Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agár

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemétszedő serpák egy svájci hegymászó holttestére bukkantak a Mount Everesten. A hegy tetején otthagyott oxigénpalackok, imazászlók kupacban hevernek. - írja az Extrem.hu. A magazin már korábban beszámolt arról, hogy mostanában több tonna szemét "ékesíti" a Mount…..
Néha megijedek a hosszú levelektől, hogy majd mások is megijednek tőle és el sem olvassák, DÁ viszont annyira részletesen és mindenre kiterjedően írta le, miben más az autós közlekedés az Egyesült Államokban, mint itt nálunk, hogy egyik pillanatról a másikra már vége is volt…..
 Az MTA elnöke szerint a Hallgatói Önkormányzatok vezetői lusták, és rossz tanulók. Ennek hatására a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzatának vezetői már el is küldték tanulmányi eredményeiket igazoló papírokat Pálinkás Józsefnek. Az Aktív Szemeszter legújabb…..
"Lakosainak száma 1.200 fő körüli (100 %-a magyar származású)." - küldte el a nézsai Tavirózsa Lakópark hirdetésének szövegét Balázs. Azt kár vitatni, hogy egy ingatlan árát és a vásárlók döntését befolyásolhatja a környék lakosságának etnikai összetétele.…..
Talán Fricz Tamástól származik - de mindenképpen általa vált ismertté - Moldova Györgytől származik - és a politológiába Fricz Tamás lopta be - a következmények nélküli ország kifejezést, amellyel a magyar közállapotokat próbálta megragadni. Mára egyértelmű, hogy ez a…..
Az elmúlt 24 óra nagy internetes sztárja lett az a két amerikai seggfej, akik videóra vették, majd feltették a Youtube-ra, ahogy a Domino's Pizza konyhájában gusztustalankodnak a vendégek szenvicseivel. Egy olyan nemzet tagjainak, ahol az alapviccek közé tartozik a túrós csuszát a…..
 Vegyes érzelmekkel olvasom, hogy a VDSZSZ újabb sztrájkot kezdeményezett április 30-ára: „Az érdekvédelmi szervezet felhív minden munkavállalót: aki nem ért egyet a kormányzati csomagban szereplő megszorításokkal, csatlakozzon a vasutasokhoz, és éljen törvény adta…..
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
Pilu Louis Bushy 2009.03.01 18:23:00
 Hogy őszinte legyek, amióta kiderült, hogy a Medgyessy nevével fémjelzett „jóléti rendszerváltás” nyomorba dönti az országot, minden nap reméltem. Bizakodva tekergettem reggelente a rádiót, hátha aznap mondják be a nyolcas hírekben, hogy pénzügyminiszter-csere…..
 Életünket és vérünket!Gyurcsány Ferenc az 1741-es pozsonyi országgyűlés nagyjelenetéhez hasonlította azt, ahogyan az Idősügyi Tanács fogadta a kormány nyugdíjreform-terveit.Nyilván valami nagyon nagy elismerést akart ezzel kifejezni, jelezni akarta a külvilág felé,…..
A világgazdasági válság miatt mostanában azt veszem észre, hogy az emberek feszültek. Érthető. Kevesebb munka(hely), kisebb fizetések, kevesebb megvásárolható autó. Unalomig ismételt frázisok. De kérdem én, miért sírunk mindannyian? Sztojka Sz. Iván és családjának esete…..
Marekblog Harcosok klubja 2009.02.08 11:24:00
Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon nem lehet kulturáltan szórakozni. Nem, mert elég pár kötekedő tróger, részeg punk, brutális biztonsági őr (Simon Tibi! Simon Tibi!), neadjiste’ egy-két balhét kereső cigány, aztán máris előkerülnek a bökők, viperák és egyebek, és…..
A magyarországi szocializmus – túl azon, hogy puszta léte egy idegen hatalom politikai érdekeit szolgálta –, öt fontos ponton vívta ki a lakosság érthető ellenszenvét. A szocializmusnak nevezett állam-monopolkapitalizmust azért éreztük élhetetlen rendszernek, mert…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
intézményesített korrupció - feudális államban a beszedett adók ellopása a az adószedéssel megbízott (azt bérbevevő) szervezet által. A kincstár fogyatékkal vagy egyáltalán nem kapja meg a beszedett adó- sáp dézsmanemeket, ezért mégnagyobb adókat vet ki, amiáltal fajlagosan…..
342 nappal a nyitás előtt kérem szépen az illetékes elvtársakat, fejezzük be ezt a kutyakomédiát, a maradék becsületünk és orcánk megmentése érdekében. Mi lesz ha 2010. január 1-én odatéved Pécsre az első turista csoport? Miért kell saját magunkat égetni? Nem jött össze,…..