Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varadig

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi…..
varadig 2011.03.28 16:18:56
@Con Storm: 148-as IQ-val felmenteni a nácikat... ezzel nem nagyon kérkednék.
varadig 2011.03.28 16:26:09
@Robiman: ...hogy a saját kezébe vegye azokat.
varadig 2011.03.28 16:30:36
@Con Storm: ...akkor még inkább nem akarok ilyen országban élni...
A hír: Szarházizta a szocialistákat egy jobbikos. (Vona holokausztiparról beszélt a parlamentben, az MSZP-s Bárándy rászólt, erre Pörzse bekiabált.) Egy mondatban: Na, ez az az ősmagyar intelligencia, amelynek parlamenti képviseletére olyan nagyon vártunk ’44 óta...
varadig 2010.11.09 17:30:20
@Schindler Pistája: Zsidó vagyok. Fujj de büdös vagyok. És jajj most szálltam le Ferihegyen. Gyorsan eladok nekik mindent. Vagy felvásároljam az egészet? Többi zsidó, Ti is gyertek ide. Mert mi minde ilyenek vagyunk. A magyarok meg mind okosak, és ártatlanok. és minden népet szeretnek alapból. Senkit sem utálnak. Az összes szomszédukkal jóban vannak. Jól élnek. Nem tülekednek előre a sorban. Nem előzgetnek össze vissza a 4-es úton. Mindenki szereti őket. Miért hiszitek, hogy a magyar különb nép??? Azért tartunk itt?
Az MTV őszi műsorstruktúráját nézegetve derült ki, hogy a nyár elejéig csütörtökönként este futott Kassza helyett egy Jelfogó nevű, új közéleti riportmagazin kerül képernyőre szeptember 16-ától az m1-en, Halász Zsuzsa, a KDNP volt szóvivőjének szerkesztésében és…..
Subba Ádok Zoli: Jó lépegetést! 2010.05.18 10:30:00
Ádok Zoli weboldala a látogatót köszöntő kis mozgó Ádok Zolival(!) kihagyhatatlan élmény, ez a bársonyos hanghordozás pedig egyenesen kikészített minket!Bónusznak egy újabb telitalálat Ikertorony Pétertől, Perwoll Nagyúr kiagyalójától. (Dominick Monaghannal a Gyűrük…..
Az új pályalemez első darabjainak elhelyezése, vagyis január közepe óta nem írtam semmit a hídon folyó munkálatokról. Lássuk mi is történt azóta!A budai és a pesti hídfőben megkezdődtek a híd szélesítési munkálatai. Először mély cölöpöket fúrtak a talajba.Az alapozás…..
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
varadig 2010.02.19 16:25:51
És meglepő módon nem mondott semmit!! Ez nagyon gyenge volt Peti!..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
Subba Kínzó kérdés: Vacsi 2009.11.11 10:30:00
Az eheti Hal a tortán brigádból ki baszott be annyira, hogy egyik este lehugyozott a vendéglátó erkélyéről? ..
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..
Pár dolgot rögtön előre: - A posztban bemutatott művész SZUPER - Aki beszól a következő artistára, az automatikusan a világmindenség legnagyobb faszkorbácsra íteltetett - A szerkesztőségben loopolva hallgattuk az eddig fellelt munkásságát - Az enyhe defekt szexepil (Nem tudjuk,…..
varadig 2009.02.04 12:05:17
A hagyományos mosóporok boldog időszaka után, amikor még boldog-boldogtalan összehasonlító reklámokkal bombázta a fogyasztókat végre a GVH is elhatározta magát, és keményebb és nehezebben kijátszható feltételekhez kötötte ezek készítését (erről bővebben itt). De…..
e blog azért jött létre, hogy méltó fóruma legyen k. baszki orsolya aranyköpéseinek, és helyet adhasson orsi a világ nagy kérdéseire adott válaszainak.baszki. ..