Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v1949

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lenullázott bankszámla, packázó APEH ügyösztályok, figyelmen kívűl hagyott elektronikus adóbevallás.  Ami a legszörnyűbb: még az ügyintéző is bevallja, hogy sajnos náluk sincs mindenki tisztában az elektronikus bevallások használatával. Mi vár ránk jövőre,…..
Ha nem lenne, csak egyetlen csatorna, akkor is érdemes lenne ma este tévét nézni. Az MTV ma este nyolc órától vetíti Zenthe Ferencre, a Nemzet Színészére emlékezve a Tenkes kapitánya filmváltozatát. A kuruc Zorro, avagy mit csinált Taki bácsi mielőtt taxizni kezdett volna. Zenthe…..
comment:com Metálsztár 2006.06.29 10:47:00
Bodó Tamás dobos barátom mondta egyszer, hogy a dobolás három alapfeltétele a bőrnadrág, a Converse tornacipő és a dobverő pörgetése, a többi majd jön magától. Ha az ember sikeresen túljut a körzeti Kalapács József hasonmásversenyen, és biztos abban, hogy a hangja van olyan,…..
comment:com Megaszar 2006.06.06 13:53:00
"Létünk ingoványra épült, mely a sötét mélybe húz” – énekelte Máté Péter, de egy életveszélyes műsorral kevesebb fenyegeti a nézőket a csatornák közötti szörfölgetésben. Véget ért a Szenes-turné, minden idők legkegyetlenebb valóságshow-ja, hazamentek a…..