Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mostakkormindegyikfoglaltlesz?

10 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stärkung der gegenseitigen Anerkennung innerhalb von LSBTQIA Ich bin Zsuzsa und komme aus Budapest, Ungarn, wo ich Soziologie in der Eötvös Loránd Universität (ELTE) studiert habe. Als ich eine Studentin war, engagierte ich mich für ehrenamtliche Tätigkeiten und arbeitete bei einem Frauenverein und…..
.. und ich bin zsuzsa .. halftime 2017.03.02 19:54:42
Ok.. so there's only so much I can do, but let me tell you, being here is one of the greatest experiences of my life. Tschüssie!..
I’m spending a year as an EVS volunteer working for Sonntags-Club in Berlin. This blog is an attempt to share the experiences I’ll gain and gather. I plan to write at least one useful post every months. A little English, occasionally German and Hungarian knowledge might needed. With the support of…..
Pék utcai lakótelep vs. Békás 2008.12.09 21:13:31
:)én ilyen szépeket nem tudok, de én is itt akartam lenniköszönömgratulálok mindenkineksziasztok..
sziasztok, elkészült egy diagramelemzés, ha szükséges, holnap eszközölök rajta változtatásokat. (nekem kevésnek tűnik, de nem akartam üres frázisokkal cifrázni)sziasztok!zsu..
mostakkormindegyikfoglaltlesz? 2008.12.05 23:01:16
 Itt van a két lakótelep összesítése összehasonlítva a HÉVes adatokkal. Amúgy elküldtem emailben már Zsúnak, de azért iderakom, hamár keresed :)                  Amúgy szerintem ki kéne…..
Pék utcai lakótelep vs. Békás 2008.12.05 18:56:29
sziasztokmost akkor mi van? nincs táblázat? hm,hm? én leelemzek akármit, csak csatoljátok a következő bejegyzésetekhez, különben megint elalszom:)..
mostakkormindegyikfoglaltlesz? 2008.12.05 18:58:23
Pék utcai lakótelep vs. Békás 2008.12.03 19:47:57
feltöltöttem a file/fájlokhoz az emlegetett "kiinduló" statisztikám (125,126-os kép)..
sziasztok-kult antr ról én sem tudok sokat-terep: keddre már az utolsó simításoknál kéne járnunk, nyilván ezt lehetetlen kiviteleznünk, mert jó ötlet ez a blog, csak senki nem használja:) kérdés: hogy állunk a holnap estével? Borival beszéltük, hogy össze kellene ülni, nem…..
 HÉV 3. nap, aztán Békásmegyer 3. nap, végül Aquincum 3. nap. Ezek a szerverre fel lettek töltve. Viszont a szerveren nincsen HÉV 2. nap ahogy elnézem, és ez szomorkás...
sziasztok-azért ilyen a nevem, mert minden lehetséges normális variációt visszadobott a rendszer-nagyon örülök, hogy már ide is tudok írni-az összegzéshez szükségem van még: a 3.nap héves táblázatára, szintén 3.nap békás és aquincumi újságosbódés táblázatokrasziasztok:…..
Hát a HÉV második napjának eredményei. Azok holvannak, na hol? He? Nem lesz ez így jó kérem, ez nem tudományos így. Ééérteeem? ..