Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mepew

4 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simán fel lehetne pattintani a tizennyolcas piros karikát némely a tengerentúlon készült hardcore videóra. A Tom és Jerry rajzfilmekből ismert klasszikus amerikai fémszemetest viszont még nem láttuk előkerülni korábban, de ahogy így elnézzük, hasonlóan egymás fején lapítják…..
mepew 2015.07.15 15:09:32
3 napja elérhető az Apple Watch, Magyarosi Csabáék már a premier napján kipróbálták a legújabb szívcsakrát birizgáló kütyüt és összegyűjtötték a legizgalmasabb és leghülyébb híreket vele kapcsolatban. Mi pedig jót beszélgettünk szombaton az okosórák…..
Munkahelyi (T)error MLM tortúra 2009.12.12 06:00:00
Tudom, sokan írtak már a Zepterről. Én most nem a cégről szeretnék tudósítani, hanem arról a társaságról, ahová balszerencsémre bekerültem. Most megpróbálom leírni a Zepternél töltött közel két hónap történetét. Amikor elhatároztam, hogy oda megyek dolgozni, tele…..
A mai nap egy eszméletlen unalmas, 3 órán át tartó meetingen ültem. Semmi közöm nem volt a témához, csak hivatalból lettem beküldve. A kínszenvedés nem szó arra, amit átéltem, így közben végig csak egy dologra tudtam gondolni: vajon milyen droggal tehettem volna ezt az alkalmat…..
mepew 2013.06.20 02:34:06
@Jokerpofa: a tudatlanság áldás... neked, haver :)))))
Mindig is azt gondoltam, hogy ennek a blognak legalább olyan fontos részét jelentik a kommentek, mint maguk a posztok – én legalábbis nagyon sok értékes információt szereztem már a hozzászólásokból. Nem vagyok ezzel egyedül, mert a minap az alábbi levél / kérés érkezett. A mai…..
mepew 2013.02.02 15:56:19
@chocco channel: a Lloyds azert sajnos nem ennyire flexibilis... minket ketszer kuldtek vissza a munkaltatohoz mert a proof of employment fenymasolva volt es nem volt szines a fejlec... ugyhogy maradt a HSBC de onnan 27 fontert utalsz haza penzt. Nalunk a varosban nemreg nyilt egy Metro Bank nevu intezmeny, akikrol ugy tudom eleg lazak a felteteleik. Bar gyanitom, hogy sehol sem fognak bankszamlat nyitni neked munkahely nelkul csak lakcimmel...
A nemzetgazdasági miniszter a minap állítólag azt találta mondani egy kormányzati PR-rendezvényen, hogy körülbelül félmillió magyar dolgozik külföldön. Ha igaza van, akkor ez többszöröse annak, mint ahányan az 1956-os forradalom után elhagyták az országot. Van-e visszaút? –…..
mepew 2013.01.30 15:52:04
@DieNanny: termeszetesen, remelem csak pozitiv dolgokat fogok tudni irni
mepew 2013.01.30 16:04:24
@mement: uccso fizum 1030 gbp, ado 170, szoval maradt 850 napi 8 oraban nyomom egy meno szalloda meg menobb barjaban, mixerversenyt nyertem a varosban, megsem fizetnek tobbet mert ez itten az aljamunka. De en ezt csinalom 15 eve, nem ertek mashoz sajnos. Otthon 250 300 korul keresek. Ennyi.
mepew 2013.01.30 16:06:11
@mepew: ja, adokategoriam 747L M1 nem tudom miert de ez kurv@sok
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
mepew 2012.07.25 09:25:34
@Emerico81: Az en feladatom volt havonta egyszer atnezni a vasarlok konyvet. Fellapoztam, irtam egy kedves levelet a beirkaloknak, hogy koszonjuk az eszrevetelt meg nesze itt egy ezres lkekajalhato, majd tuzogeppel osszekapcsoltam a letudott oldalakat es ment vissza a konyv a helyere. Senki masnak fogalma nem volt rola mi van benne, en meg magasrol leszartam, ki mit panaszkodott. El lett felejtve az egesz. Igy irkaljatok bele! Ja, feher inges vezetokent kerestem 120 ezret Szerinted??????
Péter nem annyira örül a Ryanair magyarországi járatbővítéseinek, mert cserébe még a Pozsonyból induló Gran Canaria-járatot is felszámolták, pedig ő már januárban kifizette. Tud valaki vmi alternatívát vagy tényleg felduplázódott a nyaralás ára? Végső elkeseredésemben…..
mepew 2012.03.22 09:49:33
@gnme: adom
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
 Általában hajlamos vagyok úgy gondolni, hogy a problémák (igen, minden egyes probléma) megoldhatóak azzal, hogy az ember beszív (a szó füves és alkoholista értelmében egyaránt). Nem azért, mert akkor effektíve tényleg megoldódnak a dolgok, nem, ahhoz sajnos tenni is kell…..
mepew 2012.01.29 05:14:19
@tyeli: ja ha meg mag kell:

www.homegrown-fantaseeds.com/

nalam az AK47 es a Jack Herrer novoget
mepew 2012.01.29 05:17:18
Ha kitátom a számat és úgyfelejtem, akkor nem a nagy és okos gazdáimra csodálkozom rá éppen, hanem valami nagyon idegesít, úgyhogy ilyenkor hagyj fel a zavaró tevékenységgel, mert nem harapok ugyan, de azért nekem is van lelkivilágom..
március 29. - április 06.Orosháza Petőfi Művelődési Központ   Cím: 5900 Orosháza, Kossuth u. 1.  Telefon: 68/411-048, 68/412-309, 68/412-065 …..
Kiskoromban a sok energiaitaltól mindig érdekesen viselkedtem... ahogy ez az arckifejezésemen is látszik.....
 Laza délelőtti elfoglaltsagom kozben a terráriumom mögött lévő tükörben megláttam egy zöld, dinoszauruszra emlékeztető fura lényt. Méregtől felfújt torokkal estem neki a kedvenc lakóhelyemre és territóriumomra pályázó idegennek, bizonyítván, hogy alfahím lévén nem…..
Subba Amsztderdam életérzés 2011.02.09 20:11:00
Szintetikus drogokat áruló bolthálózat működik Budapesten -írja a Magyar Nemzet Online- a három üzletben (ahogy a honlapon olvasható) „gyűjthető ajándéktárgyakat” lehet venni. A hangzatos nevű (Eko Groszek, Exlusive Kokolino(!) vagy Good stuff) és valószínűleg…..
Subba Kínzó kérdés: Zaba 2010.12.27 16:31:36
A brókerbotrány melyik szereplője kajált tegnap (nem túl gusztusosan) a haverjaival és egy rakás műnővel körbevéve tegnap, a Marriottban lévő Peppers étterem sunday brunch-án?..
mepew 2010.12.28 08:53:04
A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt.…..
mepew 2010.09.25 12:36:51
Hitelkárosultak blogja Erste saga 2010.08.27 11:13:00
Olvasónk billentyűzetet nem kímélve panaszkodik a bankban uralkodó kaotikus állapotokra.Erste-ügyfélként én is Fundamentával kombinált, CHF alapú kölcsönt vettem fel, és a többiekhez hasonlóan bedőlés előtt áll a hitelem.Az Erste Bankkal kötött jelzáloghitelem törlesztő…..
mepew 2010.08.28 10:37:50
@Jankove: es arrol se feledkezzunk meg, hogy kint torvenyesen tortenik a lakasberles-kiadas, ez altal vedve van a berlo attol, hogy egyik naprol a masikra az utcara keruljon. Itthon ez sem mukodik, ahogyan semmi mas sem.
Egy hír szerint az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88.500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt. A rabtársa által elkövetett szexuális erőszak miatt feljelentést tett férfiak…..
Subba Hol van az a lány aki tudja? 2010.08.16 12:28:12
Mi történt a Fekete Vonat Fatimájával? ..
Nemrég kezdték el a McDonald's amerikai üzleteiben, pontosabban a McCafékban árusítani az új erdei gyümölcsös és eper-banánosturmixokat (és mindezt egy jópofa kis virtuális rajzolós játékkal is megfejelték), azok népszerűsége máris kiverte a biztosítékot a kifejezetten ezen…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Olvasgattam ezt a a”Rendőrrel akartak kivezettetni” című blogot és mosolyogtam. Ez is valami? A fiamat egy életre elintézték. Az eset a következőképpen zajlott. Alhasi fájdalmak miatt beutalták az érettségi előtt álló fiamat a korházba, ahol vakbélgyulladást…..
Kedves Blog! Hosszú hetekig egyfolytában hőemelkedésem volt, estére pedig mindig 38 fok fölé csúszott a lázam. Eleinte nem sokat törődtem vele, de egyre fáradékonyabb lettem, nem tudtam koncentrálni rendesen, a munkámat sem tudtam a kellő módon végezni,ezért nagy nehezen…..
Furcsa levelet találtunk a Jókai tér magasságában, az Andrássy úton egy villanyoszlopon: Stinky kutya üzent nekünk az égből, hogy jobban figyeljünk egymásra és a forgalomra. A 16 hónapos beagle kiskutyát május 9-én gázolták el az Andrássy úton. Éjjel a teljesen kihalt…..