Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fisherman

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akárhogy csűrjük-csavarjuk, technikai vívmányaink nagy része hadi fejlesztésként, háborús ösztönzésként keletkezett. Állami pénzekből minden kutatás olajozottabban megy, nem csoda, hogy máig profitálunk nem egy náci vagy bolsevik találmányból.Gondoltuk volna, hogy a motoros…..
Még Nifty sem tudja, hogy ez igaz vagy sem, mindenesetre elég pöpec a verda! 1600 paci, kevesebb, mint 2 másodperc alatt van százon, biodizel hajtja, az ára nagyjából egy kisebb afrikai állam költségvetését teszi ki, és természetesen egy arab olajsejké. (Közben kiderült, hogy ezek…..
Ki adott erre pénzt? Miért? Teljesen hülye? Vagy a magyar filmgyártásban tényleg nem számít a néző, hisz a jó „biznisz” valójában a szponzoroktól összetarhált pénz „fizetés” címen való elosztása? Emberek, mindig van lejjebb. Csak önmagamat ismétlem, de…..
Utoljára vezet a Renault-nál vasárnap Fernando Alonso, aki a francia csapat magasan legsikeresebb pilótája.Neki köszönheti az istálló legnagyobb Forma-1-es sikereit: mindkét világbajnoki címét (2005, 2006), összes futamgyőzelmének – 35 – majdnem felét, 17-et és…..
„A lényeg, hogy van ez az új menünk. Jól gondolod, AZ a menü, a nevemmel – Ernő menü. Kicsit kínos.” Ezt írja a Burger King Ernő menü-kampányának kifejtése az éttermi tálcákon, de nincs igaza, mert Ernő nem kicsit kínos. Szívesen írnám, hogy nem értjük, de…..
Huebertől kaptuk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangvételű levelet, amelyben a frissen kézhesz kapott órarendjén töpreng, nem értve, hogy is kaphatott ilyen mennyiségű órát a nyakába. Aki szerint a tanárok egész nap csak sakkoznak a lyukas órákon, az olvassa el!Szia…..
Fisherman 2009.09.08 12:35:58
Ezennel megalapítom az NLK awardot, vagyis a Nap Leghülyébb Kommentje díjat.         Az első díjazott "ceka", a modoros nylonnáci: ceka 2009.09.01 12:10:39   Az "egész pénzvilág", élükön a bankokkal, szar, szemét, tolvaj,…..
Fisherman 2009.09.01 15:47:59
Ha létezik ember, akinek az élete regény, vagyis inkább fergetegesen szórakoztató novellafüzér, akkor az Bodolai László nemzetközi horgász, vitorlázórepülő-pilóta és utazó, az Index ügyvédje. Ő az, akit egyszer majdnem megölt Gyurcsány Ferenc akivel együtt ettünk borzot…..
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
Házi flottám legékesebb büszkesége a zöld állólámpás Merci, amelyről utoljára hónapokkal ezelőtt írtam. Szégyellem magam, már be is írtam az intőt. Életem első (a mostani elmeállapotom szerint) tisztességes restaurálása volt ez az autó. Azaz nem volt, hanem még nagyon is…..
Fisherman 2009.08.27 13:10:41
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..
Kunfalvy úr, a Drogmentes Maraton "alapítója" (divatos cím ez szcientológuséknál valamiért  :) ) ismét megosztotta gondolatait a szcientológus táborral egy emailben. A levelet elfogtuk, íme változatlan formában:   Feladó: Kunfalvy Ákos, IAS Szabadság…..
Fisherman 2009.08.12 13:49:40
Nem kis különbség, hogy úgy megy-e az ember a legnagyobb magyar amerikaiautó-találkozóra, hogy csak úgy elmegy, vagy hogy vesz magának egy 1968-as izomautót, és úgy megy el. Utóbbi esetben ugyanis kicsit beleássa magát a történelembe, és akkor úgy jár, mint én: nem azt játja,…..
Tévedtem. Tudják, még a múltkor. Hogy is fogalmazzak pontosabban – előre ittam a medve bőrére. Akkor azt írtam, hogy kicseréltük Erában a kuplungszerkezetet, -tárcsát, -kinyomócsapágyat, és ezzel meg is szűnt a dobálás, ami kezdett az agyamra menni. Hát egy…..
Fisherman 2009.07.20 13:29:33
Két hete még csak találgatások voltak arról, hogy megszűnhet a 10! a TV2-n, de a mai Bors szerint a műsorvezető Szorcsik Vikinek lejárt a szerződése a csatornával és azt nem hosszabbították meg. A munkanélküli színésznőnek rengeteg hitele van, ezért aggódik a jövője miatt és…..
Dr. Jack Kevorkianről mindenki hallott már, ő az az orvos, akit Doktor Halál néven is szokás emlegetni, mert bizonyítottan legalább 130 esetben segített halálos betegeknek a másvilágra szenderülni. A téma már évek óta filmért kiáltott, istenigazából azon lehet csak csodálkozni,…..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
A Reakció blogon találtuk a Hitler-átíró internetes szubkultúra legújabb alkotását, Gyurcsány Ferenc végnapjaira aktualizálva. A négyperces klipecske a végére talán egy kicsit leül, ám így is fergeteges alkotással van dolgunk, olyan megfizethetetlen pillanatokkal, mint a…..
Fisherman 2009.03.30 14:26:21
comment:com Demcsák Zsuzsa odacsap 2009.02.01 15:29:00
Havas Henrik volt a műfaj igazi nagyágyúja: ő sértegetett egyszerű embereket élő egyenes adásban, bátran és büszkén mintha csak egy pénzügyminiszternek szólna be. Pedig ha már tévéműsorunk van, akkor nem csak kamera előtt fikát pöccinteni nem illik, de tanárnők…..