Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jake24

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pimasz úr (vagy Pimaszúr, a TV2 sem tudja eldönteni) ottalszik című sorozattal a címén kívül is van baj bőven. A koncepció és a cím ugyanis a tartalomhoz nem sok szállal kötődik: Papp Gergely riporter és operatőr neje ugyanis sok mindent csinál az epizódokban, csak nem alszik.…..
Május 1-től a Prizma TV neve RTL+ lesz, írja a csatorna sajtóközleménye. Meg még ezt is: A névhez és a csatorna változatos, az egész családot megszólító műsoraihoz egy mindenben illeszkedő dinamikus, színes arculat társul majd. A névváltoztatás célja, hogy még…..
Istenkirály lett volna egy ilyen film (mármint Avengers) a hetvenes években, nem? Sajnos csak házibarkács előzetes, de azok közül az egyik legjobb. Vasember mindet visz. ..
A Viasat március 24-én mutatja be a Fox Brooklyn Nine-Nine című Aranyglóbusz-díjas sitcomját, aminek a Sorozatjunkie-n kerestek magyar címet. A New York 99. számú rendőrőrsén játszódó, vicces sorozat a tehetséges, ám gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó (Andy Samberg)…..
Erősen kezdi a tavaszt a Comedy Central: április elején vadonatúj epizódokkal jelentkezik a Family Guy, február 27-én jön az Archer 4. évada és az Így jártam anyátokkal kilencedik, befejező etapja, a Happy Endings harmadik, dettó a véget jelentő évada és március végén…..
A Viasat műsorán ma bemutatkozó Emberi tényező bejelentésekor a tapasztalt sorozatfüggők azért jöttek izgalomba, mert a készítők között ott volt JJ Abrams, a Lost és az Alias producere, a Star Trek-reboot rendezője és a Csillagok háborúja-franchise új kapitánya, pedig nem…..
Jake24 2014.02.20 14:20:53
@Llew: DVD-n/Blue-Ray-en egész jó eladási számokat hozott, ha jól tudom, illetve indult fan-kampány is hogy csinálják meg a folytatást a 2000AD oldalán (a brit képregénysorozat, aminek a része a Judge Dredd is), a fene tudja mi lett a vége - nem hiszem ekkorát kamuzna amúgy Karl Urban.

Mondjuk a folytatást képregényben már megcsinálták Underbelly néven (amit azonnal elkapkodtak, most várni kell a második kiadásra), de nem hiszem, hogy azt filmesítenék meg.
Fallon hétfő este vette át hivatalosan is a stafétabotot Jay Lenótól, az első műsorában pedig máris rengeteg celeb tette tiszteletét, az előre beharangozott Will Smith-U2-duó mellett Robert De Niro, Tina Fey, Sarah Jessica Parker, Kim Kardashian, Joan Rivers és Lindsay Lohan is…..
Jake24 2014.02.19 12:58:23
Sandhamni gyilkosságok címmel újabb skandináv krimisorozat jön a magyar képernyőkre, ezúttal az AXN-re. A sorozat, csak hogy a heteken át tartó tévés kotlástól irtózókat megnyugtassuk, mindössze három részes, ún, minisorozat, szerda esténként látható tízórás kezdettel. A…..
Jake24 2014.02.19 09:47:33
@zooltek: Ja, elvégre 166 néző értékelte 5.9-es átlagra, szóval biztos szar.... felejtsétek már el az imdb-t, vagy tanuljátok meg értelmesen használni.

Jó kis skandi krimi ez, megéri megnézni.
Miközben az olimpián mindenféle sporteseményekkel bajlódnak, a köztévé Valentin-napozik, egy élőben (erre bezzeg van élő műsoridő) celebrált katonai vagy tengerész esküvővel. Fél 12 körül, pénteken, csak hogy ez is meglegyen az utókornak.  És eleve, milyen már, hogy a…..
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
A Forbes legújabb számában 5 oldalas interjút közölnek Simon Zsolttal, a TV2 egyik új tulajdonosával. Az üzleti magazinba azonban még így se fért bele minden nyalánkság, így a Forbes a blogján közölt ma egy olyan részletet, ami kimaradt a lapból. A poszt Pindroch Ferencről, a…..
Jake24 2014.02.07 14:13:23
Az NBC midseasonjének egyik versenyzője egy megbízható névvel (Dick Wolf sorozatatyaúristen), egy nagyjából jól bejáratott anyasorozattal (Chicago Fire) és kábelcsatornásnak tűnő, de jellegzetesen network tévés marhaságokkal elbarmolt krimi, amit nyilvánvalóan a kemény arcokat…..
Az ember, akinek (ember) karakterét a világon egyedül az Alien, a Predator és a Terminator is megölte, a tévében fog vitézkedni: Bill Paxton beszáll az ABC Marvel's Agents of SHIELD című sorozatába. A négyrészes vendégszerepben Paxton lubickolhat, mert egy kőkemény macsót kell…..
Jake24 2014.01.14 17:14:54
@sixx: szerintem bárhogy is írod, ember, karakter, színész, tökmindegy, ez akkor is kurva nagy dolog. Milyen jól mutat egy önéletrajzban (persze egyéb kiváló szerepei mellett). :) :)
Elképesztő statisztikát tett közzé az NFL: az őszi tévés idény 35 legnézettebb tévéműsorából 34(!) amerikaifutball-közvetítés volt, ami egészen lenyűgöző. A meccsek átlagnézettsége 17,6 millió volt, összesen 205 millió amerikai látott legalább egy összecsapást…..
Eldőlt, hogy ki, az még nem, hogy mikor, de az már tuti, hogy lesz: a Fox International 2014 február 1-jén elindítja magyarországi sugárzását, elsőként a Telekom digitális szolgáltatásában, aztán majd szépen lassan a többi szolgáltatónál. Alant a sajtóközlemény, itt a…..
Bejelentették, kiket díjazna a színészek céhe idén, azaz mely filmek és tévésorozatok érdemesek a SAG Awardsra. A filmes jelöltekről a Cinematrixon írtunk, most a tévéseket nézzük meg közelebbről. Nagy meglepetés persze nincs, Breaking Bad, 30 Rock, Modern család, Trónok harca,…..
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
Jake24 2013.11.25 16:07:03
@afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~: Ja, tényleg, mindegyik haldoklik, azért kérnek be újabb évadokat a magasabb gyártási költésgek ellenére... Ott van az Archer például, szerinted az is haldoklik?
Tessék, csak elő kell venni egy ötéves posztot, hát legyen. Spoiler: más szórakozásának elkúrására tökéletesen alkalmas információtöredék egy irodalmi műről, filmről, színdarabról vagy tévéműsorról. Spoilerfób: aki a fentiektől kiütést kap és bekommentel. Troll: aki tudja, mi számít spoilernek…..
A Lostot, az ABC 2004-ben bemutatott sorozatát a network tévés kreatív aranykor egyik jeles képviselőjeként tartják számon a mai napig, mérföldkőnek, a bebetonozott szabályokat felrúgó, új utakat taposó sorozatnak, aminek készítői hősies kitartással meggyőzték az ABC-t…..
Október 3-án startol az angol túlélőkirály, Bear Grylls legújabb tévésorozata, amiben most kivételesen nem ő vág keresztül a sivatagon egy szál késsel és alszik egy döglött teve belei közt. A kiút a pokolból főszereplője ugyanis rendhagyó módon nem az exhibicionista…..
A Blastr.com-on olvastunk egy rém vicces cikket: a kínai kormány hivatalos, China Internet Information Centre nevű internetes lapjának japán nyelvű kiadásán a jövő repülőgéphordozóiról írtak, és valamilyen oknál fogva a Battlestar Galactica című sorozat címszereplőjét, a…..
Jó, barokkosan túlzunk, de akkor is örülünk annak, hogy az amerikai sportok is kapnak egy talkshow-t a Sport TV-n, ráadásul nemcsak az NFL (amerikaifutball), hanem az NHL (jégkorong) és NBA (kosárlabda) eseményeivel is foglalkoznak majd. Hogy aztán az amerikai sportok rajongói menyire…..
Librarium A fegyverkereskedő 2013.08.27 12:11:22
Hugh Laurie könyvének fülszövege hangzatos szavakkal kis túlzással mindent megígért, hogy egy olyan krimi lesz ez mint egy Guy Richie-film vagy egy Monty Python-előadás, de ehelyett inkább egy eléggé zavaros cselekményű, hol jobban, hol kevésbé vicces, B-kategóriás akciófilmre…..