Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megoldom

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar média ezidáig nem nagyon tudta/akarta tudomásul venni, hogy léteznek más kommunikációs csatornák is, mint saját webes felületei. Úgy tűnik, hogy a - hagyományosan - nem túl nagy érdeklődésre számot tartó EP-választások jelentik azt a médiaeseményt, amikor egy magyar…..
Bár egy időben úgy nézett ki, hogy veszélybe kerül a BKV használtcsuklósbusz-vásárlási akciója, a cég mai közleményéből az derül ki, hogy az üzlet megvalósulhat. A 30 használt, maximum 10 éves csuklósra kiírt közbeszerzési tendert a belga minőségi buszgyártó…..
Akik ma a Google.com vagy Google.hu oldalakat használták, észrevehették, hogy a kereső rengeteg találathoz azt írja, hogy "Az oldal káros lehet a számítógéped számára." A hibaüzenet szövege többféle url-re mutat. Például ilyenekre. Viszont ami kínosabb, hogy a…..
megoldom 2009.01.31 17:53:36
@Berci_JCHC: csak azért írtam mert amiko fenn állt akkor ezzel megoldódott s gondolom másko is fenn fog állni
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..