Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fejvadasz

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Az Exit Tours jó sok magyar szurkolót visz ki a svájci világbajnokságra. Hírértékű bónusz: az iroda egyhetes magyar bulit szervezett a Zürich Hostelbe. A rendezvénysorozat címe: Hungary welcomes the world, the World welcomes Hungary! Ebbe az ifúsági szállodába közel 150 magyar…..
Pindák László, a Ferencvárosi Torna Club vezetőedzője és a BVSC amatőr csapata is azt kezdeményezte, Ocskay Gábor halála után többé egyetlen magyar csapatban se szerepelhessen játékos 19-es mezszámmal. Az FTC az Ocskay-kupát is létrehozná. "Megdöbbentett minket Ocskay…..
Szűkítették az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott keretét. Az Imre Lajos csapatvezető által blogunknak átküldött lista szerint harmic játékost hívtak meg a hétfőn kezdődő táborba. Rajtuk kívül három tartalékkal is számolnak. Az előző, bővebb…..