Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tippan

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A XXI. században talán már nem kellene olyan butaságokon gondolkodnia a vezetőinknek, hogy egy, a valláson alapuló oktatási rendszert hozzanak létre. Ez az egész kereszténység dolog egy végletekig túllihegett valami, amit a legkevésbé sem szabad kötelezővé tenni, de még…..
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
    A formas segg nem csak genetikus, ahogyan azt az egesz nap a  laptopjuk elott ulo elhizott seggu lusta picsak allitjak, hanem mozgasba befektetett ido, es osszehangolt etkezes eredmenye is lehet.A minap arra jutottam , hogy hejj, ha nekem brazil popom lehetne. Aze`…..
tippan 2010.06.11 16:53:24
Ezzel a mondással vigasztalják magukat a dagi pasasok. Most elkezdtek velük is foglalkozni. Vicces. A Fantastic Man férfilap készített fotósorozatot túlsúlyos férfimodellekkel. Még oda nem illőbbek egy divatlap hasábjain, mint a molett nők. ..
 Picsázmány:  „A házasságot, családot nem azért támogatja az állam jelképes és anyagi módon, hogy az állampolgárok szexuális önmegvalósítását finanszírozza, hanem azért, mert gyerekek születnek, akik fenntartják a nemzetet és eltartják az idősebb…..
tippan 2010.05.27 17:45:38
@.ılı.ılı.: Talán kérjél menedékjogot angyalföldön :-)
Azt már eddig is láttuk, hogy a Google keresések búzája között sok lehet az ocsú, meg hogy ez korántsem a véletlen műve. Korábban csak alkalmilag, kiemelkedő katasztrófák, hírességek vélt vagy valós halálhíre, Valentin nap, sportesemények megrendezése esetén került sor…..
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
 Több száz pályamű érkezett a „Négy év pornó” című írásban közzétett pályázatra, amelyben azt kértük: mindenki írja meg, hogy mit csinál a választás napján ahelyett, hogy papírokra ikszelget. A számtalan kiemelkedő írás közül most következzék…..
Nem engedte áldozni Hetyei Lászlót, Budapest 23. választókerületének szocialista jelöltjét a XV. kerületi Boldog Salkaházi Sára templom káplánja. Alig egy hónapja a káplán már telefonon közölte vele: személye nem kívánatos Isten házában, pedig előtte már öt-hat alkalommal…..
tippan 2010.04.19 14:49:15
@Fapuma:
Milyen 50év?

Aki az öszödi óta nem lépett ki a maszopból,vagy nem emelt hangot igen keményen és nyilvánosan nemtettszésének, annak igencsak el kell gondolkodni a lelke tisztaságán.
tippan 2010.04.19 14:51:25
@pcr:
Hány papot ismersz, személyesen?
És közülük hány ilyen?
tippan 2010.04.19 15:18:19
@pcr:
te nem debreceni vagy véletlenül :-)
A budapesti 23. választókerület második forduló előtt áll. Bár a fideszes László Tamás több, mint 48%-kal toronymagas esélyese a mandátumnak, a szocialista dr Hetyei László is mindent bevet, ami bevethető. Néhány hete (!) buzgó látogatójává vált a nemrég fölszentelt…..
tippan 2010.04.19 11:04:16
@Iustizmord:
Elegáns?
Ez a szentség mellőzi az ilyen fogalmakat.
Szigorú szabályai vannak. Megfelelsz, vagy nem a pap dolga eldönteni.
Egyébként ha a pap hibázott, attól a hívő még nem fog elkárhozni :-).
A végső döntés az Úr kezében van.
tippan 2010.04.19 11:34:05
@Közöd??:
Te nem egészen kivételesen vagy elfogult. Sokan tartják azt, amit te. De komoly hibába esel, amikor olyan dolgokról ítélkezel, amit nem is ismersz.
Szerinted hány katolikus pap van a világon?
És ebből a mennyi az, aki bizonyítottan pedofília bűnébe esett?
Ha ezeket a számokat nem ismered, hogy tudsz ilyen egyértelmű íteletet hozni?
Nem vagy egy kicsit elfogult?
 Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogyha tudható volt, hogy választókerületenként csak egy szavazókörben lehet igazolással szavazni, és lehetett tudni, hogy hányan kértek igazolást az adott kerületben történő szavazáshoz, akkor hogy a fenébe nem állt össze egyetlen jó…..
A tudatlan tucatnő nem okos, nagyon nem okos, de ki nem szarja le, mert az Erzsike - aki múltkor elég jól elküldte a picsába a Roland kurváját a Mónikában - se okos, azt’ mégis szerepel a tévében. A tudatlan tucatnő nem ügyel környezete tisztaságára, de az is ki a faszt…..
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
Fater rögtön beindult a témán, és elénk tárta egyelőre csíra-állapotban lévő, mindezidáig kidolgozatlan, ámde kétség kívül paranoid szinezetű, némi rosszindulatot sem mellőző összeesküvés-elméletét, miszerint - idézem - : ezt direkt csinálja a köztévé.Lehet benne…..
  Kedves kommentelőink hívták fel rá a figyelmünket, hogy határozati javaslat formájában az amerikai képviselőház elé kerülhet az ORTT frekvencia-döntésének ügye. A határozat így szólna: The House of Representatives (1) (1) condemns the recent action by the Hungarian…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
tippan 2009.06.01 08:45:52
Drága olvasók, nem akarnánk dicsekedni, de a teljes magyar sajtót megelőzve megszereztük Gyurcsány miniszterelnök kulcsfontosságú beszédének szövegét, amit hétfőn fog előadni a Parlementben. A jelek szerint egy úgynevezett rendezői példány jutott el hozzánk, amelyben a szöveg…..
Nagy nap a tapló, felfuvalkodott budapesti újságírók életében, amikor a rájuk bízott nyájat felelősen vigyázó, vidéki vezetőkkel beszélhetnek. A békés megyei Sarkad a napokban az egész ország érdeklődésének homlokterébe került, mivel itt  "komoly atrocitások…..