Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tundi

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gébics Tóth Gabi bugyija 2014.04.29 22:31:10
Az újságíróknak nagyon sokat köszönhet az emberiség! Az újságíró kíváncsi ember. Szeret utánajárni a dolgoknak, kutakodni, kellemetlenkedni, fölényeskedni. Hiszen ő hatalom! Képes meghatározni, hogy miről folyjék a szó a kocsmákban, a vasárnapi nagyebéden, a kerti…..
MH. Kedvenc rádióm 2014.04.30 00:18:13
Mottó:Minél jobban megismered, ellenségeidet annál nagyobb eséllyel tudod legyőzni őket.                    (Richelieu bíboros) Nem köll mindjárt a mottóból kiindulni elvégre elmúltak azok az idők, amikor az embernek ellenségei voltak. És egyébként is, ellenségei…..
Az utóbbi időben egyre több szó esik a baloldali értelmiség viselt dolgairól. Például, hogy kordont bontogatnak, illetve militánsan lépnek fel a tervezett megszállási emlékmű ellen stb. De van még egyéb, is mint pl. az álbaloldali politika erkölcsi, eszmei és tettleges…..
Ha ezt a  synapis és pályarendszert nem fejletszjuk ki gyeremekkorban (tanulás révén), soha többé nem lesz rá ilyen jó lehetőségünk.A felnőtt agy erre már csak korlátozottan képes...
Melissa kommentje annyira komplex, hogy azt gondoltam önálló postként is megállja a helyét. Köszönjük Melissa! Melissa Officinalis · http://www.melissaofficinalis.blogspot.com 2008.12.14. 11:32:15 Szia Ildikó! Régen nem jártam már itt, de október óta egy általános iskolában…..
Igértem,hogy beleásom  magam kicsit a PISA felmérésbe es megprópálok összehozni egy kis laikus statisztikát.Ime. A PISA felmérés egy nemzetközi összehasonlítás. A résztvevő OECD országok,azonos korú (15)diákjainak a tudását mérik össze 3 területen. Matematika,…..
MH. GUANÓ 2008.11.25 16:26:00
  Segédanyag pályázóknak Az elmúlt héten a svéd sajtó napokon keresztül taglalta, hogy a külföldről behozott orvosok nem tudnak jól svédül, félrekezelik a betegeket és züllesztik az egészségügy állapotát. Majd egyre enyhébb hangvétellel tértek vissza a témára majd…..