Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellsing

0 bejegyzést írt és 224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, akkor a kórokozót diplomatatáskának hívták, és elsősorban gerincferdülést okozott. Avagy így menőztünk mi 40 éve.  ..
hellsing 2020.03.15 15:10:27
@Dömötör Lóránd: a szimatszatyrosok meg mind csövesek voltak :)))

A faterom hozott nekem egy dipót a Minisztérjomból (HM), amiben vmi tábornok a pipadohányát tartotta. Évekig megvolt az illat, imádtam :)
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Vidéken viszonylag könnyebb keresni, mert nincs olyan sűrű beépítettség. Budapesten műholdképen vadászni ugyan picit nehezebb, és sokszor csak olyanba akadsz bele, amit már mindenki ismer...
hellsing 2018.09.16 08:40:53
@ZeRGe: a 3D kikapcsolása csak a döntött nézetet kapcsolja ki, nem vált képanyagot. Ha a 2D-vel felülnézetre váltasz és odébb húzod a térképet, ugyanúgy megláthatod a házak homlokzatát.

Ettől függetlenül a 3D térképek tényleg repülőről készülnek: youtu.be/suo_aUTUpps
Mikor a magyarországi tévék belevágtak a hazai sorozatgyártásba, akkor valószínűleg mindenkinek A mi kis falunkéhoz hasonló siker lebegett a szeme előtt. A már az első évadban is kifejezetten népszerű sorozat a második évadra tovább tudta növelni egyébként is óriási…..
Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk róla, hogy a Netflix The Crown című sorozatán, a címszereplő II. Erzsébetet alakító Clarie Foy jóval kisebb fizetést kapott, mint a férfi főszerepet játszó Matt Smith...
A Kraftwerkről, Ralf Hütter és Florian Schneider düsseldorfban alakult zenekaráról ma már szinte lehetetlen anélkül beszélni, hogy ne lógna ott felettünk - mint Damoklész kardja - a Kraftwerk hatalmas hatása a kortárs könnyűzenére. Még jobban megnehezíti a dolgunkat, hogy a Kraftwerk nem csak saját…..
hellsing 2018.02.23 19:40:11
Röviden arról, hogy miért kezdett el érdekelni ez a téma: Nagyjából egy éve kezdtem el Python programozást tanulni egy nagyszabású projekt miatt, és gyakorlásként vettem egy Raspberry Pi 3-at is, hiszen ezen az olcsó miniszámítógép gyárilag képes Python programok futtatására, és a GPIO porton…..
2.20 x 2.24 x 2.20 centiméter! Ekkora az egész kamera, ami nem sokkal nagyobb, mint egy dobókocka. Viszont ebbe az apró testbe egy 155 fokos látószögű FULL HD kamerát építettek...
Dave Anderson 41 évesen ráunt arra, hogy a nagyvárosi életmód egy potrohos apatestes fater csinált belőle, így hát fogta magát és elkezdte száműzni az egészségtelen ételeket, ráállt a napi hatszori étkezést tartalmazó (feltehetően sima szálkásító) diétára és heti 5 edzéses (kardió és súlyzós)…..
Ezúttal egy itthon kevésbé ismert lengyel játékot szeretnék bemutatni nektek a gyűjteményből. Mivel egy kisautóról lesz szó, így akik ezen a területen mozognak valószínűleg nagyon jól ismerik az Estetyka kisautókat.Lengyelországban a Palarton kívül komoly játékgyártás az Estetyka és a Ruch gyáraiban…..
Sok reptéren jártunk már, sok furcsaságot is láttunk, zongorától kezdve bódé terminálig minden fogadott már bennünket. Volt azonban három olyan reptér, amelyek annyira borzasztóak voltak (nagyon nehéz frissen lakkozott körmökel gépelni), hogy megérdemelnek egy külön posztot. Szerintünk ez a 3…..
A múltkori cikkem, 'A világ 10 legszebb vasútvonala' elképesztő sikereket ért el: több, mint 75 ezren néztétek meg egy hétvége leforgása alatt, amit ezúttal is nagyon köszönök! Most a világ leggyönyörűbb autóútjait válogattam össze nektek, amelyeken az utazás nemcsak mesés, de minden bizonnyal…..
A harcművészetek mai helyzete nem csupán a társadalmi változásokra és a technikák elavulásából fakadó következményekre vezethető vissza (ezeket az első két részben elemeztem). Kérdés, hogy mekkora a mi felelősségünk, illetve a hagyományos harcművészetek szellemiségének szerepe abban, hogy ma milyen…..
16:00: Orbán: Magyarország sosem lesz bevándorlóország 16:28: Orbán: a brüsszeli bürokraták a "Soros-tervet" valósítják meg, és "Soros tenyeréből esznek" 28 perc kellett a királyi hírügynökségnek, hogy rádöbbenjenek, a bevándorlóország nem olyan erős hívószó, mint Soros, de amint ez…..
A klasszikus vicc szerint: "még a Földön sem létezik értelmes élet, nem hogy azon kívül". De a tréfát félretéve az emberek három csoportra oszlanak, ha felmerül a földönkívüliek kérdése: vannak, akik kategorikusan tagadják még halvány esélyét is annak, hogy léteznének, aztán a második csoportba…..
hellsing 2017.07.04 11:06:35
@bgp: nem kell, hogy vasmag legyen, elég, ha folyékony, fémes anyag. A Szaturnusznak is van mágneses tere, de ezt folyékony, fémes hidrogén okozza. A mai modellek szerint nincs fémmagja a Szaturnusznak, max. kőzet.
hellsing 2017.07.04 11:11:19
@hellsing: Ha hozzá vesszük még az élet kialakulásához szükséges dolgokat (zöld zónában tartózkodás, nyugodt csillag, víz és légkör jelenléte, stb.), még akkor is százezrével lehetnek extraszolár Földek. És még akkor is lehet, hogy egy bolygó hemzseg az élettől, csak az éppen tökéletesen értelem nélküli, a növényeinkre hasonlító élet.
Minden idők harmadik legnagyobb atomkatasztrófája 1957-ben történt az akkori Szovjetunióban. Ez volt az első komoly baleset a szupertitkos Majak Termelési Egyesülés ipari komplexum területén, az Urál hegységtől délre. A hadászati célokra (atombombához) plutóniumot előállító 817-es üzemben kémiai…..
A TripAdvisor felhasználói szerint (tudjátok ez az a nagy internetes utazási fórum, ahol lehet értékelni a helyeket) a következő szigetek a legjobbak Európában. Már pedig, ha egy ekkora közösség ezt állítja, akkor van benne valami. Te voltál már valamelyik szigetek a felsoroltak közül? Én igen, és…..
Matchbox felújító VW Polo tuning 2017.01.31 19:56:26
Egy házi versenyre készítettem el az alábbi tuningautót, a verseny tematikája a racingboy, vagyis a fiatal srácok kevés pénzből megvalósított hobbituning csodái :) Olyan autót kellett használni, ami típusát tekintve egy népszerű, olcsó jármű. Nem sokkal a verseny előtt szereztem 200 Ft-ért egy…..
Még ez év végéig megszűnik a letelepedési kötvény – közölte nagy mellénnyel Lázár János hetekkel ezelőtt. Még Vona Gábort is leszólta, mondván: ezt megígérte Orbán Viktor is, és akinek a miniszterelnök szava kevés, az menthetetlen. Most már látjuk, mennyit ér pontosan az orbáni szó...