Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ir-farkas

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző írásomban jeleztem, hogy téves a sajtó helyzetértékelése, miszerint Írországban pusztán bankváltságról van szó; most egy másik általános tévhittel szeretnék foglalkozni, mégpedig azzal, hogy Írország ebből magától kikecmereg, és a kelta tigris újra talpra áll!…..
ir-farkas 2010.11.19 17:27:50
@piroskadar: jar a pont! Akkoriban ugy dolgoztam mint a kisangyal nem is foglalkoztam a jutalek csokkentessel.:D

Azota uj melom van de rendesen megcsavartak 5 interjum volt
az elet fintora nemhiszemel 2009.01.13 13:29:59
Hat hihetlen demmegkaptam eletem elso irasbeli figyelmezteteset. Nevetseges nem szoltam hogy kiveszek 1 napot elotte egy honappal. Most damoszklsz kardjakent log felettem a kirugas de nem erdej de kel mert ki tudom birni egy hetig hogy befogjam a pofam. szoltam azert nekik hogy eloszor szobn kell…..
az elet fintora buek-visszatertem 2009.01.07 17:06:00
No kedves blogom visszajottemhogy is kezdjem:csajozas regeteg volt siker semmi. Persze az en bajom mert mindent akartam es semit nem kaptam nemhogy fokuszaltam volna csak 1 re. Ez ismet egy jo tanacs magamnak muhahahahElindult az ujev vissza dublini eletem alakitasaban.Eldontottem megkomolyodom es…..
az elet fintora itthoni események 2008.12.14 21:42:08
Ijjjjjjjjjjjjjjámegérkeztem haza, végre végre itthon, sikeresen kioszottam a faterom mert aljas vagyok,aztán este elmentem a Bali baratomhoz, jo volt megismerkedtem erdekes emberekkel. Aztán Tracy ahol televolt kivgyok mivagyok emberekkel azt hiszem utoljara mentem mert nagyon sok ember volt…..
Ha lehet igy nevezni hogy dolgozom, en kerem alkotok.Szoval a tegnap esti melobuli nagyon ott volt. A klub mienk volt sot meg karaokeztunk is, regeteget enekeltem lenyomtam a sex on fire-t, crying at the discothek, money doesnt mater tonight meg macarena meg egy valag beatles dalt. Volt fasirt,…..
az elet fintora Cegesbuli ma este 2008.12.11 15:47:00
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej cegesbuli van ma este....belvaros szokasos de azert vagjunk hozza jokepet tele lesza klub  remeljuk lesz valami...muhahahaSzoval tegnap taliztam 2 lengyel csajeval mindketto havercsaj ugy tunik szereznek nekem valami not. Miert nem fuzom oket mert dagadt…..
az elet fintora grrrrrrrrrrrr 2008.12.10 12:33:28
motherFUCK Ferihegy. jajbasszamegabudskurvaelet. Lehet nem tudok hazamenni. Tiszta para vagyok. *^$££$%£ Tegnap meg a porterhouseban hagytam a penztarcamat raadasul. De az legalabb megvan. Este oroszom van, Ja ma is lesz am csajozas. K vel talakozom. Van egy nyomi kinai…..
az elet fintora uj melo? 2008.12.09 17:44:14
Hej, interjum volt, 25 perc telcsi kivancsiak ram majd januarban leinterjuzom mert mar nem erek ra. Remelem nem lesz sztarjk otthon mert isten bizony szetkapok valakit. Amugy jo sikeres sales-es napom volt es meg talalkozom a Dommal es Andyzzlel. Szervezem hazamentelem bulijait. mar megvan 13, 17,…..
az elet fintora D. 2008.12.08 13:22:00
D.legutobbi hoditasi kiserletem D volt. Olasz lany 29 eves kozos barati bulin talalkoztam D vel ismet. D-vel eloszor egy masik buliban futottam ossze mar akkor is megtetszett de en is csajjal voltam meg o is hapsival. Most epp egymas melle kerultunk a dublini ejszakaban a samsaraban csucsultunk es…..
az elet fintora elso 2008.12.08 13:02:09
Vegulis raszantam magam bloggolasra.Minek is?Eleg volt nincs tovabb, pont amikor elhatarozom hogy becsajozok megint fejtreallt a maganeletem. Bar a karrier megy de szar igy egyedul.Mindegy, meg vennem kell ajandekot es megyek haza szombaton vegre kicsit pihenek. Semmi mas, ja persze tutti el lesz…..
Az egyik rendőrszakszervezet szerint a rendőri vezetés beáldozta a tévészékház védőit. A szakszervezet főtitkárát most bujtogatással gyanúsítja a katonai ügyészség, mert elnézést kért a 2006 őszi rendőri túlkapásokért. >>> Fel kellett tüzelni az állományt,…..
"Volt egyszer egy anyuka, úgy hívták, hogy Marika". Az ember elnémul, aztán pironkodva folytatja a konzumálást. Olyan agyzsibbadást, mint amit Axa érzett a versbe szedett babaszemvizsgála-reklám olvastán, a Földön szerintem egyedül én szoktam tapasztalni, amikor kinyitom a…..
Minden továbi komment és hozzáfűznivaló nélkül. Jack Bauer így tér vissza, ha ennek alapján nem indul be a nyálelválasztásunk, akkor be vagyunk oltva akciósorozatokkal szemben. ..
ir-farkas 2008.12.01 15:34:20
Minden idők legjobb sajtóközleménye és a világmindenség legjobb csatolt marketingfotója következik, öveket tessék bekötni, de főleg a nadrágszíjakat meghúzni. A terjedelmes dolgozatot az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács adta ki ma, a témája pedig a…..
Nehéz eldönteni, de nekem talán ez eddig a kedvenc Homár-sztorim. Fél órája olvastam, még most is göcögök és rázom a fejem, a kedvem ennek megfelelően - mellhártya ide vagy oda - napsugaras. Pedig amit itt olvasni fognak, egy pánikolásra legkevésbé sem hajlamos állapolgárt is…..