Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jadviga13

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég felmerült a Csodapatika csoportban, ki hogy ki mit gondol a téli fényvédőzésről? Ki lehet-e hagyni, vagy a sima fényben is van UVA tehát biztos ami biztos, kenjük. Ha a havon szikrázva süt a nap és reggeltől napnyugtáig kint vagyunk a hófehérben és suhanunk a lankánkon, akkor nem kérdés. Ha…..
CSODAPATIKA Változó nő 2019.01.22 21:36:52
Nemrég társaságban egy férfikollegám - kicsit viccesen, kicsit odaszúrósan, kicsit évődően - megjegyezte: Minden nőnek testképzavara van. A társaság nagyját kitevő női kollegák reflexesen védeni kezdték a mundér becsültét, kéretik a fenti fogalmat kérve kizárólag a szélsőséges esetekre…..
Jadviga13 2019.01.22 23:15:20
Öt vásárlási döntésben négy alkalommal az érzelmeink vezetnek bennünket. Sokszor észre sem vesszük. A márka neve, csomagolása, látványa, illata, ígérete és főleg kihagyhatatlan - egyszeri - megismételhetetlen ajánlata.  Black Friday, Cyber Monday, karácsonyi leárazás, szezon utáni leértékelés:…..
A retinol, vagy A vitamin a bőrápolás szupersztárja. A méhkirálynő a kaptárban. A rangidős tehén az elefántcsordában. Gábor Zsazsa Hollywood-ban. Jane Godall a Gombe Nemzeti Parkban. Frida Khalo a szürreális-szimbolikus-formabontó képzőművészek között. Anti-ageing díva, skincare top-top-top. A…..
Miért határoztam el, hogy stílustanácsadásra megyek? Változom, tehát nem vehetem fel ugyanazt mint 10 éve. Persze felléptem egy ruhaméretet, de nem erre gondolok, ez túl egyszerű lenne. Tudok tetszeni magamnak, de szeretnék mégjobb lenni, ez biztos kaland lesz. Méltóságot, komolyságot szeretnék…..
  Nagyon sok makeup tutorial van az interneten. A mi korosztályunkhoz szólók ennek a töredéke. Tapasztalatból tudom, hogy ego romboló mindent megnézni. A mi korosztályunkhoz szóló jókra pedig nehéz rábukkanni, ám nem lehetetlen. Elmondanak minden fortélyt és trükköt. Én most kiegészítem ezeket. Itt…..
  A kezdetek Az a generáció vagyok, aki a Bergendy szalonzenekar zenéjére készült tévés tánciskola műsort nézte. Az a generáció, aki tini-tonikot használt. Tömény alkohol, de jó az, mert leszárítja a zsíros bőrt és a pattanásokat. Kozmetikushoz nem szépülni jártam, hanem nyomkodásra. A…..
Tegnap indult el a Házasság első látásra című új reality, ami négy olyan párról szól, akik az oltár előtt látták meg egymást először, és igyekeznek utána megismerkedni, esetleg megszeretni egymást. A szemfüles kommentelők szerint a műsor full kamu, hiszen: 17. § (1) A házasságkötési szándék…..
Jadviga13 2017.05.04 01:00:44
@nick papagiorgo: eszembe jutott egy fél mondatodról, hogy a házassági szándékot bejelentő jegyzőkönyvön mindkét fél minden személyes adata rajta van. Úgy nyomtatja az elektronikus anyakönyvi program. Ráádásul ott a bejelentkezéskor, ugye együtt és egyszerre, az akv előtt a házasulóknak nyilatkozni kell a házasságkötés utáni névviselésükről is. Csak nehogy kitalálja az Rtl, hogy a paraván mögött kitakarták a fele jegyzőkönyvet, a nevüket meg elmutogatták, hogy a másik ne hallja...
Jadviga13 2017.05.04 19:35:37
@Shadow#9: ez a válaszod is pontot ér! Valóban, ezt a paragrafust elfelejtettem megemlíteni!
Jadviga13 2017.05.04 19:41:42
@Zsömle: ha azt mondod: EAK, én azt mondom: ASZA. És akkor félszavakból is értjük egymást...
Ha agyonvernek sem tudok annál furcsább tévéműsort elképzelni, mint azt, amiben két totál ismeretlen, komplexusokkal küzdő átlagember úgy házasodik össze, hogy szó szerint az oltár, na jó, anyakönyvvezető billegő asztala előtt látják egymást. Az egész szituáció egy kisebb agyrém, a vakrandik…..
Jadviga13 2017.04.30 10:40:47
@polpetti: anyakönyvvezető VAGY szertartásvezető... A műsorból pici nüanszokból kiderülhet ;-)
Jadviga13 2017.04.30 16:45:06
@tortafaló: ha Etyeken volt a forgatás, jogilag valós házasságot kizárólag az etyeki anyakönyvvezető köthetett. Nomármost, vagy fel kell őt hívni, hogy valóban ő kötötte-e ( és s neeeem, nem lehet titoktartásra hivatkozni, mert az anyakönyvi törvényben az is benne van, hogy a házasságkötés nyilvános), vagy pedig Etyek honlapja és a FB friss profilkép segítségével egyből kideríthető, hogy az etyeki anyakönyvvezető szép, hosszúhajú hölgy. A szpotban meg egy rövid hajú, szemüveges anyakönyvvezető áll. Úgyhogy ki ki gondoljon, amit akar.
Az alábbi történet valós problémát vet fel, mivel jár, ha valaki eladja a lakását, és állandó lakcím nélkül marad. Miközben az alkotmányos jogok nem lakástulajdonhoz vagy állandó lakcímhez kötöttek.Udvozlom.Kulonos helyzetben vagyok.Evek ota kulfoldon dolgozom, es mivel csak…..