Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herr Bruder Netzwerk

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet nagyon egyszerűnek hangzik. Both Miklós és barátja, Csoóri Sándor fogta magát, felkutatott tíz tehetséges zenészt az országban, összeálltak zenekarrá, és dalokat írnak, adnak elő. A történet ott bonyolódik, hogy Both Miklósék csak úgy beleindultak a vakvilágba,…..
„Nem jó ötlet valamit utálni! Ha valamit utálsz, láthatatlanul is összekapcsolódsz vele - így együtt fogtok menetelni. (...) Az elfogadás nem jelent "feladást" - csak azt, hogy megértjük, hogy mi történik”. /Andrew Matthews/ Talán első hallásra ellentmondásosnak tűnhet, mégis igaz: a fájdalom…..
1000 leütés Kit választanál...? 2014.02.26 13:49:17
No, íme egy-két provokatív kérdés a magyar politikai horizontról monomániásoknak -- olyan stratégiai sárdobálás gyanánt. Nem repis közvéleménykutatás, és a kommentekben válaszolni is lehet, tehát a végén nem én manipulálok. Kit választanál....(Az A vagy a B közül…..
Herr Bruder Netzwerk 2014.02.26 14:45:39
Herr Bruder Netzwerk 2014.02.26 16:33:30
@HaFr: köszönöm. Nemrég töltöttem ki a cégnél NBTI profilt, ezzel a kettővel felszerelkezve már bátran állok a jövő elé ;)
Kijött az első két előzetes a Star Wars Rebels című vadiúj animációs sorozathoz. A Disney pár nappal ezelőtti bejelentése szerint a sorozat őszi premierjét (The Disney Channelen lesz, utána költözik a Disney XD-re) egy nyári, egyórás tévéfilm előzi meg. A sorozat két…..
Herr Bruder Netzwerk 2014.02.18 12:44:10
Amikor még egyesületben futottam, mindenkinek volt szellőző öltözöszekrénye. Hétfőn reggel vittük a frissen mosott szerelést és az edzés után mindenki betette a cuccait a saját szekrényébe. Minden megszáradt a másnapi edzésig. Ez így ment péntekig, amikor szüleink nagy…..
eLzsÉ tegnap éjjel nagyon jól fogalmazta meg a problémát, ezért hozzászólását most teljes terjedelmében kiemelném ide: A köszönés érdekes dolog, én is mindig morfondírozok rajta. Amíg a Szigetre jártam, ott eszembe sem jutott köszönni, annyian jöttek szembe, hogy semmi…..
1. 19%-os általános adó (ÁFA és SZJA), 2018-tól családi adózás. 2. Ösztöndíjrendszer általános iskolás kortól, közoktatási program, iskolai könyvtárfejlesztés. 3. Minden közbeszerzési eljárásnak minden fázisára vonatkozó teljes, mindenki számára biztosított…..
1000 leütés PKP-toborzó 2013.11.29 13:28:09
A Polgári Konzervatív Párt munkatársakat, aktivistákat és szakértőket keres döntően 50 ezer lakos feletti városokban. Kérjük, az érdeklődők jelentkezzenek az ezamihazank@gmail.com címen. Várunk mindenkit szeretettel! Biztos állás, nulla fizetés, sok munka, hatalmas perspektíva,…..
November 29-én, pénteken, a Polgári Konzervatív Párt nevében Béndek Péter és Nagy Tamás átadják az állam képviselőinek a magyar kormányzati rendszer illegitimitásáról szóló nyilatkozatot.A felkeresendő állami vezetők és szervek:- Orbán Viktor miniszterelnök, Országház,…..
Herr Bruder Netzwerk 2013.12.01 18:59:34
Herr Bruder Netzwerk 2013.12.01 22:05:37
@panelburzsuj: na jó jó de kinek sikerült átadni a nyilatkozatot, hany nagykövetségre vitték el stb :)
A Polgári Konzervatív Párt megalakulása alkalmából nemzetközi sajtótájékoztatót tartunk a Centrál Kávéházban (Budapest V., Károlyi u. 9.). Időpont: 2013. november 15., du. 3 óra. A sajtótájékoztató nyelve: angol és magyar. THE ORGANIZERS OF THE CIVIC CONSERVATIVE PARTY OF…..
"Botrányos! Ezek meg mit képzelnek, számozzák a gyerekeket?” – tucat számra dőltek a kommentek a Facebook oldalamra, a legutóbbi poszt láthatóan kiverte a biztosítékot az olvasók között:   “618. számú Határozat X. Y. 4/c osztályos tanulót (szül év, anyja neve)…..
       Panaszkodnak, hogy az amerikai egyetemi futballnak (ez az a sport, ami nem a rugby, de tojáslabdával kell játszani) valamivel kevesebb mostanában a nézője. Szigorúan amatőr sportról van szó, a játékosoknak azt is megtiltják, hogy a szponzoroktól sportcipőt…..
Herr Bruder Netzwerk 2013.08.05 15:57:54
@ijontichy: egy év alatt meg lehetne csinálni, minden iskolában kész a kötelezően épített műfüves pálya. ősztöl indulhatna az első bajnokság. persze ebből se lesz semmi
A kérdés messze nem költői, nagyon is gyakorlati, ugyanis nagyon nem mindegy ám! Ha valaki arra adja a fejét, hogy mondjuk egy szuperjachton lesz a személyzet tagja, akkor annak a tulajdonos minden mániájának meg kell felelnie. Még az sem mindegy, hogyan hajtogatja a…..
Az állami lét legbiztosabb jegye az államelvű gondolkodás. A polgár elfelejti önmagát, a valaha volt embert, és megokolja önmagát mint állami lényt. A polgár pl. el sem tudja képzelni, hogy majdnem minden, ami közte és állama között zajlik, az minden racionális (igazolható)…..
Herr Bruder Netzwerk 2013.06.26 09:50:03
@kovi1970: szerintem akárkit választasz meg, egy idő után akkor is korrupt és hataloméhes lesz, ha előtte nem lesz az. Ezért rettentő fontos nemcsak a fékek és egyensúlyok rendszere (ami sajnos kivégeztetett), hanem a valós civil kontroll is, hogy még időben ki lehessen penderíteni a hatalomból a megrészegülteket. Persze jó, ha közben van esély választást nyernie egy józanabb társaságnak, aki nem hátráltatja a civil önszerveződést, de ez nem fog változtatni a hatalmon levőkre ható megrészegülési folyamatot
Herr Bruder Netzwerk 2013.06.26 09:51:35
@Herr Bruder Netzwerk: helyesen "előtte nem volt az"
Herr Bruder Netzwerk 2013.06.26 10:00:54
@kovi1970: hát akkor ezt végig is beszéltük ;)
Esélytelen bármit is elintézni a Bocskai úti okmányirodában. Már kora délelőtt az ajtóig áll a sor, olyan szintű a tömeg, hogy a sorszámért is várni kell, nem is keveset. Az okmányiroda egyik munkatársának elmondása szerint már hónapok óta ilyen állapotok uralkodnak, és…..
(Hideghívás: ismeretlen emberek felhívása, általában valamilyen termék eladása céljából.) Egyik olvasóm kérte, hogy foglaljam össze, milyen módon lehet „rejtett állásokat” felkutatni. Én ezt inkább proaktív álláskeresésnek hívnám, mert valójában nem rejtik el ezeket a…..
Futóblog Három nap 2013.05.29 11:51:40
2013. május 26., vasárnap – 7,2 km 2013. május 27., hétfő – 10,2 km 2013. május 28., kedd – 10 km A mérlegem májusra 80,6 km pillanatnyilag. Eredetileg úgy terveztem, hogy szerda pihenőnap, csütörtök 10 km, péntek 10 km és akkor meglesz életem első 100-as hónapja. Viszont…..
A múlt héten futottam egy kört a Magyarok Házában, ahol Szörényi Levente Cui prodest címmel tartott előadást Atilla haláláról; egy t-vel írom a hun uralkodó nevét, nehogy összekeverjük Mesterházy Attilával. Nem is annyira az Atilla-téma érdekelt, sokkal inkább arra voltam…..
Herr Bruder Netzwerk 2013.05.21 15:46:57
Kicsit megszaporodtak a kormányzati politikát reklámozó trollok az interneten, immáron hivatalos hatóság is indult legalizálásukra, hát ideje tenni ellenük. Egyrészt, a környezettudatos gondolkodásé a jelen s a jövő, ezért ha szemetet látunk, tegyük be a kukába, ne legyünk…..
Július elsejével megszűnik a Google egyik legjobb szolgáltatása, a Reader. (A feedjeinket így tudjunk kimenekíteni a halálzónából.) Még mielőtt rátérnénk arra, hogy hova érdemes továbbállnia a Reader-felhasználóknak, pár szóban méltassuk a terméket.  A Reader nem…..
Herr Bruder Netzwerk 2013.03.14 12:28:05
Az utóbbi időben többen is megkerestetek különböző szakdolgozat-témákkal kapcsolatos kérdésekkel, ennek kapcsán pedig az jutott eszembe, hogy nem jó az, ha az a rengeteg IT-biztonsággal kapcsolatos munka elveszik a tanszékek könyvtáraiban, mi lenne hát, ha a legjobb darabok…..
Herr Bruder Netzwerk 2013.03.04 10:09:48
Orbán Viktor nem kis pechjére éppen most dől el, hogy milyen lesz az Európai Unió költségvetése. Amit egyébként valószínűleg szerinte úgy összegészében ki nem szar le, viszont az is ebben a terjedelmes dokumentumban szerepel majd, hogy az egyes országok mennyit kapnak…..
Herr Bruder Netzwerk 2012.11.22 13:30:00
@Farkasokkal táncoló: ez jó ötlet, különösen a minden magyar lakos kormányfüggetlen értesítésének módja érdekelne behatóbban, és rajtam kívül szerintem sokan lennének még vevők erre a csatornára ;)
A most következő képek Indonéziából érkeztek és a malangi Velodromban készültek. A fotókon Isabell Tan kisasszonyt láthatjuk az ő egyedileg épített Herbie névre hallgató bringájával. A csinos lány mellett érdemes a kerékpárt is szemügyre vennünk, mert igazán különleges.…..
Herr Bruder Netzwerk 2012.11.20 15:21:20