Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liladínó

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Büntetőkkel egyenlített a Vasas  2011.01.04. 21:00 kultúrmisszionárius ..
Liladínó 2011.01.05 09:30:21
@1885*: Nem tudom; az első csapat meccsein - emlékezetem szerint - először találkoztam a nevével, legalábbis vezetőbíróként. Lehet, hogy új a keretben és még belejöhet.
Liladínó 2011.01.05 09:48:55
@1885*: Hasonlóan érzek én is, csak próbálok óvatosan fogalmazni... Az biztos, hogy egy nehéz helyzetben lévő csapat kárára könnyebben tévednek a bírók. De igaz ez minden döntéshozói fórumra, nemcsak a játékvezetésre; Magyarországon legalábbis...

Ha jól állnánk anyagilag, vezetnénk a tabellát és adnánk 8 játékost a válogatottba, akkor ez a tegnapi "gól" szerintem - a tévedés kockázatával... - "nincs bent". Ez van, de nem kell belenyugodni.
Liladínó 2011.01.05 10:07:39
@1885*:
Zárszónak sem utolsó... Hajrá Lilák!:)
A Miskolc is külföldi játékvezetőt kér  2010.12.16. 10:31 F.…..
Liladínó 2010.12.17 15:04:32
@Ilthis.:
Te valószínűleg egy játékvezető lehetsz. Ez rendben van. Azt is értem, hogy nem esett jól Neked, amit írtam. Azt már nem értem, hogy mi köze van ennek az én munkámhoz, de mindegy is...

Én - szurkolóként - hétről hétre (van, mikor hetente háromszor) látom a Te és bírótársaid működését, évek óta. Tehát, van alapom véleményt nyilvánítani róla, különös tekintettel arra, hogy még fizetek is a látványért.

Az általam leírtakat - dekoncentráltság, röhögcsélés, következetlenség, túlreagálás - rendszeresen tapasztalom. A dekoncentráltság hátterében sejtem a kellő ráhangolódás (tudatos rákészülés) hiányát, azt pedig az ügy iránti alázat hiányára vezetem vissza.

Ha Benned megvan, itt és most megkövetlek!

Egyébként, szívesen cserélnék eszmét a témáról, ha lenne kivel. Meggyőződésem ugyanis, hogy a játékvezetők "kommunikációs stratégiája" - mi szerint egyáltalán nem állnak szóba a nyilvánossággal - alapvetően elhibázott! Ezért nem értjük meg egymást még annyira sem, amennyire - szerintem - egyébként lehetne.

Amúgy, meg ne szívd mellre; nálam is legkésőbb másnapra elmúlik...
Liladínó 2010.12.21 16:40:17
@Ilthis.:

Én értem, amit Te mondasz, de Te valószínűleg nem érzékelted, hogy a fenti viszontválaszoddal pontosan az általam leírtakat támasztottad alá. Vagyis azt, hogy a meccsre nem hangolódtok rá és ezért vagytok dekoncentráltak.

Azt el tudom fogadni, hogy a Ti körülményeitek sem ideálisak, ekképp a dekoncentráltság nem egyetlen oka az alázat hiánya, hanem ahhoz más okok is hozzájárulnak, akár nagyobb mértékben is.

Továbbra is fenntartom, hogy emberileg nem akarok megbántani senkit, de szurkolóként jogot formálok a véleményalkotásra a látottakról.

@jacint70: Igen, persze, tudom. De, szerintem, ez kevés. Ilthis szerint gőzünk nincs a szabályokról, pedig szívesen ismerkednénk és ismerkedünk is velük. A szurkoló számára az igazi megoldás nem a szabálykönyv magolása, bár azt is böngészgetjük néha, hanem az adódó vitás vagy érdekes játékhelyzetek kielemzése lenne. Persze, nem ott helyben a csarnokban, de mondjuk havonta, vagy félszezononként, utólag...
Liladínó 2010.12.27 10:55:33
@jacint70: Egyetértek! Üdv!
Óriási küzdelmet hozott a viharos Miskolc–HSC mérkőzés csíkszeredai visszavágója. A székelyek Flinta révén szereztek vezetést a Mol Liga-rangadón, a második menet elején a bíró kiosztott egy-egy véglegest – Kósa Endre a térdét használta, emiatt Waddell-lel…..
Liladínó 2010.09.25 21:08:42
@Mr. Whisky: Szánalmas vagy. A 11-4 feletti mérhetetlen örömöd miatt is, meg a 6-0 miatt is. Különben, - ha nem vennéd észre - itt téged foglalkoztat a legjobban a 6-0. Mi csak azért emlegetjük, mert szinte kiköveteld. Ennyire fáj? Megértem.
"A 2010. 09. 10-i Steaua Rangers–FTC mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. A Mol Liga versenybírósága a mérkőzés 3 bajnoki pontját 0-5 gólaránnyal az FTC javára ítéli" – így szól Lévai József Mol Liga-versenybírósági elnök hétfőn hozott,…..
Liladínó 2010.09.14 10:29:36
@Roham Billy:

Így van! Essék csak szó az UTE korrekt hozzáállásáról is! Attól, hogy most épp' nem vagyunk világverők, még pont ugyanannyi jogunk van a tisztességes elbánásra és a gesztusaink elismerésére, mint másnak.
Liladínó 2010.09.14 10:49:30
@Roham Billy: Egyetértek...
Hogy nézzen ki a Mol Liga, menjen-e második magyar csapat az EBEL-be, milyen legyen a versenykiírás, mit kíván a magyar hokifan? Már a sokadik évben is olyan folyamatokat és fejleményeket látunk, tapasztalunk ezen kérdések körül, amelyek nem tetszenek nekünk. Ezért a blog…..
Jégkorong Eduard Giblak Újpesten 2010.02.23 12:23:00
A Dab.Docler elleni két elbukott mérkőzés után változtatásra szánták el magukat a vezetők Újpesten. Szerdától Eduard Giblak lesz a szakmai munka vezetője a felnőttcsapatnál, áll a klub közleményében. Nem válnak meg az eddigi edzőpárostól sem. A csapatot az elmúlt és a…..
Liladínó 2010.02.23 15:22:08
@Khrys84:

Nem húznak 3-an 3 felé. Giblak megkapta a teljeskörű szakmai vezetői felhatalmazást.

Ez azt jelenti, hogy Giblak vezeti az edzéseket (távollétében Baróti, de Giblak edzésterve alapján), ő határozza meg a csapat programját, ő jelöli ki a keretet, ő állítja össze a sorokat, ő határozza meg a taktikát és ő meccsel.

Pék emberi kvalitásainak és kétéves szakmai munkájának vezetői megítélése pozitív, ezért esetleges eltávolítása, netán "kirúgása" a szakmai stábból fel sem merült.

Ez, persze, lehet, hogy csalódás a rajta itt most idétlenül és meglehetősen humortalanul élcelődőknek, de attól még így van. Gondolom, ha kirúgták volna, akkor most az lenne a probléma, hogy "hogy lehetett így elbánni szegény emberrel két ezüstérem után, pár meccsel a vége előtt".

Pék egyébként nem szorul a védelmemre, de azt azért elmondanám, hogy a szívét-lelkét adta a csapatért és a nyilatkozatai nem semmitmondó általánosságok. Mielőtt besértődik rajta a megbírált játékos, sor, vagy csapat, esetleg érdemes lett volna elgondolkodni az elhangzottakon.

A váltási folyamatban egyébként mindenki maximálisan korrekt volt, Péktől Barótin át Giblakig, beleértve a vezetőket is. Meglátjuk, mi sül ki belőle.
A Dab.Docler –kapott gól nélkül verte meg a Ferencvárost, és ezzel az élre állt az OB I. középszakaszában. Minden harmadban egy gól esett, az első az első utolsó percében, Korol egyet lőtt, Azari kettőt tett hozzá, a vége 3-0 lett. A mai mérkőzés visszavágójával…..
Liladínó 2010.02.23 09:30:04
@check: @OliBLOOD: @freddyD:

Pék egyértelműen a szakmai stáb tagja maradt, miközben Giblak megkapta a teljeskörű szakmai vezetői felhatalmazást.

Ez azt jelenti, hogy Giblak vezeti az edzéseket (távollétében Baróti, de Giblak edzésterve alapján), ő határozza meg a csapat programját, ő jelöli ki a keretet, ő állítja össze a sorokat, ő határozza meg a taktikát és ő meccsel.

Tekintettel arra, hogy objektív okoknál fogva jelenleg csak a szezon hátralévő részére vonatkozik az újpesti felkérés - és mert a korrektség is így kívánja -, eleget kíván tenni futó hazai szerződésének is.

Pék emberi kvalitásainak és kétéves szakmai munkájának vezetői megítélése pozitív, ezért esetleges eltávolítása a szakmai stábból fel sem merült.

Giblak addig segíti a munkát, ameddig a csapat reálisan versenyben van a rájátszásba kerülésért, illetve a bajnoki helyezésekért.

A lépés nyilvánvaló célja, hogy a vezetés megpróbálja felrázni a csapatot a hátralévő mérkőzésekre.

Az egész ügylet minden érintett részéről (Giblak, Pék, Baróti, vezetők) abszolút korrekt módon zajlott.
Liladínó 2010.02.23 10:22:13
@check: Közvetlen kap szakmai feladatot a vezetéstől: megfigyelés, elemzés, értékelés, stb.

Ezek nyilván nem mérhetők a korábbi feladatokhoz, de valósak. A fő üzenet, hogy a vezetés szemében nem "Pék a hibás!"...
Két mérkőzés kezdődött el, egy fejeződött be rendben az OB I. mai fordulójában. Leginkább az újpesti hívek bánkódhatnak. A mérkőzés feléig teljesen nyílt volt a Vasas–Újpest, helyszíni emberünk beszámolója szerint a játék képe alapján nemigen lehetett volna…..
Liladínó 2010.02.08 10:56:29
@AG 2.0: Effektíve csaltak 2 másodpercet. Mondhatnám, belefér... a hazai zsüritől talán el is várnám. De attól még csalás.

Hogy érthető legyen: ezen a két másodpercen múlott, hogy játszhat-e az Újpest még kb. 45 másodpercet +1-ben.

"Ügyesek" voltak, nem játszhatott... Más kérdés, hogy tegnap az sem segített volna rajtunk...

Alkalmatlan bíró, csaló zsüri és kritikán aluli újpesti hozzáállás és teljesítmény. Röviden ennyi.
Liladínó 2010.02.08 12:12:58
@AG 2.0: Voltak olyan mazochisták, akik az "önfeledt gólörömünk" pillanatában rutinosan az órára néztek és állították, hogy már befújták a gólt, amikor még nem fordult 0-ba az első kiállítás. Utólag már csak videóról lehetne bizonyítani az igazságot, de elég kézenfekvő, hogy ilyenkor egy hazai zsüri ne legyen villámkezű.
Megint az idegenben játszó csapat nyert a IV. kerületi rangadón, ebben a szezonban még soha nem született másmilyen eredmény. A Stars két új légiósa második meccsén gólt szerzett, Matus Petricko a negyedik, Niko Kluuskeri az örödik találatot vállalta. Továbbra is megkapták a…..
A magyar jégkorong környékén sok korrekt emberrel találkoztam, mondja Peter Sevela. A Dab.Docler kapusa egyértelműen a Mol Liga egyik legjobb játékosa. Nem véletlen, hogy az összes csapat vezetőedzője őt jelölte a liga legjobb kapusának. A 26 éves szlovák fiatalember…..
A lokálpatriotizmus jól működik vidéken, több embert, több támogatót vonzhat a sportág, mondja Kovács Csaba, az MJSZ szakmai alelnöke. Szerinte nem más országokból érkező csapatokkal kell bővíteni a Mol Ligát, a magyar nagyvárosokat kell mielőbb bekapcsolni a küzdelmekbe.…..
Liladínó 2010.01.25 16:28:38
Hurrá! Örülök, hogy senki nem kajálja a légiósokkal kapcsolatos demagógiát, miszerint "ők veszik el a helyet a magyaroktól". Nos, ez nem, vagy csak igen kis részben lehet igaz. A helyzet ezzel szemben a következő:

1. Ha kapós termékké akarjuk tenni a hokit, akkor magas színvonalat kell produkálni. Ehhez a jó légiósok nyilvánvalóan sokat tudnak hozzátenni.

2. A túl szigorú légiós-korlát pont a mai felnőtt magyar játékoskínálatot alkotó - valljuk be -, jórészt igencsak középszerű, vagy éppenséggel levezető játékosoknak kedvez, mivel garantálja a helyüket az OB 1-es csapatokban.

3. A magyar utánpótlás erejét nem a légiós-korlátozás, hanem a serdülő, ifjúsági és minimum évi 40 meccset hozó, jól szervezett és komolyan vett JUNIOR bajnokság határozza meg! Amint innen elkezdenek föláramolni a hazai tehetségek, nem lesz olyan sültbolond klubvezető, akik ezek helyére gagyi vagy éppen méregdrága külföldieket akarna szerződtetni.

4. Ugyanez a véleményem az "egy külföldi kapus üt egy külföldi mezőnyjátékost" elvről. Amíg összesen három jegyzett magyar kapusunk van, akik közül kettő az EBEL-ben véd, addig csak azt sikerült elérni a megszorítással, hogy a később eszmélő csapatokat röhejes helyzetbe hozták.

5. Amennyiben marad a légiósok számszerű korlátozása, tisztelettel javasolnám, hogy térjünk vissza a tavalyi rendszerhez: meccsenként max. 1 kapus + max. 5 mezőnyjátékos.

6. Amennyiben van fogadókészség árnyaltabb, például pontszámítás alapú légiós korlátozás bevezetésére, úgy ajánlanám annak a megfontolását is.

7. Szép dolog, hogy legyen a magyar nagyvárosokban OB 1-es hokicsapat, de attól most még messze vagyunk. Egy-két környező országbeli klubcsapat bevonása jó eséllyel pozitív hatású volna.
Liladínó 2010.01.25 16:40:56
@csatoimi: Köszönöm, kedves Imi!
Liladínó 2010.01.25 16:48:20
@durex26: Bocs! Szuper már Hannoverben. A lényegen nem változtat.
Jégkorong Túl Classic! 2009.12.28 10:30:00
Nekem ez a magyar Winter Classic túlzottan klasszikusra sikerült. Hozta a magyar sportélet összes rossz sztereotípiáját. A legtöbb szó arról fog esni, miért nem engedték be azokat a szurkolókat, akiknek jegyük volt, vagy jegyet akartak venni. A biztonsági cég, a szövetség vagy…..
Liladínó 2009.12.28 13:33:55
@zsolt007: Ritka pillanat: Liladínó valamiben egyetért Zsolt007-tel!

Kezdeném azzal, amiben nem :): "családias hangulat" helyett én a lelátóra garantált fizikai biztonságot és erőszakmentességet követelek minden szurkolótól és rendezőtől. Ha ez megvan, akkor viszem a kisgyermekeimet és mehet a szenvedélyes buzdítás, ami - persze - nem nagy baj, ha nem trágár.

Viszont egyetértek Zsolttal abban, hogy ma Magyarországon Winter Classicot csak két csapat között lehet rendezni: UTE és FTC. Egyrészt ennek a párharcnak van a legtöbb évre visszatekintő hagyománya, másrészt, amikor még a meccsek elsöprő többségét nyitott pályákon játszották nálunk, akkor - jórészt - ez a két csapat versengett végső győzelemért.

Az egy más kérdés, hogy kell-e Winter Classic; de ha igen, akkor az lila vs. zöld! (Ettől még mindenki tudja és el is ismeri, hogy a magyar hoki súlypontja ma Fejér megyében van és az igazi minőséget a Volán és - a jelek szerint egyre inkább - a Dunaferr képviseli.)

Fontos még megvizsgálni, hogy mi volt a rendezők célja a Winter Classic-kal. Ha csak egy "karácsonyi ajándék a szurkolóknak", akkor a dolog blőd, öncélú és - valószínűleg - felesleges. Azt hiszem, többről kellene, hogy szó legyen. Mi, újpesti törzsszurkolók, komolyan a fejünkbe vettük, hogy megpróbáljuk feltornászni hazai nézőszámunkat. Ha a csapat is felfogta volna, hogy tegnap legalább 800-1000 olyan hokiszerető lila szimpatizáns ácsorgott az ócska lelátókon, akik talán több mint 10 éve nem voltak hokimeccsen, akkor lehet, hogy 50-100-200 emberrel beljebb lennénk a középszakasztól...

Végül a posztról: örülök, hogy kritikus és igaz poszt született és nem egy hazug bájolgás arról, hogy milyen meseszép is volt ez a Winter Classic. Nos, valóban kritikán aluli volt a szervezés, a jegyelosztás, a jeggyel rendelkező szurkolók sima hazaküldése, a "büfék" kínálata, a WC (mármint: klotyó) előtti sorban állás, stb.

Ha jövőre lesz hasonló, Tisztelt Rendezőség, kérjük, hogy segíthessünk!
Liladínó 2009.12.28 14:16:24
@csatoimi: Kedves Imi, szeretettel köszöntelek! Köszi és beszéljünk majd ezekről a dolgokról alkalomadtán!
Kialakult a Magyar Kupa dunaújvárosi final fourjának mezőnye, az érdekelt csapatok három nap alatt lezavarták a selejtezőket. A Miskolci Jegesmedvék hiába verték a második körben jelentős bravúrral az Újpestet, szerdai ki-ki mérkőzésüket elveszítették a Vasas Bp. Starsszal…..
Liladínó 2009.12.24 01:02:11
Na én kint voltam és sok sikert könyvelhettem el!

1. Kifejezetten jó játékkal, megérdemelten győzött a csapatom!
2. Nem vertek össze csak meglökdöstek egy kicsit!
3. Nem rugdosták meg a kocsimat sem!

Ez karácsony előtt nem is rossz, ha az ember a zöldek csarnokában a vendégcsapat szurkolójaként néz végig egy meccset.

A hibát akkor követtem el, amikor a harmadik harmadban a fradi szurkolók "fa-szopó úúúújpestezését" néhányad magammal meg mertem tapsolni, majd látva, hogy erre néhány zöld megindul a vendégszurkolók felé, egyedüli újpestiként én is elindultam a "határtalálkozóra". Ott - abszolút normális hangnemben - csak annyit kérdeztem néhányszor, hogy velünk mi bajuk. Habzó szájakból hangzó artikulálatlan mocskolódás és fenyegetődzés volt a "válasz"; valami olyasmi volt benne, hogy az a baj, hogy 1. tapsoltunk, 2. hogy egyáltalán ki mertünk menni a meccsre.

Ezek után a biztonsági őr engem küldött vissza a helyemre; a felszólításának eleget tettem.

A meccs hátralévő részében már biztos voltam benne, hogy a dolognak lesz folytatása és lett is. A meccs után kiléptünk a csarnokból, az "ismerőseim" már vártak. Én - ismét normális hangnemben - próbáltam kezelni a helyzetet és - végül is - megúsztam. Egy jól megtermett fazon ugyan kissé meglökdösött hátulról, de nagyobb baj - most - nem lett.

Persze elég baj az, hogy "deklarált cél" lehet, hogy a csarnokot vendégszurkolók ne merjék felkeresni. Ha felkeresik, akkor pedig megfélemlítve és megalázva kussoljanak. Ha pedig mégiscsak meg mernének nyilvánulni a saját csapatuk mellet, akkor bizton számíthatnak fizikai bántalmazásra.

És mindehhez az állítólag normális többség, a klubvezetés és a Szövetség cinikusan asszisztál.

Ez utóbbi alatt azt értem, hogy sem a csarnokban, sem annak környékén mutatóban sincs egy árva rendőr és halovány kísérlet sem történik arra, hogy a a meccs után legalább egérutat biztosítsanak a vendégeknek. Rendezőként nyilván vállalják a felelősséget azért, ha az én pofámat verik be... És senki meg sem próbálja kötelezni a klubot a biztonságos rendezésre.

Végül a meccsről:

Az Újpest sokkal jobb volt. Játékosaink - szerintem, Sájtól való félelmükben - már azt is igyekeztek megakadályozni, hogy a zöldek bejussanak a harmadunkba. Általában sikerrel.

A zöldek pedig hozták a formájukat. Durvaságok sorozatát mutatták be, különösen "Beau" volt elemében. Pszichopatára jellemző módon játszott, már Kiss G. palánkra lökése után végleg le kellett volna küldeni. (Az eset után Kiss feltápászkodott, néhány odarohanó zöld "szurkoló" pedig lelkesen köpködte.)

Ezeknek a játékosoknak, ezeknek a nézőknek és az ilyen rendezésnek civilizált ország jégkorong sportjában nincs helye. Elkeserítő, felháborító és szánalmas.

Bocs, hogy hosszú voltam , de le kellett írnom.

Békés Karácsonyt minden normális hokifannak!

Ha belegondolok, hogy Újpesten egy Brassó-meccsre is rendőröket igényelünk és a zöldek ellen le van zárva a kispad feletti első 1-2 sor, akkor
Liladínó 2009.12.24 01:18:14
@Rock me Amadeus: Ha csak az nem... :-))
Liladínó 2009.12.25 14:04:55
@szorgalmas: @Bertuzzi: @Fradi-Mate: @vaze:

Bocs, hogy így "vegyesen" reagálnék, hiszen megszólítottjaim között van aki vitázott velem, van aki egyetértett.

Nem tudom elfogadni, hogy Erzsébeten a vendégszurkolóknak kuss a nevük, hogy - adott esetben - nem tapsolhatják meg, akár gunyorosan is a hazai szurkolókat, ha azok otromba rigmusokkal sértegetik a vendégcsapatot. A zöldek miért gondolják, hogy ők mindenkit gyalázhatnak, fenyegethetnek, alázhatnak, de velük szemben még egy gúnyos taps is szentségsértés? Nem gondolom, hogy emiatt minket MEG SZABAD VERNI! Itt pedig ennek a "filozófiai alapvetése" folyik, ha nem vennétek észre.

Most pedig vegyük sorra a tényeket:

1. Van-e rendőr Erzsébeten? NINCS.
2. El vannak-e különítve a szurkolók meccs után? NEM.
3. Van-e rendőr Újpesten? VAN.
4. El vannak-e különítve a szurkolók meccs után? IGEN.

Mc Laughlin:

Az, hogy ki milyen hokikultúrából jött, az esetenként - egy-egy megmozdulására - lehet mentség. Ugyanakkor nyilván az érkezőnek kell alkalmazkodnia az őt befogadó közeghez és nem fordítva. A zéró tolerancia bevezetése óta az itteni játékosok egyre kevésbé számítanak a hátulról jövő brutális palánkra lökésekre és fejre irányuló támadásokra.

Kiss G.:

Valami miatt eljött a zöldektől. Hát, ne szeressék érte! De az, amit ennek ürügyén néhányan művelnek, az már beteges; abba kéne hagyni.

Elfogultság:

Ha valakinek van kedve visszalapozni és megnézni, hogy mi volt a véleményem az újpesti meccs bunyóiról, akkor láthatja... Általában a gyengébben játszó csapat kezdi a balhézást; így volt ez akkor is és most is.

A LÉNYEG viszont az, hogy VENDÉGSZURKOLÓKÉNT IS JOGUNK VAN SZURKOLNI ÉS BIZTONSÁGBAN ÉREZNI MAGUNKAT MINDENHOL, MÉG ERZSÉBETEN IS. Én erről beszéltem.
Csütörtökön ligaülést tartottak az OB I.-es csapatok, megszavazták a Vasas Bp. Stars ötletét, amely szerint az alapszakasz után nem egy, hanem két teljes kört játszik az öt csapat. Az alapszakasz és a rájátszás közötti másfél hónapban tehát 16 mérkőzést vállallt az öt…..
Az újpesti csapat játékosai a hétfői edzés után az öltözőben kitalálták, az NHL mintájára retrómezt csináltatnak maguknak a december 27-ei Winter Classicra. Az elhatározást hamar tett követte, tovább után máris be is tudjuk mutatni a mintát.Ezen a terven Buzás Norbert…..
Liladínó 2009.12.10 20:29:23
@szorgalmas:

A pofonok nálam csak akkor férnek bele, ha te kapod. Ha én, és kultúrember szurkolótársaim, akkor nem. A zrika oké, de a fizikai erőszaknak semmi keresnivalója nincs a lelátón.

A Dózsa névvel soha nem volt semmi bajom. Sem akkor, sem most. Számomra, kedvenc klubom legsikeresebb korszakát idézi és - tartok tőle - fogja is még sokáig.

BM: a múlt rendszerben a sport is állami volt. A "kiemelt" klubok mögé "bázisszerveket" rendeltek. Az sem volt rosszabb "bázisszerv" a többinél, ha csak abban nem, hogy 90-ben úgy levették rólunk a kezüket, hogy majdnem vége is lett a klubnak. Miközben Torgyánék még jó sokáig tutujgatták a nemzeti kincset.

Na, de oldjuk egy poénnal! Kérdezem a havert, hogy jön-e a Winter Classicra. Azt kérdi, minek? Amikor ő hokira járt, akkor három csapat volt a bajnokságban, de minden meccs Winter Classic volt! :) És ez nem is volt olyan régen...
A mai egyetlen Mol Liga mérkőzésen az Újpest a Brassót fogadja a Megyeri úton, este hatkor. Mindkét csapat vesztesen hagyta el a jeget vasárnap este, ez az újpestiek esetében volt meglepőbb. A mai riválisok múlt pénteki mérkőzésén az Újpest végül biztos győzelmet aratott, de…..
Liladínó 2009.11.24 16:46:47
@Video Tóni:

Rangadó előtt mi mást mondhatnék?

Hajrá, LILÁK!
Ma este három mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A listavezető szabadnapos, így az üldözőknek esélyük nyílik a felzárkózásra. Kiemelkedik a két fővárosi csapat rangadója.Fél hatkor Csíkszeredában a Sport Klub a Miskolci Jegesmedvéket fogadja. A hazaiak legutóbb a román…..
Mindhárom harmadot nyerve 7-0-s győzelmet aratott az Icecenterben a listavezető Dunaújváros. Elöl minden sor veszélyesnek bizonyult, hátul Peter Sevela hibátlanul óvta kapuját a góltól. A mérkőzés végén nem maradt el a Fisera–Fodor bokszpárbaj, a helyszíni beszámolók…..
Liladínó 2009.11.16 10:49:48
@gabute: Ez nem semmi! Éreztük, de leírva mégiscsak más...

Akkor is és mindörökké: ... ! :)
A magyar válogatott májusban kiesett az A csoportból. A deklarált cél a visszajutás. Ted Sator, a szelekció új kapitánya is azt nyilatkozza rendre: már a 2010-es divízió 1-es vb-csoportunkat meg kell nyernünk Szlovéniában. A felkészülés és a csapatépítés a Pannon Hoki…..
Liladínó 2009.11.06 16:17:23
@miki78:

Tényleg!!! Minek is a 3-3 büntető, ha sem a meccs eredményébe, sem a végső sorrendbe nem számít bele?

Látványosság? Gyakorlás? És ha egy meccs 65 perc után egál, akkor ott 2x3-3 büntető lesz? :):) (Már ha a 3 pár alatt eldől... :))

Valami magyarázata csak van...

Aki tudja, legyen szíves írja meg! Előre is köszi!
Liladínó 2009.11.06 16:26:39
@Video Tóni: Régóta sejtettem, hogy valami ilyesmiről lehet szó, de a Spillerék folyamatosan ködösítettek...:)