Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afiaf

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha életemben nem jártam még Fásy mulatóban, de a tegnapi Ignite koncert után, van egyfajta elképzelésem, hogy milyen is lehet az egész. Habár itt nem a mulatós zene kerül előtérbe, hanem a „hardcore”, de majdnem ugyanaz lehet a hangulata… Gondolok itt arra, hogy volt olyan…..
A Sundance hivatalos programjában bemutatott horror időközben számos más filmfesztivál közönségét is meggyőzte már, de a kritikusok véleménye szerint is az utóbbi évek egyik legjobb darabjáról van szó, amelynek nagyon jót tett a női perspektíva. Az elsőfilmes Jennifer Kent…..
A Comic Con-on jelentette be a Fox International (azért ők, és nem az AMC, mert a sorozatot a Fox gyártja és ők rendelkeznek a nemzetközi forgalmazási jogokkal), hogy az október 12-én induló ötödik évadot az egész világon egy nappal az amerikai premier után beindítja, azaz a magyar…..
afiaf 2014.07.26 07:53:38
Az egész úgy indult, hogy amikor meghirdették ezt a bulit, elég rendesen rágerjedtünk a projektben rejlő potenciálra. Azért a Madball-t 96-ot idéző környezetben ritkán van szerencsénk látni, nemde? Rá is csaptunk a lehetőségre, mint gyöngytyúk a takonyra, de ahogy közeledett a…..
afiaf 2014.07.10 15:17:03