Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyos

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyhatósági választások után szokás kiszínezni a térképet. Túlgyőzte magát a baloldal? Nosza, piroslott, sőt elpirult az ország, és a vörös tengerben alig látszott néhány sárga szigetecske. 2006 ősze óta sikert sikerre halmoz a Fidesz? Besárgult, esetleg narancsszínű…..
A Fidesz-KDNP a listás szavazatok 43,57 százalékát szerezte meg, ami jelentősen eltér a 2010-es eredményétől (52,7 százalék), mégis megint sikerült a mandátumok kétharmadát megszereznie, köszönhetően a győzteskompenzáció bevezetésének.  Modelleztük, hogy a jelenlegi…..
Kyos 2014.04.22 10:51:40
@Brix: te láttál ilyen kérdést a szavazólapon? én nem. az volt a kérdés, hogy kire szavazok. és aki a többet kapja, az nyert...
Pócs János fideszes országgyűlési képviselő nemrég az alábbi bejegyzést tette ki a Facebook-oldalára:   Mivel Pócs a Parlamentben dolgozik, pontosan tudnia kell, hogy az őrség rendszeresen tart ilyen bemutatót, nem csak a jázsfényszaruiak kedvéért. Biztos mindenki…..
Tavaly az Orbán-kormány regnálásnak első három évét hasonlítottuk össze a Gyurcsány-kormányéval a két ciklus azonos szakaszaiban. Most újra megnézzük a mindenkori nagyobbik kormánypárt és az ellenzék támogatottságát, a kormányfőik népszerűségét, a kormányok…..
Csillag Ádám szinte minden fontosabb ellenzéki rendezvényen videózik, többek közt ott volt gyakorlatilag az összes diáktüntetésen is. A vasárnapi Jobbik-rendezvényre tartott, amikor megtámadták. Mélységesen elítéljük a sajtó megfélemlítését, és a politikai-rasszista…..
Kyos 2013.11.18 11:09:01
slapajblog Kitiltás a megoldás? 2013.11.16 18:37:05
Ha „állambácsinak” valami csípi a szemét, nem a probléma megoldásán töri a fejét, hanem  gyorsan törvényileg kitiltja azok okozóit. Lóhalálában, meggondolás nélkül zónákba kényszerít embereket. Ha nincsenek szem előtt, nincs gond.  Az első ilyen zónásítási…..
Laodumin Ózdi Waterworld 2013.08.07 06:03:08
A magyar kormány ózdi tagozata illeszkedve Orbán miniszterelnök úr turisztikai, mezőgazdasági és szociálpolitikai elvárásaihoz, higiéniai illetve egészségügyi szabadságharcot hirdetett, amelynek keretén belül csökkentették (helyenként kiiktatták) a közkutak kapacitását. Ha…..
Kőszegi Zoltán fideszes képviselő a minap Erdélyben egy beszélgetés közben kérdésre válaszolva azt mondta, akár 8 éven belül is elképzelhető egy felülvizsgálat Trianon ügyében. A Fidesz és a kormány helyesen el is határolódott tőle. A képviselő azóta már magyarázkodik,…..
2012 február 3-án hajnali 6 órakor bejelentették a MALÉV csődjét. Az alábbi felvételek a reptér 2A terminálján és a Lurdy-házban található ügyfélszolgálati irodában készültek a csőd napján. Egy közel 66 éves történet ért véget. Hogy folytatódik-e? A kormányzat…..
 Ez már a harmadik válogatója a 2011-es X-faktornak, a tömeg a Campona előtt nem lett kisebb, és a hangulat is pont olyan felfokozott, mint az első 2 adás elején, a négy mentor DRÁMÁT ígér, de olyat, mint amilyen még soha sehol semmikor. „ Ma este TÉNYLEG felrobban a…..
Az egykori SAS-kommandós Bear Grylls az a férfi, aki hivatásszerűen kerül veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe a világ legelhagyatottabb részein, csak azért, hogy mi megtanuljuk, hogyan élhetünk túl egy hajótörést, vagy azt, ha a beduinok egyedül hagynak minket a sivatag…..
Kyos 2011.07.08 14:43:57
 Az angol fogadók töretlenül bíznak Overdose-ban - olvasom a hírt. Jó nekik. Én már nem tudok.    Overdose léte és eddigi pályafutása tökéletesen megtestesíti a magyar néplélek minden sajátosságát. Óriási tehetség, rendkívül nagy reményekkel indult,…..
Kyos 2011.06.14 18:09:32
 ..
Kyos 2011.05.28 14:43:38
Kyos 2011.05.29 20:39:51
@zsocy10: boccs, h nem jött be ez a hatalmas humor :DD
A lövöldözés után az utcára tóduló emberek többsége először azt hitte, hogy a gárda nyitott tüzet házaikra. A sértettek máig nem heverték ki az éjszakai támadás sokkját. - Stépán Balázs írása   „Asszony ébredj, becsapott a villám” – ordította…..
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
hogyvolt VV4 - 4X135 2011.05.01 15:40:00
Vannak kemény napok, vannak kemény esték. Tegnap nekem kijutott. Tökéletesen értem a mondatot, „a pillanatok öregítenek, nem az évek”. Mikor megláttam Lacibetyárt a Villa kertjében, úgy éreztem, végem van és akkor még nem sejtettem, hogy körülbelül egy óra múlva…..
Négy éve, hogy március idusán deklarálták a lengyel-magyar barátságot a két ország parlamentje. Az akkori állapotok még erősen megkívántak egy ilyen döntést, ma is azt mondjuk: szükség van arra, hogy a friss generációk tudatosítsák magukban mely nemzetre számíthatnak…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Kyos 2010.11.21 03:18:28
Pontosan 10mp alatt sikerült megtalálnom a honlapon az első pornós jelentkezőt:
valovilag.hu/versenyzok/825

Aztán újabb 10 másodperccel később a következőt, aki valamilyen kapcsolatban van a pornóval:
valovilag.hu/versenyzok/797

Színvonalas műsor...
Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-kormány és az MSZP korábbi szóvivője, Budai Bernadett lesz a Neo FM új hírigazgatója – írja a csütörtöki Népszabadság. Budai Bernadett a lap kérdésére elismerte, hogy "puhatolózó beszélgetések" valóban voltak, de konkrét…..
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..
"Dúcidegrendszer ide vagy oda, Igor kifejeztten érdeklődő állatka, odafigyel ránk, élvezi, ha simogatják, fogdossák, és szeret fürdeni. Sokkal érdekesebb állat, mint egy csigától várná az ember. És mindenekfelett extrém cuki is" - írja Ildi.…..
Kyos 2010.08.29 03:14:12
Prolik vs lófők! Csodásan abszurd backdoor kommunikációs csatáról értesültünk a Tumbleren, borosjulinál. A sztori eleve klasszul kezdődik: Szeged egyetlen szánkózódombjára egy betripezett óriásműlesikló Apró Juhász János építész, helyi önkormányzati képviselő 8…..
Kyos 2010.08.24 14:50:13
@t a m á s: te meg csak egyszerűen húzzál inkább a Tóta W.-nek kommentelni...
Kyos 2010.08.24 15:36:50
@nestrot10: de hülye vagy esküszöm...
téged is jól nevelt a 45 év szocializmus, néznél inkább körül akár a legnagyobb liberális Amerikában, minden házon kinn a zászló.

Fogadjunk te még nemzeti ünnepre sem mered kirakni a magyar zászlót, mert rögtön remeg a kis szíved, hogy "magyakordsz". Ilyen szó meg egyébként nem látezik...
Kyos 2010.08.24 15:40:10
@Dohányzó Zsiráf: "magyarkodás". De szép szó... hol tanultad?!
Bulvármocsokban fetrengő, visszataszítóan kattintásvadász rovatunkban ma a csöcs metafizikai jelentőségét és a marketingben megjelenő hatalmát vizsgáljuk szigorúan tudományos alapon, úgy emberileg mint szakmailag. Szóval Sophitia Alexandra minden idők legkirályabb (jó, ezen ne…..
Kyos 2010.08.22 00:18:40
de Sade márki Húsvét 2009.12.09 16:01:00
Néhányan épp jönnek ki a miséről. Álldogálok a templom előtt, merő kíváncsiságból, jegyzetelek. Gondolatban pedig újraácsolom azt  a bárkát, mert megint épp ideje lenne.Húsvétvasárnap van. A hívek kipirult orcával sereglenek kifelé, túlzottan adagolt púderrétegek és…..
Praxis Nem adta be az oltást 2009.11.22 10:44:00
Egy nagyon kedves barátom küldte nekem az alábbi E-mailt még csütörtök délelőtt. Sokat gondolkodtam azon, megírjam-e a vele lejátszódó bizarr történetet, vagy csendben maradjak és hallgassak, mint a sír. Végül úgy döntöttem, életre keltek egy blogot, ami a hasonló…..