Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rekatot

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor pár éve kedves szomszédom több hétre kiutazott Bhutánba, majd onnan visszatérve mesélt róla, igazán nagy kedvet kaptam ahhoz, hogy én is megnézzem magamnak azt a cseppnyi kis királyságot. Az még csak rátett egy lapáttal, hogy egyik kedvenc utazóbloggerem is kiment oda…..
 Nálam a hét napjai közül - a szombat után - a péntek legjobb nap! Kapa/kasza kézből kihullás-csinálás, nem csak mondás, csinálás, a 7vége következő két napjának reményteliség-indexe csúcson pörög... és elvileg most jóidőt hazudtak az időjárás-jelentők is...…..
Tegnap sok mindent megtudhattatok a BiMBA Designról és Barcsi Diáról egy interjú keretében. Ha van kedvetek, játsszunk! Válaszoljatok kérdésünkre itt, a poszt alatt kommentben - a választ az interjúban is megtaláljátok-, mert az egyik szerencsés kommentelő megnyeri a…..
Eddig nem volt gyerekszobás poszt a blogon, mert úgy éreztem, ez egy olyan platform, ami (csak) felnőtteknek szól, függetlenül attól van-e gyerekük vagy sem. Azt viszont baráti társaságom sürgés-forgásából tudom, hogy a hiedelemmel ellentétben nem augusztus utolsó 2 hetében…..
ágy - asztal - tv 1 neked, 1 nekem 2011.07.28 10:31:00
Nagy nap van máma, jelesül pont a szülinapom, bódottág! bódottág! meg minden!... ...de arra gondoltam, nem lazsálom el a mai posztot, inkább felvetek egy érdekes kérdést, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá: Az ismerősi körömben vannak olyan párok, akik ugyan már jó ideje…..
  A múlt 7végén nyitott a Kopaszi-gát legfrissebb, leghamvasabb, mit szépítsem, legszebb virágszála, a Fruska picnic & bistro. Persze lehet elfogultsággal vádolni, hiszen lakberendezőként - a tulajdonos, Haberland-Isai Anitával közösen - részt vehetettem a hely…..
Én minden évszakot szeretek. Na, ok, persze a nyarat a legjobban, de mindegyikben látom a szépet. Most, ebben a koranyári időszakban pl. imádom ezt a hektikus, záport-meleget nyakba zúdítós őrületet is. Persze vannak kellemetlen mellékhatásai, de az, hogy ilyen szenvedéllyel…..
Ha úgy hozná a Zélet, hogy lakberendező/belsőépítész segítene lakásod/házad/nyaralód/céged/éttermed/szállodád belső kialakításában, kit választanál? 1. Női tervezőt, mert ... 2. Férfit választanék, mert ... 3. Egy olyan stúdióhoz fordulnék, ahol nő és férfi egy…..
ágy - asztal - tv Találkozzunk? 2011.05.19 10:41:00
Három lakást és egy házat hoztam ma nektek, és hogy megnehezítsem a dolgotokat, az egyik svéd, a másik svéd, a harmadik egy svéd, a negyedik pedig egy svéd. Feltehetném a szokásos kérdést, hogy melyik tetszik a legjobban, és biztos lenne olyan pimasz valaki, aki azt írná: a…..
A mai posztban Richard Melville Hall, ismertebb nevén Moby, - aki DJ, énekes-dalszerző és zenész - otthonába nézünk be. Művész(bece)nevét gyerekként nagy-nagy nagy nagybácsija, Herman Melville, a Moby Dick, a fehér bálna c. regény szerzője után kapta. Egyébként 1965-ben…..
... ülnek egy bárban. Azt mondja a svéd: - Ugye? Már kezdtétek azt hinni, hogy egy viccet fogok mesélni? Pedig nem. Azt hiszem azt elég ritkán szoktam, pedig régebben nagy viccmesélő voltam (kb. 20 éve?). Főleg, ha lecsúszott pár pohárkával. Tiszta gáz lehettem :) Na, szokásos…..
Ütős, a Beugrónál nagyságrenddel összetettebb improvizációs előadásairól ismert a Momentán - most épp egész hetes rendezvényt tartanak Impró7 néven, ahol különböző rögtönzéses projekteket mutatnak be, más társulatokkal együtt. Játékunkban a vasárnapi Egészházas kísérlet nevű valamire nyerhetsz…..
Iskolából jövet minden délután bementek a gyerekek játszani az óriás kertjébe. Szép, nagy kert volt, gyenge zöld fű borította. S a fű között, mint a csillagok, itt is, ott is gyönyörű virágok nyíltak, és volt a kertben tizenkét őszibarackfa is, amelyek tavasszal rózsás,…..
ágy - asztal - tv KHÜ 2011.04.25 12:51:00
A mai posztban eddig kimaradt képeket, a gép egyik mappájában forrás nélkül gyűjtögetett szépségeket mutatnék. Talán igaza van Lisztesládáéknak: az a kár, ami mellémegy :) Gyönyörködjünk, inspirálódjunk, ennyi csak most a dolgunk, miután telítődtünk a jó szagú…..
ágy - asztal - tv Költészetnapi 2011.04.11 10:48:00
Cseveg az olló. Néne       nyesi a pázsitot, guggol. Hátulról nézve       is látni, ásitott. Rádió nyüzsög. Szárnyak       dongnak az üvegen. Lágy szellők táncot járnak…..
 "Mikkamakka nagy rikoltozásra ébredt. Majd beszakadt a dobhártyája. Nem csoda, mert éppen az ő fülébe rikoltoztak. Hárman is. Nevezetesen Bruckner Szigfrid, a kiérdemesült oroszlán, Aromo, a fékezhetetlen agyvelejű nyúl és Vacskamati. - Te meg Maminti lesztek a…..
rekatot 2011.03.17 18:09:30
ágy - asztal - tv Padláslakás 2011.01.28 09:57:00
Volt már egy padlásokkal foglalkozó poszt, de az ott mutatott állapotokhoz képest a mai posztban jó nagyot ugrunk előre. Még ettől is. Sok négyzetméternyi, összefüggő helyiség, ahol te alakítod a teret. Sok négyzetkilométernyi terület, amit beláthatsz a magasból. Sok…..
Share | Több posztban is szó volt már a színekrôl, de csak most jut eszembe, hogy beteszteljem, vajon minden olvasóm látja-e rendesen mindazt, amit én mutatni szeretnék... Elôfordul néha a textilek, drapériák, falszínek stb. egyezetésénél (eladó kontra vevô, férj kontra…..
Az egyik nagybátyám falusi borbély volt. Na, nem az a klasszikusan piperkőc fodrász-borbély, aki dzsörzé trapéznadrágban és irdatlan barkóban nyomta, hanem egy volt a többiek közül, aki egyébként borotvált is. Egyik igen jellegzetes gyerekkori emlékem vele kapcsolatban,…..
ágy - asztal - tv Kitenném 12. 2010.11.13 16:00:00
Kb. egy éve elmentem egy transztáncra.Hogy az mi?Bekötött szemmel táncolni (a bekötött szem azért kell, és jó, hogy maximálisan kikapcsold a néznek-ahogy-bénán-táncolok-parát).Teljesen át kell adnod magad a zene, a dobok ritmusának, mozoghatsz bárhogy, úgy, ahogy jön, ahogy a…..
rekatot 2010.11.17 10:14:52
ágy - asztal - tv Sztereotípia 2010.09.03 16:19:00
Szerintetek tényleg igaz, hogy a melegeknek jobb érzékük van a lakberendezéshez, mint a heteróknak? A képeken David Delfin divattervező, és partnere, Gorka Postigo fotós madridi lakása: És hogy stílusos legyek, egy kivágós barbecue és koktélparti játékszett (megveheted…..
Zita: -Kik azok, akikről szól az Angyalok és Démonok? Lillácska: -Táblások! Kelyhesek! Bolyhosok!... Templomosok!!!..
rekatot 2010.09.07 17:29:52
A nagy hôségre tekintettel ma nem fehérhomokos tengerpartokat látogatunk végig, hanem felmegyünk északra, az Északi Sarkkör közelébe. Itt található egy kicsiny svéd falu, Jukkasjarvi, ahol minden év december 30.-án megnyit a gyönyörûséges Icehotel. Ahogy a neve is utal rá,…..