Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsebi66

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A doktornő ugyanis kifejtette, hogy a betegekben van a hiba, mert ők követelik a háziorvosoktól, hogy írjanak nekik antibiotikumokat, ha kell, ha nem és hát szegény orvos mi mást is tehetne, felírja. Tisztelt praxis blog!   Az egyik rádióban a minap igen érdekes beszélgetés…..
zsebi66 2012.11.22 12:18:17
@marand22: Inzulinról lehetne nyitni egy vitát egyébként meg a kettes tipusu cukorbetegség és a táplálkozás összefüggéséről a szénhidrátokról. 1-es és 2.es tipusu cukorbetegség arányairól és hogy valójában mennyi inzulinra lenne szükség és mennyi teljesen kiküszöbölhető lenne megfelelő táplálkozással. Az elmúlt 3 évben 23% al nőtt a diabeteszesek aránya és a 2. tipusú abszolút megelőzhető lenne.

Az antibiotikumokkal kapcsolatban meg IMHO.: Az antibiotikumok egyre hatástalanabbak, a nagyszülőink generációjától rettenetes romlás indult meg. Nem igaz hogy a várható élettartam 35 év lenne, de ez történelmietlen kérdés (mi lett volna ha...) Az emésztő rendszerre gyakorolt hatása is tragikus, és korreláció van a 2. cukorbetegség ,emésztőszervi panaszok és az antibiotikumok, a bélflóra állapota között. Erre még rájön a rengeteg cukor, finomított gabona, adalékok, és kész a 2. tipusu cukorbetegség.

Szóval akkor hogy is állunk ezzel a dologgal ? Lehet hogy többet ártunk mint használunk ?
zsebi66 2012.11.22 12:23:20
@csak néha benézek ha marhaságot látok:
Nem kellenek táplálék kiegészítők sem. Normálisan kellene étkezni. Jó hogy nem fogadtad el, becsüllek érte ! Nehéz ellenállni a kísértésnek ugye ? :)
Monacoban a táplálkozás más alapokon nyugszik mint swazilandon... nem lehet ? Hányan haltak éhen Monacoban ?
Persze nem kétséges hogy kell az orvosi ellátás ! És nem lehet mindent megoldani gyógyszerek nélkül, legalább is a mai tudásunk szerint. De a mennyiség az elképesztő.
zsebi66 2012.11.22 13:10:33
@marand22: Nem értem mi magyarok miért vitatkozunk azon is amiben egyetértünk.
Mondom hogy kell az inzulin az 1-eseknek. Mennyi az 1-2 arány ???
Ugyanezt mondom az antibiotikumra. Ajánlom elolvasásra Dr Natasha Campbel Mc Bride könyvét. Továbbá: www.keepantibioticsworking.com/new/Library/UploadedFiles/Antibiotic_Resistance_and_its_Impact_on_Person.pdf
Újabb lépést tett az elektronika és a kerékpár összeházasításban a Mitteldeutsche Fahrradwerke AG, más néven MIFA. A nagy német kerékpárgyártó X-PESA nevű gépe állítólag megszünteti a lánc áttételt. Az Institut für Automatisierung und Informatik és a Harz Főiskola…..
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
Ki tudja mennyi időt töltünk el életünkből azzal hogy keresgéljük a dolgainkat. Persze mindig akkor nem találjuk őket mikor éppen sietünk így igazán jó befektetésnek tűnik egy olyan kütyü ami másodpercek alatt nyomra vezet minket. Korábban már bemutattam egy hasonló eszközt mely nem csak segíthet…..
A magyar piac még ellenáll, de az elektromos kerékpárok a világ nagy biciklis országaiban az eladások egyre jelentősebb hányadát teszik ki. A hibridautók felé kacsintgató német autógyárak is szükségét érezték, hogy bekapcsolódjanak az üzletbe, amely ráadásként a cégek…..
Varga Juditot is jelölték a televíziós Oscarként emlegetett Emmy-díjra látványkategóriában az 1490-ben játszódó Borgiák-sorozatért Francois Seguin látványtervező és Jonathan McKinstry supervising art director mellett. A kanadai-ír-magyar sorozatot - amiben Rodrigo Borgiát, VI. Sándor pápát Jeremy…..
zsebi66 2011.08.06 22:35:12
Douglas MacArthur, az első híresség Ray-Ban-ben   Szia Aviator tipusu napszemuveget vennék, AO Eyewear. Ez tényleg az, vagy csak valami megmarketingelt kínai brand? 17000 Ftért van itt Brnóban a General modelljuk. Fekete lencsével, arany kerettel. Gagyi? Más gyártók aviator…..
Becsületére legyen mondva a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Hivatalának, talán elsőként és egyedüliként a magyar állam illetékes és hivatalos szervei közül kimondták azt, ami egyébként teljesen nyilvánvaló: a Mogyoród melletti Hungaroring versenypályán zajló autós és…..
Módosítják a sztrádákon a díjfizetés rendszerét: jön a kilométerdíj, s előbb-utóbb megy a matrica. A most még képlékenynek tűnő nagy rendszerváltás 2013-ban indul, de tíz évig is eltarthat. A változások még jó ideig nem érintik az autósokat, motorosokat. Vélemények az…..
A tegnapi választások eredményeképpen Budapest új főpolgármestere Tarlós István lesz. Személye  - politikai hovatartozástól függetlenül - megosztja az állattartók véleményét, hiszen egyik oldalról Tarlós nagy állatbarát hírében áll: tavaly karácsony előtt kampányolt…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Felvesszük a mobilt, felhívjuk külföldön élő ismerősünket, mi magyarul beszélünk, ő flamandul hallja. Nos, erre készül a Google. Olyan szoftvert fejleszenek, mellyel sikeresen lehet felismerni az előbeszédet és automatikusan lefordítani egy idegen nyelvre. A már létező…..
I. küldte nekünk az alábbi kis történetet, akit felesége csalt meg több ízben, de nem tudja megmagyarázni tettét.10 éve élünk együtt feleségemmel jó anyagi körülmények között, és van egy gyönyörű 6 éves kisfiunk, aki mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik. A házasságunk…..
Pillanatnyilag a világ leghíresebb embere az a Darwin-díjra érdemes szerencsétlen családapa, aki Colorado állam Vail nevű luxus síhelyén akkora balfácánságot művelt, amilyenre három magyar kormány együttvéve is képtelen lenne. A 48 éves muki és gyermeke felszálltak a Skyline…..