Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skeptical

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztián mamájának a lutoni reptéren kényszerből feladott kézipoggyászából elloptak 18 ezer forintot. Kiváncsian várjuk, melyik reptér válaszol hamarabb. Az biztos, hogy rontja az esélyeiket, hogy érkezéskor nem vették észre, és nem ott tettek panaszt. Amúgy lehet, hogy…..
Skeptical 2012.05.07 17:42:24
@Dr Gregory House: ez az új módi fapadoséknál, egyébként szerintem vérlázító, mi van ha kell gyógyszer, intimbetét, kenőcs, olvasnivaló, zsebkendő, stb. a repülőn? pont ez a kézipoggyász lényege...

Nekem 2 éve a parfümömet lopták ki a feladott csomagból feriéknél.
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
Nővér vagyok... Szegény ápoló 2012.02.10 20:19:00
Az ápolás egyidős az emberiséggel. Ezt bátran kijelenthetjük. El tudom képzelni azt a helyzetet, amikor a kardfogú megsebesítette a neandervölgyi embert, a társa betekerte a vérző sebet a lenyúzott állatbőrrel, hogy elállítsa a vérzést. Az időszámítás előtt az ápolás és…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
Magyaridióta Polt az i-re 2010.12.07 17:12:00
Tegnap, igaz, hogy csodák csodájára, de kilenc évre megválasztották Polt Pétert legfőbb ügyésznek. A formális logika szabályai szerint gyakorlatilag élete végéig, de legalább hetven éves koráig ő lesz a főügyész, igaz, ez utóbbi életkor korlát azért a mostani kormány…..
Skeptical 2010.12.07 18:25:14
Pedig még csak nem is szeretem a Stones-t annyira. Sírok rajta, komolyan. (Nincs apropója, csak úgy.) ..
Skeptical 2010.11.30 21:42:01
Belsőség A kút neve: Dezső 2010.11.21 08:45:00
Aki veteránautó felújításába kezd, annak többé nincs szüksége más szenvedélyre. Egy ilyen hobbi garantáltan száműzi a nőket, a piát, a kaszinót, a drogozást, a számítógép-függőséget az ember életéből. A tisztességes restaurálás tisztára nyalja a családi kasszát…..
Skeptical 2010.11.21 17:50:25
Villámlik a Karib-tenger felett. Nem úgy, mint a naiv festők képein, cikázva, a viharban ágaskodó lovak mögött, inkább úgy mintha messze, a túlparton, egy jamaikai diszkó tetőteraszán bekapcsolták volna a nagy teljesítményű stroboszkópot. A tengerpart fölé, a sziklafal…..
Kíméletlen a verseny a megtisztelő „Európa legelbaszottabb állama” címért. Ha a Balkán és a keleti peremvidék nem játszana, Magyarország simán vinné a díjat, így viszont lenyomják a dobogóról olyan országok és egyéb kétes entitások, mint Moldova és…..
T. Sz.! Értesítem, hogy fia történelemórán használta a mobiltelefonját, s utána viccesnek tűnő megjegyzést tett, ezért osztályfőnöki figyelmeztetést kapott. Történelemórán (ami egyébként osztályfőnöki óra lett volna, csak mivel a két tanár személye egy volt, így volt gyakran átfedés és tripla…..
A Művészetek Palotája aztán megosztja a közvéleményt, ez az épületek Lady Gagája, mert van, aki odavan érte, de sokan epilepsziás rohamot kapnak már az említéséről is. A díszítés nélküli formáról a legtöbb embernek egy oldalára borult lakótelep jut az eszébe, eleinte én…..
Skeptical 2010.10.17 10:55:00
A vörösiszap-tároló északi fala valószínűleg le fog dőlni, de nem kell pánikba esni, mondta Orbán Viktor miniszterelnök (Aztán kiderült, máma már nem reped tovább) Nagyon jól jött ez a gátszakadás Orbánéknak. A sok hazafias lózunggal körített dumálást, lázas…..
Kedves MTBlog, job hunterek! Szeretném veletek megosztani, egy igen érdekes kalandomat ami a mai napon történt.Hogy lehetséges, hogy léteznek még szcientológus munkaerő közvetítők? Csak szűkszavúan: Adott logisztikai végzettségű munkaerő,adott logisztikai munka ajánlat.…..
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
Jófej élőlényekkel kapcsolatos ismeretterjesztő rovatunk következik, aminek keretében megismerkedhetünk a koatival, más néven ormányos medvével. A koati Dél-Amerika bármely kevésbé hűvös pontján felbukkanhat, életmódja sok hasonlóságot mutat a mosómedvéével (ami szintén…..
Skeptical 2010.07.25 14:14:01
A tegnapi erkölcsi győzelem után sem változtak csapatunk céljai: irány a legjobb 16! Több mint 54 ezer ember látta tegnap a helyszínen, a tv előtt pedig sok-sok millió, milyen tisztességesen és tisztán játszanak fiaink, ez önmagában siker. Hun mester azonban előre tekint: "Meg…..
Skeptical 2010.06.16 19:21:25
ez a siras is a szinjatek resze,

en.wikipedia.org/wiki/Jong_Tae-Se

ez a foszer Japanban szuletett 2. generacios del-koreaikent, ott nott fel, ott jart eszak-koreai tamogatassal maganiskolaba, vegig a japan bajnoksagban jatszott, csak aztan felvette az eszaki allampolgarsagot, s hirtelen hos lett :)

ugyanugy meg van rendezve mint az 1000fos szurkolotabor, melynek minden tagja kinai ugyanis eszak-koreainak nemigen adnak sehova sem vizumot.
A NIKE után az Adidas is jelezte, hogy észrevette, idén van a futball VB, melynek tanúbizonysága a lenti reklám, melyben feltűnik Noel Gallagher, Ian Brown, Snoop Dogg, valamint Thomas Bangalter (Daft Punk) is, robotruhában, ahogy megszokhattuk.Míg Beckham ismét csak cincog, addig…..
Skeptical 2010.06.16 13:16:21
Az alábbiakban a sajtóban felröppent, legesélyesebbnek tűnő jelölteket értékeljük aszerint, hogy vajon mennyire lehetnek képesek a Sólyom László által megemelt lécet átugrani. Hamarosan köztársasági elnököt választ a parlament. Nem tudjuk, hogy kit jelöl a pozícióra a…..
„Hiszem, hogy Orbán elmondta az őszödi beszédét. Nem színes, nem felháborító, de lényegét tekintve ugyanaz. Választói nem ezt, és a rájuk váró megszorítást várták tőle.” – írja a mai Népszabadságban Lengyel László.  Később így folytatja: „A…..
Magyarország nem egy Amerika, ahol túlságosan sokat foglalkoznának a politikusok kinézetével, de a Véleményvezér blogon a minap kirakott 2002-es Orbán fotó mellbevágott minket. Orbán a 8 év ellenzékiség alatt legkevesebb 20 évet öregedett. Különösen durva a kép, ha…..
Subba Akinek nem inge 2010.06.09 10:30:00
 A HírExtra utánajárt a sztorinak, a valóság szerencsére árnyaltabb. ..
Made with Slideshow Embed Tool Ez lenne Alexandra lányunk, aki mint arról már írtam tavaly a karlskogai drill (majorette) csapat oszlopos tagja. Őket és a fúvós bandát meghívták a norvégiai Moss-ba, hogy szerepeljenek a nemzeti ünnep alkalmából rendezett műsoron és vonuljanak a…..
(Fotó: Index)   Sátoraljaújhelyhez, vagy a Bódva-patak környékéhez számtalan emlék fűz, de nyilván nem csak engem. (Egyik kolléga például egyszer az Eperjes-Tokaj Érchegység lábánál a megfelelő alkoholmennyiség bevitele után kifejtette, hogy elhalálozása után a…..