Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schranz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődött a Megasztár6 beharangozása, és mivel mással is tenné a TV2, minthogy mutogatja a boldogságtól lefogyott Liptai Claudiát. Ez a vezető anyag a Blikkben, a Borsban, a hir24-en, és még sok helyen. És természetesen mi is sok boldogságot és soványságot kívánunk! (A képet…..
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
comment:com Jön Tarlós tévéje 2011.03.16 14:15:00
A fővárosnak nincs pénze, ezért egyelőre nincs napirenden az önkormányzati újság létrehozása, de a saját televízió megvalósítására készülnek - írja a szerdai Napi Gazdaság. Tarlós István főpolgármester a választások után azt mondta, hogy szeretne létrehozni egy…..
Azok, akik nem akarják 2011 első perceit petárdák, -14 fok és kontraszelektált barmok társaságában eltölteni, különben is azt gondolják, hogy ez is csak olyan nap, mint a többi, maradjanak nyugodtan otthon, és bízzák ránk magukat. Összedobtuk mire érdemes lencsét válogatni,…..
schranz 2010.12.31 17:52:23
Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:Egy jó ki repülős történetet szeretnék…..
schranz 2010.12.27 12:56:25
Na, jó lesz ez, a készítők alaposan belecsapnak a lecsóba, és mintha a depressziós hangulat is maradna. Az meg nekem rohadtul kell. Bemutató: szeptember 28. ..
schranz 2010.09.24 11:50:39
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..