Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blogovics

18 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dumdumblog fehér sors 2015.07.22 09:41:20
https://youtu.be/-o7HWX7lkKU..
dumdumblog Hírek röviden 2015.07.22 08:57:22
Ismét vízre engedik az Auróra cirkálót Legfrissebb hírügynökségi jelentések szerint az európai népek kétségbeesett követelésére ismét hadrendbe állítják az Auróra cirkálót mely 1917 ben is sikeresen hozzájárult egy tarthatatlan világrend megdöntéséhez. A jelenkór…..
Nincsenek véletlenek! Az összefuggesek legyenek bar rejtettek vagy egyenesen elkepzelhetetlenek megis minden mindennel összefugg mert kapcsolatok suru halozata köti össze a mikro es makrokozmosz minden elemét. Egy tengerbe ejtett könycsepp, annak elözmenyei és következmenyei is a…..
dumdumblog Április bolondja 2015.05.20 11:03:43
Bolondja vagyok tavasznak, gyors esőnek, tűző napnak, szedem virágait halomba, szirmait szórom hajamba, és bőrig áztam már, talán? szaladva szivárvány után. Bolondja vagyok: életnek, szerelemnek, napnak, bolondja vagyok az áprilisnak!..
dumdumblog Európa felszámolása 2015.05.19 23:21:34
Az utóbbi idő fejleményei igazolni látszanak az európai nemzetek és nemzetállamok tudatos felszámolásával kapcsolatos félelmeket és összeesküvés elméleteket. Az albán rohammal kapcsoltban, bár sejteni lehetett de a macedón elnök, mondta ki, hogy olyan erők vannak a háttérben…..
  Befordulok a sarkon, mocsokba, sárba, Talán ismét zsákutcába. Köd, füst, se pénz se becsület, Ismeretlen, koszos kerület. Álnokul örvendek más baján mikor szembe jön velem Ős Kaján. Jön tépetten, cudarul, mert erre van útja, Keletről vagy nyugatról már maga sem…..
A magyar politikai közélet hangulatát egy mélyről jövő csatornabűz határozza meg,  orrfacsaró kipárolgás, mely a társadalmi élet egészét megmérgezi.Na, most az a kérdés, hogy Kulcsár Gergely, Jobbikos képviselő, köpött vagy sem? Illetve, hogy beleköpött e a Duna parti…..
Akkor most zárjátok be a boltot, autonómiázók! Szili pozícióba helyezése újabb bizonyíték arra, hogy hülyemagyar lehet álbalos és áljobbos is, a hülyeség nem ideológiafüggő. Olvasom a hírt és nem tudom abbahagyni a röhögést: Szili Katalint megbízza Semjén Zsolt a…..
Mi lenne, ha Erdély magyarjai nem a budapesti opportunistákkal és a nemzeti radikálisokkal keresnének megoldást, hanem az erdélyi románokkal? Hülyekékre festett, különböző méretű textil-, és papírdarabokkal vonulgatott, gyülekezett és toporgott maroknyi székely Budapesten és…..
dumdumblog 65,5 millió év 2015.03.04 11:10:30
A tudomány mai állása szerint a ma dinoszauruszoknak nevezett őslények 65,5 millió éve kipusztultak. Egyesek szerint a pusztulás kb. 2 millió évig tartott, de az utóbbi 40 millió évet egyik fajuk sem élte túl. Az emberi faj eredetét 6 millió évre teszik, amiből a homo sapiens 200…..
dumdumblog Magyar tünettan 2015.03.02 22:12:35
  Mi folyik ebben a boldogtalan országban? Pár év nemzetpolitika után, jogosan lehetne elvárni, hogy a magyarok nemzet és identitástudata valamicskét kezdjen magához térni, de nem, ime a krampusz ami mindent megcáfol. Folyik a rizsa, hogy a jobboldal nem tudott megfelelően…..
dumdumblog Szekularizáció! 2015.02.15 11:45:48
A szekularizáció a felvilágosodás, fejlődés, modernizálódás elkerülhetetlen vívmánya. Vívmány melyet a liberalizmus, illetve a liberális demokrácia oly mértékben érvényesített, hogy az európai civilizáció utóbbi 1000 évét immár teljesen figyelmen kívül lehet hagyni. A…..
dumdumblog Spájzolj... 2015.02.09 23:15:07
Spájzolj! vásárolj össze annyi tatrós élelmiszert amennyit csak tudsz! Lisztet, cukrot, tésztát, konzerveket, nem utolsó sorban gyertyát, gyufát, petróleumot. Ha minden a terv szerint alakul szükséged lesz rá a túléléshez vagy legalábbis ahhoz, hogy minden tőled telhetőt…..
A homoszexualitás megítélését és az azt övező vitákat általában vak és elfogult szubjektivitás jellemzi. Végeredményben egy biológiai gyökerű viselkedési mintáról van, szó melyet napjaink liberális kulturális közege ideologizál, megteremtve a politikai potenciállal…..
dumdumblog Maga az ember 2014.05.31 23:16:01
Pár évtizede, amikor divatba jött Erich von Däniken  elmélete, miszerint a múltban űrlények  látogatták a földet, akiknek a prehistorikus ember rendkívüli teljesítményeit is tulajdonította, érdeklődéssel olvastam a földönkívüliek látogatásáról szóló érvelését.…..
Proszektúra A homofóbok buzik 2014.05.29 20:47:46
Mindenek előtt szögezzük le, hogy Kerényi Imrével nem az a baj, hogy buzi. A homoszexualitás nem betegség, nem deformáció, nem a rossz neveltetés eredménye, nem deviancia, nem perverzió, hanem teljesen hétköznapi dolog. Kutatások igazolják, hogy a homoszexuálisok aránya az…..
TRAGICOMICS Buzilobbi 2014.05.29 21:50:23
Már maga a szó is megdöbbenést keltett Frigyesben. ..
Blogovics 2014.05.29 23:03:52
Holnap kezdődik Koppenhágában a Bilderberg - csoport 2014 évi összejövetele.  A világ gazdasági és politikai elitje titkos tanácskozásra ül össze, nyíltan és hivatalosan, maximális védelem és titoktartás mellett. Ezzel demonstrálva immár 1954 óta, hogy a demokrácia színfala…..
Európa-szerte lezárult az európai parlamenti voksolás, Magyarországon még soha ilyen kevesen nem mentek el választani, holott Brüsszelben rengeteg olyan döntés születik, amely hatással van a tagországokban élők mindennapjaira. Úgyhogy van min elmélkedni, a mai is egy ilyen…..
dumdumblog A vég kezdete 2014.05.22 02:02:05
Manapság a szinte korlátlan kommunikáció és a demokrácia külsőségeivel tetszelgő világban elavult közhelynek számít az az empirikus történelmi megfigyelés miszerint a birodalmak bukása minden esetben a hagyományos erkölcsök fellazulásával kezdődött. Ez az állítás mint…..