Regisztráció Blogot indítok
Adatok
figyeljcastro

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karotta nem mert elmenni Winklerrel a reptérre, ami érthető, hiszen annak idején közösen borzongtak a Viper csapnivalóan durva és kezelhetetlen viselkedésén. Csaknem tíz év kellett ahhoz, hogy behegedjenek a sebek, de most a michigani tulok kapott még egy esélyt. Illetve annak harmadik…..
A nyugati világban a motor már rég hobbieszköz. A vásárlás nem logikus érvek alapján történik, hanem az érzések diktálnak. Ez kellett ahhoz, hogy a customok megszülessenek – ha a praktikum alapján nézzük a motorokat, nincs értelme a szépészeti beavatkozásnak. Úgy…..
figyeljcastro 2010.10.26 23:24:14
Jól néz ki, praktikus és testhezálló, de nem elég széles az időjárási spektruma, nagyon meglátszik rajta a használat és ehhez képest elég drága volt. Németként azt mondanám: feltételesen ajánlott. Sportos, testhezálló, kényelmes dzseki a GT ProEredetileg Alpinestars-t…..
Nem apadt el a teje a motoros metált tápláló csecsnek. Igaz, hogy a Pokolgép tagjai A jel című klipjük forgatásakor kegyetlenül kiszopták a bimbókat, de néhány csepp még maradt benne: most az orosz rockerek tartják mohón a szájukat. A Piligrim nevű zenekar Roar of Motors (A…..
Már csak kettőt kell aludni, és felébred téli álmából a sok magyar motoros: a tavaszi szezont szokás szerint a Budapest Motor Kiállítás nyitja meg március 11-15. között. Immár nyolcadik alkalommal sorakoznak fel importőrök és kereskedők a Hungexpo Budapesti Vásárközpont…..