Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hottentotta

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő történetet egy megbízható jó barátomtól hallottam. Az eset a családjában történt: A falu kocsmájában összejöttek a férfiak, szó szót követett, és kiderült, hogy egyikük baromfiállományát rendszeresen ritkítja egy nyest, vagy egyéb vérszomjas ragadozó.…..
Kis magyar anomália Hajrá Fradi? 2009.10.04 00:08:00
Hely, idő: vasárnap koradélután hazafelé. A Népligetnél már a metróaluljáró fölött zöld-fehér egyenruhás ifjak itták nagy tömegben a sört - eddig rendben is lennénk. Örül a szurkoló ifjúság, örül a büfés, örül az adóbevételhez jutó állam, örülök én is - Isten…..
Családi költségoptimalizálás céljából egy évtizede meglévő T-Mobile előfizetésemet a Pannonhoz vittem át, és ha már így van, akkor élve a röghöz szolgáltatóhoz kötés előnyeivel új telefont is vettem – azaz vettem volna. A T-Mobile üzletében pár perc alatt…..
Nemrég olvastam, hogy a BKV a bliccelés visszaszorítását újabb munkaerő-felvétellel, konkrétan a buszokon kalauzok és biztonsági őrök alkalmazásával kívánja megoldani. Biztos (?) vannak, akik úgy vélik, igazán dicséretes törekvés, hogy - legyünk jóhiszeműek - a gazdasági…..
Falusi legendák Falusi pap 2009.08.06 12:35:29
A faluban nem volt saját pap, csak egy, a körjegyzőkhöz hasonló, sok falut ellátó plébános. Aki aztán a sokadik mise után meglehetősen nagy késéssel érkezett a faluba, ahol a kocsiból kiszállva - feltehetően a misék során elfogyasztott misebortól indíttatva - azzal fordult a…..
Falusi legendák Beharangozó 2009.08.06 12:34:55
Mi az, hogy csak városi legendás blog van, mikor a falu, a vidék számtalan olyan megosztásra váró legendát, történetet ismer, ami megosztásra érdemes mindannyiunk okulására vagy éppen - és leginkább - szórakoztatására?! Hát íme, a lehetőség mostantól adott, én is gyűjtöm,…..
Egy fiatalember alatt beszakadt a Fertő tó jege. Kimászott a lékből saját maga(!), és odakísérték a parton álló "Concorde Soproni Speciális Kereső és Felderítő Mentőcsoport- Önkéntes Tűzoltóság" autójához, ahol kapott meleg ruhát és bögre forró teát. Ott…..
Közkeletű legenda, hogy a reklámkreatívok, amellett, hogy szemtelenül sokat keresnek, mindezt úgy teszik, hogy közben ráadásul állandóan be vannak szívva. Én nem hiszek ebben, mert ha könnyűdrogokat használnának, egyszer-egyszer becsúszna valami váratlan megoldás is. Most azonban…..