Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bede

75 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lónyay Kiadó 2015.11.15 17:48:51
Kiadó egy 64 négyzetméteres lakás a Lónyay utcában, 4 perc sétára a Kálvin tértől, közel mindenhez. 2 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, kamra. A hálószoba a nappaliból nyílik. 3. emelet, utcai, enyhén bútorozott. Lift van. Havi bér: 105 000 forint + rezsi.Közös költség: 18290. Ha érdekel, a…..
Lónyay Kiadó 2011.08.24 14:54:00
2 rooms, 64 sqm furnished apartment on a quiet street, 4 minutes walk from Kalvin ter metro station, close to all city centre universities and to loads of bars and restaurants. The best coffee shop in Budapest is 1 minute walk away and one of the best bakeries is even closer. There is a supermarket…..
Lónyay Kiadó 2011.08.08 20:41:00
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
Hétfő délután minden idők egyik legjobb dán játékosa, Morten Olsen tette helyre José Mourinhót. Olsen, aki több mint egy évtizede dolgozik hazája válogatottja szövetségi kapitányaként, nagyjából ugyanazt mondta, mint az utóbbi napokban a portugál hisztikirályt lealázó híres…..
Azt mindjárt az elején szögezzük le, hogy a Madrid nem fog se nekirohanni a Barcelonának, se nyílt sisakkal játszani, se semmi ilyesmi. Az eddigi három meccs és az ezeket övező hisztéria éppen arról szólt, hogy Mourinhóban még mindig benne van az őszi 5-0, és belehalna, ha még…..
A madridi sárdobálás a legjobb eredményektől is el tudja venni a Barcelona-drukkerek kedvét, ettől a mai hírtől azonban nem. Néhány héttel sűrgősséggel végrehajtott műtétje után ma ismét a csapattal edzett Eric Abidal. És nemcsak edzett, hanem kedden ott is fog ülni a…..
A végén még megsajnáljuk Mourinhót, olyan brutálisan bánnak vele az utóbbi napokban nála sokkal népszerűbb, esetenként sikeresebb kollégái. A legjobb európai edzőknek érezhetően nagyon elegük van abból, hogy egy ilyen silány ember jeleníti meg őket a média előtt, ezért nem…..
Bárcsak ott lettünk volna hétfőn Svájcban az UEFA illetékes bizottságának ülésén, amikor kihajították a szemétbe a Real Madrid alja feljelentését! Mint emlékezetes, a valóságtól teljesen eltávolodó klub azt szerette volna, ha a fél Barcelonát eltiltják mindenféle…..
Fantasztikusan szépen osztotta ki José Mourinhót Ottmar Hitzfeld, a svájci válogatott szövetségi kapitánya. A német edző, aki a portugálhoz hasonlóan két különböző csapattal és tudott Bajnokok Ligáját nyerni, a Kicker című sportlapban rendszeresen publikált…..
Ahogy a szezon során többször, José Mourinho ismét megijedt a sajtótól. A Real Madrid ennek megfelelően vasárnap bejelentette, hogy a keddi BL-visszavágó előtt a portugál helyettese, Aitor Karanka fog majd sajtótájékoztatót tartani.Mourinho eddig minden alkalommal, amikor…..
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
Miután a Real Madrid ismét hülyét csinált magából egyre türelmetlenebb szurkolói előtt, nyilvánvaló volt, hogy a Real Sociedad-Barcelona mérkőzésnek az ég világon semmilyen jelentősége nincs. Ehhez képest a Barça példásan komolyan vette a meccs elejét, kifejezetten…..
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
Barca-Madrid Hányinger 2011.04.29 21:08:00
Ugye másnak is felfordul a gyomra, ha egy rendesen piros-kékbe öltözött, nemes férfi mellett egy fehér mezes senkit lát?..
Eddig és ne tovább. Sőt, nem csak ne tovább, hanem tessék szépen felelni az elkövetett vérlázító baromságokért. Ez az üzenete az FC Barcelona csütörtöki feljelentésének, amelyet a klub az UEFA-nát tett.Toni Freixa, a Barcelona igazgatóságának tagja csütörtökön…..
Eljárást indított a Real Madrid és a klub elmebeteg portugál edzője ellen az UEFA. Az európai labdarúgó szervezet csütörtökön jelentette be, amit már mindenki sejtett: mostanra nekik is halálosan elegük lett José Mourinho szánalmas hisztijeiből. Az UEFA Pepe brutális, piros…..
Azok után, amit José Mourinho szerda este a Bernabeuban a pálya szélén majd a sajtószobában előadott, ma legismertebb európai kollégái is kénytelenek voltak megszólalni, hogy helyre tegyék a portugált, aki most már a komplett futballedzői szakmára elkezdett szégyent hozni.Carlo…..
Nem arről sipítozott Mourinho napokon át, hogy ezt kell szegénynek csinálnia? Ilyen silány edző lenne, hogy ezt volt csak képes betanítani? Ilyen vacak csapat a Madrid? Vagy Mourinho – ne adj' isten – akkor is csak aaptalanul hazudozott? Ki érti ezt a különös…..
Azt még a legvérmesebb Barcelona-drukker sem gondolta, hogy ez a négy meccs a királyságunk bizonyítása mellett arra is jó lesz, hogy éket verjen lúzer Mourinho és legkedvesebb pincsikutyája közé. Márpedig úgy tűnik, hogy hiába ugyanaz még az ügynöke is a két portugálnak, még…..
Nagyon kemény szavakkal ment neki Mourinhónak Alejandro Blanco, a Spanyol Olimpiai Bizottság elnöke. Az ország első számű sportvezetője közismerten fanatikus Real Madrid-drukker, ám ettől még nem ment el a józan esze, és higgadtan elemezte a szerdán látottakat."Mourinho…..
A fenti eredmény azt mutatja, mit gondolnak a Marca közismerten Real Madrid-drukker olvasói: elhibázta tegnap Mourinho a csapat taktikáját azzal, hogy nem támadott? 92,7 százalék szerint igen. ..
Ezen a videón ezredszerre is lehet röhögni. Tényleg ügyes gyerek ez a Cristiano Ronaldo, de ahogy a kapusunk és a hátvédeink nyugodtan körbepasszolják, ő meg hisztizve lóbálja a karjait és mutogat a társainak, az feledhetetlenül szép. Talán ha a béna, gyáva edzője engedné a…..