Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebezhetetlen Produkció

11 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sebezhetetlen Lakat - Instant élet 2017.06.04 22:11:28
Teleki Tibor Ákos - Instant élet című verse...  ..
  Fény, kép...   Hinni akartam abban, amit érzek, Hinni, hogy azt látom, amit nézek. Hinni, hogy e sorokat mindenki érti, Törékeny nő, vagy töretlen férfi.   Kezemben tartok egy színes képet, Én sohasem láttam ennyire szépet. Sohasem hittem, hogy létezhet erő, Minek…..
Már akkora az undor, hogy innen menni kell, De akárhogy fintorogsz, mégis csak enni kell.   Széljegyzet: Tegnap délután (vagyis inkább kora este) olyat láttam az egyik kereskedelmi csatorna műsorában, amit még a legnagyobb ismeretterjesztő és tudományos csatorna sem szokott…..
  Egy pillantás csupán, míg új hajnal ébred, Így lesz, ha kéred…   Akik ismernek, azoknak nem kell, hogy magyarázzam ezt az igencsak nagyképűnek ható címet. Sosem jelentenék ki ilyesmit magamra. Némi önirónia azonban írattathat ki velem még ilyet is. Most is ez…..
- Ü Z E N E T - ..
Prológus: Megint itt ülök, mert megint vannak bennem kikívánkozó gondolatok. Mostanában nem írok valami pontosan. Több alkalommal is előfordult, hogy bizonyos bejegyzéseimet vagy bizonyos bejegyzéseim bizonyos fejezeteit letöröltem, esetleg újraírtam, átfogalmaztam. Az esetek…..
Beköltözni egy albérletbe 2 hónapra szerződés nélkül, ahol már az első telefon után változnak a feltételek, szexmasszázzsal nyomaszt a főbérlő rokona és nem kapsz kulcsot a szobádhoz??? Ember!!! (Ne nagyon bántsuk a posztert azért, nyilvánvalóan van elég baja.) És igen,…..
Sziasztok! Ezt a kis videót a minap készítettük,csak úgy. Spontán. Készülődés közben. A jövőben igyekszem minél érdekesebb történeteket,képeket és videókat hozni az életemből nektek.Remélem tetszeni fog és máskor is benéztek! Hi guys! This video was made two days ago.…..
Azt hiszem, lassan 1 hónapja nem írtam. Se naplót, se verset, semmit. Sőt, verset már magam sem tudom mikor írtam. Az óra hajnali 3 óra 17 percet mutat. Aludnom kéne, de nem tudok. Nem, csak simán most nem, napok óta nem. Azt hiszem, olyan 1 hónapja megy ez így. Teljesen mindegy mikor…..
Ákos extrém súlyos tapasztalatokat szerzett egy üdülési jogokat értékesítő cégnél. Elmondása szerint általában 100-150 ezer forintokra húzzák le a becsalogatott áldozatokat, akik rendszerhaszálnati díjat fizetnek egy nem létező rendszerért, annak reményében, hogy egyszer…..
Sebezhetetlen Produkció 2013.10.13 15:36:01
Drága Barátaim! :)

Ákos vagyok.
Az a szörnyen sértett ex munkatárs, aki ugye egyesek szerint, pusztán egyfajta kicsinyes bosszúból indított "lejárató hadjáratot" a cég ellen. A cég ellen, ami tulajdonképpen morálisan is és erkölcsileg is tökéletesen megkérdőjelezhetetlen üzleti magatartást produkál.

Na, jó...tegyük félre a romantikus álmokat és vegyük sorra a tényeket.

A legfontosabb szerintem az, hogy koránt sem a sértettség motivált bármiféle tettemben a cég kapcsán. Én ugyanis már a 2. héten észrevettem mindazt, ami kapcsán már nem vagyok a cég alkalmazottja. Meg is írtam ezt több ízben is a saját főnökömnek. (Aki ugye annyira exhibicionista és önimádó, hogy kifejezetten azért regisztrált fel ide, s pakolt fel magáról képet, hogy vitába szállhasson egy volt rabszolgájával. Mert egy igazi főnök, ugye regisztrál különböző fórumokra, és becsmérli a volt alattvalóit?! Szánalmas...)

Szóval, a tényeknél jártam:

A cég egy Time Share cég. Benne is van a híres "script"-jükbe, ami mindenkinek kötelező lenne, de senki nem használja. Sőt, mindenki görcsösen arra hivatkozik, hogy Ők, Ők aztán nem Time Share cég, mert az fúj és kicsalják a pénzed. :)

A hazugság és az átverés globális dolog. Gyakorlatilag erre épül a cég profit származéka. Mindenki hazudik - kivétel nélkül. Vannak akik, hihetőbbeket s vannak, akik nem. Ha nem hazudsz, nem keresel pénzt. Van aki azt hazudja, hogy "autószalonok" adják majd "ajándékba" a drága luxus kocsijaik mellé az üdülési jogodat, ezért köss szerződést, míg mások egyszerűen csak azt mondják, hogy ez egy "kihagyhatatlan lehetőség". Jómagam azt hazudtam, hogy ha eljönnek erre a "fogadó órára" akkor ott abban a fél órában kiderül, hogy mekkora a kereslet és a piaci értéke az üdülési jogának. Kerestem is vele szépen. Mert ez egy jó és hitelesen hangzó hazugság. Jah, amúgy szoktam hazudni ám! Te nem?! Ez egyébként koránt sem akkora hazugság, mintha azt hazudtam volna, hogy "Igen, jóhogy, naná, hogy eladjuk az üdülési jogát! Persze! Simán!" Na, ez hazugság lett volna. Az igazság ellentéte. Ezzel szemben én csupán féligazságot mondtam. Mert nyilván, ha felhívnálak és azt mondanám, hogy én egy Time Share cégtől hívlak és 300 ezerért jól nem adom el az üdülési jogodat, csak azt hazudom, hogy igen, akkor nyilván nem mondod, hogy "Oké! Diktálja a címet!" Az igazság ugyanis ez. Maga a nagy László Évike mondta, hogy "minden legális, minden igaz, csak épp az nem, hogy mi kiajánljuk, hogy foglalkozunk utána az üdülési jogával...mert ugye senki nem tudja bebizonyítani azt, hogy én a következő ügyfélnek nem említem meg, hogy az előző ügyfélnek milyen üdülési joga van". A kör tehát bezárul. Jogilag bebizonyítani tényleg nem tudja senki, hogy ezt nem teszik meg - pedig pont a főnök jelentette ki, hogy nem - én meg ugye egy hazug, sértődött, bosszúálló pszichopata vagyok, akinek a szava nyilván nem hiteles, nem igaz. ;)

Ami a cég munkamorálját illeti: Nos, sosem voltam szent! Munkaidőben PSP-ztem?! Igen. Munkaidőben PSP-ztem. Milyen rohadék vagyok, igaz?! Úgy voltam vele, annyival is kevesebb embert csapok be, míg játszom. De így van ezzel az összes jelenleg is ott dolgozó, akik mondjuk nem PSP-zenek hanem, Facebook-oznak, sms-ezgetnek, magánügyeket intéznek a céges telefonokon vagy épp Bombakeresőt játszanak a céges gépen. Mert ugye azt nem gondoltátok, hogy csak én "lógok" ilyen "pimasz módon" a munkából?! A cég alkalmazottainak összetétele egyébként teljesen vegyes. Két csapatra osztanám őket: Akik még önmagukat keresik és kipróbálták ezt is és akik már rég elvesztették önmagukat és egész egyszerűen nem jók másra. Szóval, aki dögös, fiatal telemarketingeseket képzelt el headsett-el a fejükön, azok ébredezzenek. A többségük életkora 45 - 50 év.

László Évikének egyébként több ízben megmondtam, hogy súlyosan megkérdőjelezhető a cég hitelessége. Elég csak, ha az jut eszembe, hogy azon a bizonyos csapatépítő tréningen 3 értékesítő is egymást túl licitálva sztorizgattak arról, hogy kinek volt nagyobb hazugsága a profit érdekében eddig. Például, hogy nyugodtan küldjünk oda mindenkit akit csak elérünk, akkor is, ha nincs is üdülési joga, mert akkor simán eljátsszák, hogy pedig amúgy van és, ráijesztenek, hogy ha most nem adja el, akkor még a házát is elárverezhetik. S ezt nem csak én hallottam, hanem még vagy 3 kollégám. S ezt meg is írtam a görcsösen exhibicionista főnöknőmnek...sőt, megírtam én a már reklámozott blogomban is - mert egy hazug pszichopata vagyok.

S végül, pár gondolat rólam - magamról. (Bár, ez így elég bizarrul hangzik...) Nem vagyok szent és soha nem is voltam. Éveken át dolgoztam ilyen cégeknek és csaptam be százezreket pénzért vagy tukmáltam rájuk tökéletesen felesleges és silány minőségű termékeket. Pusztán mert hittem ebben az értékesítési formában. Mára már ehhez nincs gyomrom és nem akarok ebben részt venni. (Öregszem?) Épp ezért tartozom köszönettel ennek a cégnek. Mert felébresztett s tudatosította bennem, hogy ennél azért többre vagyok hívatott.

Ákos
Subba Szoptass szabadon! 2010.09.23 09:06:00
Rossz az, aki rosszra gondol! Borzasztó lelkesen megnyitottuk nyilvánosszoptatás.freeblog.hu oldalát, és teljesen megrökönyödtünk. Hát köszi, ezt inkább ne!!!   ..
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..
A lassan 5 éve működő Legdurvább blog nem túl sokat árul el a bloggerről, aki saját bevallása szerint még csak nem is blogger, de mivel már évek óta kíváncsiak vagunk, mégis mi készteti arra, hogy minden reggel leüljön a gépe elé és mint valami önagymosást begépelje, hogy…..
Észre sem veszed, hogy az életeddel játszik, Több nyugszik a mélyben, mint amennyi látszik.   Néhány hónapja már írtam erről a témáról. Az épelméjűség, mint álarc című írásom első fejezete a sorozatgyilkosok lélektanáról szólt. A mai írásom az antiszociális…..
 Fáj, hogy nekem nem fáj semmi, Nem tanítottak meg szeretni. Néhány napja, komoly rémálmok gyötörnek. Pontosabban, nem is néhány napja: Évek óta már, de néhány napja vissza-vissza térnek. Az álmaim borzasztó valósághűek, igazi, létező helyszíneken játszódnak. Olyan…..
                  A teljes pdf fájl letölthető innen, ha valaki nagyban akarná elolvasni...
Drága barátaim!  Nem szoktam előszót írni a verseimhez, de most úgy érzem szükséges. A következő verset félve osztom meg veletek. Sosem írtam még ilyet és valószínűleg, hogy többet soha nem is fogok. Egy TV műsor ihlette ahol meghívott színészek, költők,…..
Ha egy nyíl, ami az egyetlen tárgyad: Mindent céltáblának nézel. (Revenge of the Fallen)   Véget érni látszik a tavaly nyáron elkezdett bírósági herce-hurca a baratikor.com oldalon megismert Ferenczik Mihályné nevű idióta unatkozó rokkantnyugdíjas ügyében. Még tavaly…..