Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misenyka

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adele Virágos Valentinoban. Mondhatnám, hogy végre nem fekete, de mégsem mondom, mert ez a virág minta egy cseppet sem slankít, ellentétben a feketével. A ruha hossza pedig a lehető legrosszabb - Adele-nek sikerült egy csinos töltött galambnak öltöznie.   Jennifer…..
Úgy elb*sztam a muffint, ahogy kell. Lekvárt akartam a közepébe,erre körbenőtte az aljára tett lekvárt a tészta, kifolyt, rásült, kiröhögtük.Hogyan töltöm meg lekvárral a sütit?Van még olyan töltőanyag, ami megállítja a tészta növekedését? De most tényleg, hogy lehet,…..
Elnézést kérek minden kedves Cukiság olvasótól, de a fordítással akadt némi problémám, amint elkészülök vele, utólag pótolni fogom a filmhez kapcsolódó sztorit. Addig is hagyatkozzunk a vizuális élményre és kívánom, hogy mindenkinek fülig érjen a szája, akárcsak ennek a…..
A Topshop karácsonyi kollekcióját népszerűsítő kisvideó egy kissé különösre, álomszerűre sikeredett Ashley Smith-szel.Ez lenne az:..
Misenyka 2010.12.19 20:52:55
Azt mondjuk nem értem, miért kell egy elmebeteggel barátkozni, vagy szívességet kérni tőle, amikor tényleg látszik, hogy nem normális a srác.     Más fél éve kezdődött ez a történet, amikor megismertem egy buliban. Aranyos vicces kedves srác volt, de én sose tudtam…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
A H&M magazin téli számában Mariacarla Boscono - aki egyben a kiadvány címlaplánya is - mutatja be a cég ünnepi fehérneműkínálatát. Nekem kellemesek a tapasztalataim a H&M bugyikkal/melltartókkal, kényelmesek és kimondottan tartósak. Ti vettetek már fehérneműt a…..
Egyelőre egyetlen képet szivárogtattak ki a készülő 2011-es Vogue Naptárból. Ezen a képen Daria Werbowy látható anyaszült meztelenül (pontosabban egy széttárt selyemköntösben), így feltételezhető, hogy a többi képen sem lesz sokkal több ruha a modelleken, akiknek a kilétét…..
... is narancsbőrös, és nem is kicsit. A minap kapták le, amint ki vagy beszáll egy autóba.Rihanna, itt az ideje sportolni kezdeni...
Sikerült visszaszereznem a szavazáskészítőt - kösz, Dawa, bár kétlem, hogy olvasnál... -, úgyhogy több népszerű rovat is feltámad hamvaiból, mint megannyi trendi kis főnix. Ha valaki még nincs tisztában a "szabályokkal", akkor egy kis segítség: én mondok valamit,…..
Mick Jagger és Jerry Hall 17 éves lánya, Georgia May Jagger fogja népszerűsíteni a Hudson farmercég termékeit, melyet előszeretettel visel több híresség is: például Sienna Miller, Angelina Jolie, Cameron Diaz vagy éppen Jennifer Aniston.Georgia May Jagger-nek ez az…..
Misenyka 2009.07.30 11:00:07
@Hattori Hanzo: Még a szája is jobban bejön, mint a lánykáé...
Azt már megszoktuk, hogy Lily Allen nem igazán kedveli a bikinik felső részét, tengerpartokon, strandokon, jachtokon mindig "kivetkőzik" magából és megszabadul a nemkívánatos ruhadarabtól - a lesifotósok legnagyobb örömére.Tehát csak az nem látta még Lily Allen…..
Misenyka 2009.07.10 00:01:05
@Scala: Ez igaz, de még mindig jobban járnak, mint azok a nagy mellel megáldott(?) nők, akik később lefogynak, és hajdani dicsőséges kebleik helyett szomorkás tarisznyákat hordanak...
Anna Sui-t megihlette a Gossip Girl című sorozat, és ennek örömére tervezett is egy nagyszerű kollekciót.A sorozatot nem nézem, egyetlen részletet sem láttam belőle, így megítélni nem tudom, hogy mennyi köze van a szereplők jelleméhez, illetve stílusához... amit viszont el tudok…..
Rutinos kommentelők úgyis felismerik majd: egyetem, kollégium, pénzt, gyógyszereket lenyúló hapsi.  A kép innen Sziasztok! Nemrég írtam posztok, gondoltam megosztom veletek a másik rázós ügyemet is. Rutinos kommentelők úgyis felismernek majd. Íme egy…..