Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xhetetlenxx

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerektrend Festmények a cipőn 2010.09.22 10:46:00
Keith Haring ábráiért, festményeiért, bármiért, ami a kezei közül került ki eddig, nemes egyszerűséggel rajongok. Tommy Hilfiger is így lehetett vele, mivel idén szeptembertől az ő ábráival díszített  gyerekcipőket dobott piacra, természetesen limitált példányszámú…..
xhetetlenxx 2010.09.24 12:18:36
Gyerekszoba Haver! Párna 2009.05.15 18:07:00
Értelmetlen a cím, épp annyira, mint ez a két párna. Na jó, viccesek egy kicsit, így akkor már nem is annyira értelmetlenek. Nagyobb gyerekek értékelhetnék igazán ezt a fajta angol szlenges, párnás humort: magyarul kb. annyit tesz a "You rock" és a "You rule"…..
Update: Szerintem nagyon tuti ez a kazettás táska, úgyhogy érdemes még egyszer nekifutni a játéknak. Aki kimarad, lemarad!Fussunk még egyszer neki a játéknak, Mostanra már szinte rendszeressé vált az addicton a heti reklámrejtény, ami így további folytatásért kiált. A múlt…..
Update: Eljött hát a megfejtés és a sorsolás ideje. A képre kattintva előtűnik az eredeti reklám, ami a Ripolin festékek időtállóságát hirdeti. A sorsoláshoz ismét a random.org segítségével pörgettem ki a győztes számot, amelynek tulajdonosa (vagyis a sorban az övé volt a…..
Subba Rettenetes videó 2008.11.25 09:20:00
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ennél durvábbat nem fogunk látni EVER. Ezért csak linkelni merünk rá és a legbátrabbakat kérjük álljanak sor elejére, a bénábbakat pedig tereljék vissza a hóesésbe tüdőgyulladásért. Klikkelni erre kell.  ..