper addiktív. A…..
Hányszor mondjam még, hogy ilyet ne?Ez kérem szépen valami rettenet. Nem igazán tudom hova tenni ezt a klipet. Elsősorban igényes zenéket szerettem volna bemutatni ebben a rovatban, de egy ilyen botrány mellett nem mehetünk el szó nélkül.Nem szeretnék túl mélyen szántó elemzésbe…..
Unaloműzés Flash kedd 2010.08.10 15:14:00
A szombati zenés poszt mellett a keddi flash játék rovat is az én kezem alatt fog megszületni. Kezdjük egy igazán addiktív játékkal mely a GemCraft chapter 0 névre hallgat. Stílusát tekintve egy tower defense móka. A cél megvédeni a varázs tornyunkant a fertőzött épületekből…..
Csókoltatom a nagyérdeműt! Azért vagyok itt, hogy minden szombaton egy zenés bejegyzéssel csökkentsem a kedves olvasók unalom faktorát, további magasságokba emelvén a blog színvonalát. Nem ígérhetem, hogy minden zenei ízlést ki fogok elégíteni, de azon leszek, hogy mindenki…..
Subba Subba Records: Ribi Rebi 2009.04.16 07:57:00
Sosem gondoltátok volna, de lassan minden hétre jut egy csillag szupersztár, termékeny terület a magyar! Sejtéseink szerint valahogyan lekeveredhetett egy '96-os Lil Kim kazetta Egom-ba, és ez Rebeccából kihozta az állatot. Elreppelése szerint tizenhárom éves (a WiW kussol az…..
Emlékeztek még az egyklikkes játékra? Most itt egy adrenalinosabb változata, a Chain of Fire. A pályán levő embereket kell felgyújtani úgy, hogy egyet kijelölünk és megadunk neki egy kezdőirányt, és akinek nekimegy, az felgyullad. Az első körben minden emberért 5 pontot kapunk,…..
Még nem voltak a blogban „rajzolj pályát a szánkósnak” típusú játékok, pedig ezek elég népszerűek flashjátékos körökben. Pótolom a lemaradást a műfaj egyik legjobb képviselőjével, a Snow Line 2-vel. A lényeg tehát egy szánkópálya megrajzolása, illetve…..