Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Kebab

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan senki nem kívánja a brit uralkodó halálát, reméljük, még sokáig ül majd a szigetország trónján, természetesen létezik egy titkos terv arra, hogy milyen protokollt követnek majd, ha ez a sajnálatos esemény bekövetkezne. Lássuk, milyen sorrendben követik majd egymást az…..
Dr Kebab 2017.03.23 19:45:47
Schiffer András látványos hisztibe kezdett, pedig csak megkérdezte egy szocialista politikus. Nem lehet más az unintelligencia. Ez az ember akar itt váltópártot vezetni? Röhej... Schiffer remegett az idegességtől címen tett közzé videót a Sztárklikk arról, ahogy az LMP…..
Dr Kebab 2015.06.09 23:17:57
Száz éve kezdődött az örmény népirtás a Török Birodalom területén (Bakodi Péter részletes cikkét itt olvashatják a történetről). Az egykori külföldi szemtanúk és tisztességes török vezetők visszaemlékezéseiből átérezhetjük ezt a sokak által nem ismert, mások által…..
Dr Kebab 2015.04.27 18:39:15
@maxval bircaman szerkesztő: Nem kellett nekik odaajándékozni, már eleve az övék volt. Ha nem lett volna, akkor az örmények mitől akartak volna függetlenedni?
Egyre magasabbra feltolt ingerküszöböm péntek óta elborzadva szemléli a megélhetési bevándorlókat verbálisan keresztre feszítő, nemzeti konzultációnak alávetett kreálmány körüli hisztériát. Arra jutottam, hogy a rezsicsökkentés primitívo-fideszizmusba csomagolt, levelező…..
Dr Kebab 2015.04.27 16:28:54
@maxval bircaman szerkesztő: Erről van szó. Ezt bármi áron meg kell akadályozni.
bircahang Ébred Szlovákia 2015.01.21 07:07:00
Februárban országos népszavazás lesz Szlovákiában, melynek célja a homoklobbi gyomorforgató tevékenységének korlátozása.  Szlovákia – a magyar és a lengyel példát követve – már tavalyelőtt beemelte alkotmányába a házasság intézményének védelmét. Azonban szlovák…..
Pótolhatatlan veszteség éri a hazai progressziót: Bajnai Gordon, az elmúltötév ellenzéki jolly jokere Párizsra veti vigyázó szemeit; és, úgy tűnik, francia céges karrierjére koncentrál a hazai politika helyett. A hvg.hu azt írja, Bajnai ügyvezető igazgatóként folytatja…..
Dr Kebab 2014.09.05 07:32:15
@Kettes: Ha Magyarországon nem lenne jelen a legfelsőbb politikai és ga(rá)zdasági körökben a Moszad, te már rég lámpaernyő lennél. Érted, ugye?
Nagyon úgy tűnik, Gyurcsány Ferencnek sikerült az, amiben rajta kívül valószínűleg csak fanatikus hívei hittek: a volt miniszterelnök bravúros teljesítménnyel trollkodta szét a baloldalt, olyannyira, hogy újból megkerülhetetlen tényezővé vált. Az EP-választás igazi tétje az…..
Két orosz hadihajó kelt át a Boszporuszon és tart a Krím-félsziget felé, hogy csatlakozzon az orosz Fekete-tengeri Flotta kötelékéhez.  A Novocserkasszk deszanthajó és a  Georgy Pobedonosets csatahajó a Földközi tengerről tért vissza, ahol az orosz jelenlétet erősítette, és…..
Meglehet, hogy pont az orosz-ukrán konfliktus miatt dönthet úgy az USA, hogy felhagy a gázexport korlátozásával?Korábbi posztjainkban – itt és itt vagy itt - több alkalommal is bemutattuk az amerikai energiaforradalom hatásait, mellyel kapcsolatban kutatók úgy vélik, hogy az USA…..
„Meghalt Jancsó, vége a huszadik századnak” – írta nekem Trianon-tagadó Tibi, alias Három T sms-ében, mikor megtudta, hogy elment a magyar film Faludyja. Jancsó Miklós valóban a huszadik század rendezője volt, hiszen a huszonegyedik században már nézhetetlen filmeket csinált.…..
Dr Kebab 2014.02.01 19:30:59
@tevevanegypupu: Ne már, a végén még alföldi is ennyi ideig fog élni...
1. Giacomo Girolamo Casanova (1725-1798), az itáliai kalandor alakja legendás csábítóként él a köztudatban, ám valójában átlagosan csak három szexuális partnere volt évente. 2. Casanova életének 73 éve alatt volt többek között házitanító, színházi hegedűs és…..
Dr Kebab 2014.01.31 23:20:29
@Waka: És ennek a poszt hol mondott ellent?
Dr Kebab 2014.02.01 19:05:02
@Waka: Mivel az volt a neve. Ettől a szökése történetét még írhatta Giovanni Giacomo Casanova (ál)néven, mint állítod. Giovanninak már csak azért sem hívhatták, mert volt egy ilyen nevű testvére.
Eltávozott a magyar filmművészet egyik legnagyobb egyénisége, a hazai és a nemzetközi filmgyártásban is nagy becsben tartott rendező, Jancsó Miklós. Mióta meghallottam a hírt, azon gondolkodom, mit is írhatnék pár sorban valakiről, aki egy ennyire gazdag, sokszínű és értékes…..
Dr Kebab 2014.01.31 15:43:06
„Valóság ez, nem nyitok vitát,Ogli G, Big Money VARÁZSLATOT CSINÁÁL!″(Ogli G: Szerelmes leszel) Tavaly júniusban, a fergeteges Jól alszik, Viktor?! beszéd után – csekély politikai érzékről téve tanúbizonyságot – arra tippeltünk volna, hogy a 2014-es kampányban…..
Dr Kebab 2014.01.28 10:14:35
Elképesztő helyzetet hozott össze a Magyar Sí Szövetség így néhány nappal a Szocsiban rendezendő téli olimpia előtt, amikor eldöntötte, melyik női sífutónk indulhat a játékokon (Magyarország egy kvótát szerzett a sportágban). Képességeit tekintve jelenleg Magyarország…..
Dr Kebab 2014.01.27 17:17:03
Ukrajna vérzik, Ukrajna lángol. Megdöbbentő videó a tüntetések kellős közepéről. Az egész olyan, mint valami poszt-apokaliptikus film képkockái: a kavargó hóba belemaró füstoszlopok és a repülő Molotov-koktélok teljesen hihetetlen látványt nyújtanak. Ez ma Ukrajna, és a…..
70. születésnapja alkalmából a Szovjetunió Tudományos Akadémiája szívből jövő, forró üdvözletét küldi Önnek, szocialista hazánk nagy kormányosának. A Tudományos Akadémia az Ön személyében a harcost, gondolkodót, a tudóst üdvözli, aki egész életét a munkásosztály…..
Kateryna Kruk szeptemberben érkezett vissza Kijevbe, miután lediplomázott Lengyelországban. Néhány hónapot Budapesten, a CEU-n is tanult. Amikor decemberben Kijevben találkoztunk, ábrándozva beszélt arról, hogy biztos nagyon szép a Bazilika előtt az adventi vásár. Aztán mi…..
Dr Kebab 2014.01.26 14:52:03
Múlt-kor 10 tény a Moszadról 2014.01.24 15:04:53
1. Izrael titkosszolgálata, az 1949-ben megalapított Moszad a világ egyik leghatékonyabban működő állambiztonsági szervezete, ám módszerei miatt sokan bírálják a testületet. 2. Egyes becslések szerint a Moszad világszerte jelenleg 35 ezer ügynököt irányít, ebből 20 ezer…..
‘Magyarfood’ címmel tette közzé tusrajzait és hozzá rövid magyarázó szövegeit egy bristoli illusztrátor néhány emblematikus magyar ételről. A Világevő Facebook-oldalán olyan nagy visszhangja és tetszése lett a dolognak (Nick azt mondta, hogy azóta nem volt ilyen kiugró az…..
Dr Kebab 2014.01.20 16:18:37
Ma írtuk meg, hogy Rétvári államtitkár hetet-havat összehordott Marxról tegnapi, súlyos tévedésekkel tarkított nyílt levelében, melyet a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában található Marx-szobor elleni tiltakozásul írt. Azóta létrejött egy "Marx marad" Facebook-csoport is,…..
Dr Kebab 2014.01.20 12:35:36
Nincs jó hetük a bűnözőknek és a velük koketálóknak. Először kikerül a nyilvánosság elé, hogy Laborc és Portik hogyan cseverészik kedélyesen. Majd a WikiLeaks-en megjelenik, egy komoly elemző cég levelezéséből kikerült gyöngyszem, miszerint izraeli katonál csépelhették a…..
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
A magyar baloldali elit egy része sikongatva tapsikolt Victor Pontának, hogy – az ő olvasatukban – elegánsan átvágta a gordiuszi csomót, egy biciklicsellel beetette a magyar házelnököt, bepanenkázta az elvetődő magyar miniszterelnök fölött a labdát a hálóba, majd elment…..
Gyerekkorunk kedvenc bunyósa nem csak az önéletrajzi kötetét dedikálgatta az elmúlt években, de 2010-ben leforgatott egy főcsőzkézős-nyomozgatós tévésorozatot, az I delitti del cuocót is, amit a büntető Nincs kettő séf nélkül címmel (kényszeres szóviccelő…..
Két évvel és egy nappal az egyszeri hír megírása és közlése, s kerek egy évvel az eljárás megindulása után lezárult a nyomozás, ami Papcsák Ferenc zuglói fideszes polgármester feljelentése nyomán indult. A nyomozás nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás…..
Dr Kebab 2013.03.04 14:03:11