Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zigil

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy szimpla, lehet, hogy semmi értelme és az is lehet, hogy kb 10 másodpercig szórakoztató, de az enyém :) Köszönöm Chipppa!Klikk..
Zigil 2009.04.22 22:48:07
..
Zigil 2009.03.25 22:55:02
@freddyD: Biztosan, látszott a videóban néhány helyen egy kis lézer fénypont a szőnyegen, azt kergette a macska.
Amúgy ez nagyon jó rész volt, főleg a harcolós tetszett a legjobban. Nem semmi effekteket tudnak azért csinálni! Remélem minél hamarabb jön a következő rész (csak ne a minőség rovására menjen)! ;)
The Man in Suit Duff percek 2009.03.15 20:58:00
Nem állt ám meg a történet. Frohi folytatja útját a rejtélyes... helyen. És ki tudja kik ismerik fel hősünket a régi bajtársai közül! Reméljük ezzel kicsit boldogabbá tehetjük a vasárnapotokat/hétfőtöket. Üdv. A GAZOLAJ ura: Krisz XD Arby is itt van ám!..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
Mivel nem jut eszembe ide semmi, ezért a tárgyra térek: A bejegyzés címe amúgy egy VEKTOR idézet. :) Üdv, a Master Chief skines csávó...
Oh yeah! I picked a real stinker this time. As always, this video is dedicated to anyone who’s been traumatized by this game...
The Man in Suit Fontos kérdések 2009.01.21 21:08:00
Új kép, íme. :) Frohi "nagy kérdése" egyébként szvsz elég érdekes, jól el lehet vele filozofálni. Üdv, ezúttal tényleg majdnem Krisz...
The Man in Suit Segítőkészség 2009.01.19 20:38:00
Új nap, új kép. Utálok bevezetőt írni. XD Jó tanács: TÉNYLEG ne vajazzatok foszlós kalácsot, ezt saját tapasztalatim alapján mondom. Én nekiálltam 4 szelet megvajazásának múlt vasárnap, de 5 perc után egy külvilágtól hermetikusan elzárt szobába kívántam magam, hogy ne…..
Zigil 2009.01.21 20:23:15
The Man in Suit Leszerelés 2009.01.18 19:03:00
"It's time, türüpptüpptüpptüpp" - hogy a Yu-gi-oh-ból idézzek - a folytatásra. Üdv, "MajdnemKrisz"..
Krisz gondolt egyet, és dizájnt cserélt. :D Szerintem jobban néz ki így. Na de térjünk a  tárgyra! Suli miatt nem tudtam/tudtunk a héten a bloggal foglalkozni, megpróbálunk picit jobban koncentrálni rá. Üdv, Nem Krisz...
The Man in Suit Kényszermunkahely 2008.12.26 17:50:00
Emberek bocs a kisebb képszünetért, már ha zavart valakit. Na de itt a folytatás! Most csak 1 kép: Valószínűleg holnapra el is készül a következő darab. :) Boldog Karácsonyt így utólag is! (Akartunk egy karácsony különkiadást, de bizonyos okok miatt nem sikerült... Majd…..
Bible Games emberek!!! :) De hány Jézusos játék létezik még?  ..
Szilveszteri különkiadásom kapcsán (ami idén is lesz, megint spéci videóval) ugyebár ígértem egy fagyit annak, aki képes végigvinni az Aztec Challenge-et legdurvább fokozatban. Eddig nem jelentkezett senki és őszinte leszek, nem is lepett meg ;) De Kami küldött egy e-mailt, ahol…..
The Man in Suit Új promo kép 2008.11.26 20:01:00
Nah, lassan kezd beindulni a dolog... Megvan a technikai háttér, a programokat kezdjük kitapasztalni, a sztorit meg folyamatosan írjuk. Még maga a képregény nem kezdődik, csak egy újabb promo képet szeretnék mutatni, ezúttal az én alkotásomról van szó. (Na jó, ez így nem igaz, de…..