Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partyface1973

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor és kormánya látszólag ugyanolyan kapkodva és átgondolatlanul fogott hozzá a nyugdíjrendszer második pillérének szétzilálásához, mint amilyen sebtében összetákoltnak tűnt a kezdetekkor és tűnik még most is sokszor a kormány gazdaságpolitikája. Tovább…..
partyface1973 2010.10.21 20:30:39
@hollario:
*folytatódik
Geekblog Machete 2010.10.10 20:07:00
A posztmodern filmkészítés valósággal fuldoklik a hommage-okban és önreflexiókban, amiknek fonákja, hogy miközben a rendező az interjúkban fáradhatatlan lelkesedéssel ajnározza a filmeket, amiket alapul vesz, a vásznon mást sem csinál, mint gúnyt űz belőlük, és összekacsint a…..
A PRS for Music hiánypótló kutatást készített a popzene egyik legtöbbet emlegetett kérdése kapcsán: melyik dalokra bőgik el magukat az emberek legtöbbször? A győztes annyira nem meglepő módon az amerikai REM 1993-ban kiadott slágere, az Everybody Hurts lett,…..
partyface1973 2010.10.02 14:00:00
@partyface1973: főleg ebben a köntösben -> www.youtube.com/watch?v=a388xTAClQA
A Homár sosem értette, az elmúlt 20 évben hogyan nem sikerült helyesen idegen nyelvekre fordíttatni a BKV utastájékoztatóit. Szerencsére Viktor jófejségből összeállított egy magyar-angol szótárt, amit ingyen és bérmentve hasznosíthat a következő BKV-garnitúra, hogy ne…..
partyface1973 2010.09.25 12:11:15
A Homár itt szögezné le, hogy értelmetlen fogyasztás ideoda, elhatárolódik azoktól, akik olyan hirdetésekre kattintanak komoly vásárlási szándékkal, ami a bolti ár huszadáért kínál termékeket. Nyilván valami trükk lesz mögötte. Petyabaa a yoodli.hu oldal mesés áraira…..
B-oldal TOP10 kivégzés EVÖR 2010.09.17 07:45:00
Az Empire Online adatbázisának böngészése közben aranyra leltem, hiszen a szerkesztők egy TOP50-es kivégzés listával foglalták össze a filmgyártás erőszakos jeleneteit. Bár Hannibal doktor úr kilógatós-belezős akciója, az Alien, vagy az Oldboy című filmek úgy önmagukban,…..
Ebben a buildben megjelent a szinte mindenki által várt hiánypótló változtatás, mégpedig, hogy a személyes sáv a régi helyéről átköltözött az fülsáv és a címsor alá. Át is lett nevezve könyvjelző sávra. Könyvjelző sáv Engedélyezés menete: Nyisd le az O…..
A Közigazgatási Karrier Expo előtt jelentek meg a hivatalos kormányzati foglalkoztatási számok a közlönyben. A minisztériumokban összesen 5764-en dolgoznak. A csúcsminisztériumok közül a legnagyobb a KIM, 1086, a legkisebb BM, 364 fővel. A KIM-ben a legfiatalabb munkatárs alig 22…..
partyface1973 2010.09.14 17:14:24
@Cartman (ex Cartman):
jah, az ostoba, visító trollokra valóban jellemző az óvatosság. Akik szerint az rendben van, ha a 39 éve meg a nyolc hónapja ott dolgozó kolléga is kétmillióval búcsúzik.
Vége lett a nyárnak és Dávidnak még mindig nem sikerült pótlencséket szereznie Oakleyjához. Lehet, hogy az üzlet új szemüveg vásárlására próbálja ösztönözni naiv ügyfelet telepatikusan:Nyáron vásároltam egy Oakley napszemüveget Németországban. Az én hibámból…..
Hamarosan döntenek a 2013-ban életbe lépő szabályokról, valószínűleg jön a turbó motor és jönnek a szívóhatásos autók. Sokan tartják a Forma-1 aranykorának a 80-as éveket, amikor bivalyerős gépek széles gumikon, hatalmas leszorítő erővel versenyeztek, jó hír, hogy az…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Régi barátunk, a feltöltőkártyás csalás örök sláger. Tudják, amikor jön a hívás a mobilszolgáltatótól, hogy Ön váratlanul marha nagy összeget nyert. Pár perce érkezett az Index ügyeleti postaládájába az alanti levél, a nagy klasszikus jól ismert dallamaival. Hallgassa…..
 Abban, hogy egy idén júniusban alakult, ötvenmilliós cég tízmilliárdos beruházással szeretné felépíteni Bonyhádon a világ egyik legnagyobb tengervíz alatti szállodáját, már önmagában több poén van, mint Sas József teljes életművében. De ne ítéljünk…..
A Sport tv eddig csak mindent alulmúló szóviccekkel operáló meccsbeharangozókról és önpromókról volt ismert, ezért különösen meglepő, hogy éppen ők rukkoltak elő valami szokatlannal. Merthogy ezt tették, ráadásul egy számukra eddig idegen környezetben, köztéren. A kampány…..
Mivel egy tablóképet az ember legkorábban 5-10 évvel az esemény után kezd nézegetni, és akkor is minek, nem igazán értem a Kaposvári Egyetem közgazdász-gazdálkodási szakos hallgatóinak siránkozását. Három hét múlva már nem emlékeztek, hogy néznek ki a többiek? Hát akkor?…..
Burzsuj Szafari a Louis Vuittonnal 2010.08.20 14:14:00
Egyenesen Afrikáig ment legújabb katalógusfotózásához a Louis Vuitton, az exponálógomb nyomkodását pedig Carter Smith-re bízták. Az eredmény a most közzétett bő tucatnyi kép alapján pazar lett, személyes kedvencem a Monogram mintás pokróc, amin nem mellesleg Ernest Hemingway…..
A Homár nem érti, Batman kódnevű olvasónk miért nem cserélte le egész dizájnerlaptopját, amikor a mellé kapott bőrkötésű egér elpusztult, és sem a forgalmazó, sem a gyártó nem akarta megjavítani. Igazi sznob nem javíttat, biztos van már ennél újabb, drágább és szebb…..
A blogon az egyik első posztban arról írtam, hogy miként lett belőlem rántottakészítő kóklerből közepes szintű szakács. Anyám főztje, egyetemi évek, egyre jobb éttermek, növekvő igény és kíváncsiság.A saját fejlődéstörténetem mentén haladva szükségképp eljutottam…..
Most, hogy Demszky több helyen, több témában is címlapokra került (itt például az új kormányon keresi a BKV pénzét -muhahaha-, itt pedig arról szól a hír, hogy tanúként hallgatják ki a BRFK-n a FŐKERT hűtlenkezelési ügyében) életemben először arra vetemedtem, hogy…..
partyface1973 2010.07.27 17:49:07
Kedves olvasók, tisztelt kommentelők. A Képgyár termelési ciklusában lezárult az a szakasz, amikor a munkások a lelkes üzemvezetőkkel karöltve sorban fröccsöntik a szerintük hasznos termékeket. Egy nap, másfél évvel a gyáravató után kinéztünk az üzemi érkezde ablakán,…..
partyface1973 2010.07.11 16:50:20
Eléggé komoly sokkhatás volt, amikor a Blizzard kedden este bejelentette, hogy a Starcraft 2 és később a World of Warcraft fórumait is integrálják a Real ID-rendszerükkel - ami egyben azt is jelentette, hogy a tervek szerint mindenkinek a valódi nevén kellett volna írnia a fórumba -…..
partyface1973 2010.07.10 22:29:30
@mizrolist: ne keresd. Ha legközelebb azt olvasom, hogy kilencmilliárd kínai van, meg dél-afrikát ostromolja az olajfolt, akkor ugye átveszem én is?

Hagyjuk már.
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
Jó étvágyat!Lehet, hogy már kicsit unalmas, hogy megint Győr következik, de oda vagyok retúrban, és többnyire ott ér utól az ebédidő is. Legutóbb pedig pont az egyik kollégám mondta be a helyet, hogy az ipari parkban van egy Szolgáltatóház, annak az aljában pedig olcsó menü. Az…..
 ..
partyface1973 2010.07.01 22:38:15
@Romanee Conti: nézem, a 800-as obikat a reklámok mögött, és?
inphoto.blog.hu Mit nézek naponta? 2010.06.29 09:34:00
Esetleg érdekes lehet, milyen napi rutinok vannak a blogban? Az első, hogy hajnalban leviszem a két vizslám, ha esik, ha fúj, ha ónoseső van, ha kánikula, mindegy. Levendula most volt 10 éves, 3650x3 sétából, tehát 10950 alkalomból egyszer nem vittem le, jó arány. Utána ezeket az…..