Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P. Szabó Mária

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Transsexualism: A Primer. Second Edition, August 1996. Re-published by The Looking Glass Society by permission of the original author. A magyar változat munkatársai voltak:   - Fordítás: Bandi…..
P. Szabó Mária 2009.03.22 12:28:29
Kedves Kittycat!

Köszönöm a segítségedet, de sajnos én nem tudok angolul.
Már odaadtam az írásomat egy-két olvasónak, de bevallom, teljesen elvagyok bizonytalanodva. Kaptam például az alábbi reakciót, aminek nagyon örültem:

"Kedves Mari!

Most végeztem az olvasással és azt hiszem ha nem írnám amit éppen csinálok csak ülnék és néznék magam elé és csak örülnék , hogyigen sikerült neki. Drukkoltam nagyon és utáltam a volt munkatársait mert nem tudták elfogadni az apját is és az anyját pedig sajnáltam mert ő megpróbálta és iszonyatosan nehéz lehetett. Más neveltetés, meg a durva férj. Ági hozzáállása nagyon tetszett és azért jó tudni volt mellette valaki. Hihetetlen írás, nagyon jó és olyan élethű. Fogalmam sincs hogyan fogják fogadni az emberek, de nekem nagyon tetszett és át lehetett érezni teljesen mit is érzett Bea. Persze sírtam is nem is egyszer. Én már csak ilyen vagyok. Nagyon nehezen fogadják el az emberek azt ha valaki másabb és ezt nagyon jól írta le.Az egészet nagyon jól írta le! Csak tombolok magamban, örülök hogy leírta és remélem akik elolvassák megfogják érteni és nem ítélik el rögtön az embertársukat, amiért az másmilyen. Szeretnék ebben hinni. Most még az is megfordult a fejemben, a gyerekeim révén, hogy ilyesmiről az iskolában is kellene beszélni. De ha belegondolok, hogy már a szex is gondot okoz, akkor ez már lehetetlenség.
Érthető volt és simán nyomon követhető. És ha nem lenne benne Bea belső gondolatai, visszaemlékezései, meg az anyukájéi akkor is érdekes lenne, de így még jobb, mert amíg olvassa az ember ezeket a gondolatokat emészti a történést ami zajlani fog.Kíváncsi leszek milyen víszhangja lesz majd a könyvének.Legszívesebben mindenkivel elolvastatnám, még akkor is ha úgy reagál rá mint az apa.
Ezt a történetet kezdem el olvasni a blogján és rögtön felkeltette az érdeklődésem és nagyon kellenek ilyen történetek, hogy észrevegyék magukat az emberek.
Köszönöm, hogy elolvashattam . "

Ennek örültem, de volt aki azt mondta, hogy lehet jó írás, de nem kötötte le.
Hát majd elválik:)
Ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani egy rövidke szerelmi történetet Veletek. Amúgy is nemrégiben téma volt a fórumban, hogy elmeséljük-e a párunknak a múltunkat, hát most ebbe szeretnék belemenni, ha megengeditek. Az én sztorim máris nem áll helyet a témában, hiszen a két…..
P. Szabó Mária 2009.01.11 21:13:00
@rumbatokhaha:
Biztos jó így, és talán igaz is, de mi van ha az ember lusta és semmi kedve sem ugrálni és sem pedig nevetni?
Mi van ha csak aludni szeretne?
P. Szabó Mária 2009.02.04 13:58:09
@rumbatokhaha:
Nagyon erősek a szavai! Létezhet ilyen?
P. Szabó Mária 2009.02.10 21:24:01
    Adventi köszöntő Harmatozzatok ti Égi magasok.Mindenki lelkét, tisztára mossátok!Legyen minden ember, szíve hófehér,Így majd a szeretet mindenkit elér. Földön az emberek békében élhetnek,A tiszta lelkek hozzád igyekeznek.Én édes Istenem, legyél…..
P. Szabó Mária 2008.12.01 08:20:02