Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christian _Troy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rövidtávú lakáskiadás sokakat megmozgatott az utóbbi időben, a maga hatalmas lehetőségeivel és kockázataival együtt. Az hogy kinek éri meg rövidtávon és kinek inkább hosszútávon kiadni lakását elsősorban az ingatlan adottságaitól függ. (A sokmilliós magyar bevételekről egyébként itt írtunk). A…..
(Történelmi pillanat: a blog első vendégposztja. A szerző Palotás Gábor kolléga – City Taxi). Először is megpróbáltam megbecsülni az Uber forgalmát. Állításuk szerint 80 ezer regisztrált felhasználójuk van. Ha ők havonta csak kétszer utaznak, 160 000 megrendelést feltételezhetünk. Átlagos 2500…..
Bár nem mai a hír, de annál tanulságosabb, hogy a Semmelweis Egyetem új dékánja, Dr. Hunyadi László professzor egyik első kezdeményezésére, eltörölték az intézményben az augusztusi vizsgaidőszakot. Felálló és háborgó HÖK az egyik oldalon, jogszabályok a…..
Christian _Troy 2013.08.14 12:17:34
@csincsilla72: Tényleg nem akarlak megbántani, de amit te "anatómia" név alatt tanultál köszönő viszonyban sincs azzal amit mi orvostanhallgatók tanulok. Láttam ELTE-s könyveket, sőt korrepetáltam ottani hallgatókat anatómiából, amit nektek tudni kell az a mi tudásunk maximum 2% :) egy anatómia szigorlatra nálatok körülbelül 2 nap kell és akkor már sokat mondtam...nálunk 2 hét... és a határidő 30 évvel ezelőtt augusztus vége volt, akikhez ma elmész a panaszaiddal, vélemény szerint kivétel nélkül vizsgáztak augusztusban. Nem választottak más szakmát, mégis kiváló szakemberek lettek. :)