Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsimancs

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Főtáv az ilyen ügyeit nyilván valami olyasmivel magyarázza, hogy hát így működik a rendszerük. Ezt mi el is hisszük, a kérdés, hogy miért? Vagy hogy miért nincs egy ügyintéző sem, aki ilyenkor plusz félóra munkával átcímezné a durván kegyeletsértő értesítőket? Mert…..
kicsimancs 2010.03.08 08:34:56
@AlexWolf: Nem, mert ha meghaltál, a szolgáltató már nem tud több lóvét leakasztani tőled. Ezért nem akarnak elengedni...
"Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra." Imádjuk, ha egy sztori így kezdődik, és nem azzal, hogy "bár ne vettem volna meg kéz alatt azt a lámbgombakrémet a Moszkva téri emberpiacon." Pedig itt is ember-,…..
kicsimancs 2010.01.19 10:45:09
@akikaztmondjákni: szerintem is ugyanaz a fazon írta. Az a stílus, hasonlóan messziről jött sztori - egyszóval homár! irodalmi oldal lettél???
A világháló végtelen mocsarából emelt ki mindannyiunk okulására egy "ingyenes" ingatlanhirdetési oldalt Andrea. A Seychelle-szigeteken bátran bejegyzett Experient Enterteiment Ltd. (nem elírás) több domainen futó oldala a hirdetés feladásánál legörgetve olvasható…..
Az ember azt képzelné, hogy egy utca parkolóhelyeit fizetőssé alakítani nem extra bonyolult logisztikai feladat. Kell egy parkolóóra- és közlekedésitábla-állító brigád meg egy festőcsapat, néhány nap, és kész az egész. A feladat Magyarországon ehhez képest meghaladja mind az…..
kicsimancs 2009.10.27 07:05:59
@Lesley: @csikóhalacska: "most egyirányú és csak az egyik oldalon lehet parkolni, másik oldalra meg kikerült egy szép parkolni tilos tábla" Talán ezért nem lehet a másik oldalon parkolni.

@Forest: "ha vállalkozó vagy fizeted a cégautó adót, + TB-t az autód után" Nem kötelező a vállalkozásba megvenni a személygépkocsit (teherautó után nem kell cégautóadót fizetni). Tb-t (pontosabban szja-t és eho-t) már idestova 8 hónapja nem fizetsz az autó után, a cégautóadó azóta tételes.
kicsimancs 2009.10.27 07:42:25
@az aki: az én véleményem az, hogy nagyon elkényelmesedtünk. A mi vidéki városunkban pl. néhányan terepjáróval viszik a 200 méterre lévő iskolába a gyerekeket, autóval mennek a 100 méterre levő boltba, sorolhatnám. Szerintem senkinek nem ártana egy kis séta, mozgás, kerékpározás, stb. Az egészségünknek és a levegőnek is jót tenne.
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
Lusták voltak átcímkézni a leértékelt bébitápszert az Árkádban, a Brendon bababoltban, bár az akció - állítólag - lejárt, de persze teljes áron számlázták, majd amikor a vevő ezt észrevette és visszament, hepciáskodtak a kucsafttal. No és a slusszpoén az, hogy ahelyett,…..
kicsimancs 2009.10.02 09:58:48
Imádták a kommentelők a Féllábú buszvezető a lehúzós tévévetélkedőben című, két héttel ezelőtt élesített posztunkat, amiben Noranora elcsodálkozott, hogyan jöhetett ki páratlan megoldás - 773 - a "3 kislány utazik egy buszon Londonba. Mindegyikük kezében 4 kosár van,…..
kicsimancs 2009.10.02 08:33:24
@Énbagoly: jaja, én például Antal vagyok és lány :)
kicsimancs 2009.10.02 08:37:32
@Énbagoly: nyert! öné a 773. láb...
kicsimancs 2009.10.02 08:49:10
@Énbagoly: semmi gond, csak egy pontgyűjtő füzetre van szükség, és ha megvan a 45 piros pont, 3 hónap múlva P.né szállítja Füredről...
Előre mondom, hogy az itt következő levél az extrém hossza miatt nem való mindenkinek, csak annak a műértőnek, aki gyorsan olvas, és meg szeretné ismerni azt a XXI. századi Kohlhaas Mihályt, aki egyszerűen képtelen elfogadni, hogy a bakkártyáját, amit elnyelt egy OTP-automata, nem…..
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
kicsimancs 2009.09.18 07:59:47
Jelszó: kékeszöld! Azon kívül csinos szexi bombázó, hidegfrász és sikítófrász. Mindezt a T-Home hozta ki Lászlóból, mert először rá akarták venni, hogy szereljen, aztán ellopták a kékeszöld ütvefúróját és szétszaggatták a háztető esővédő fóliáját. Jelszó 2:…..
Ismerjék meg Andyt, aki nem csinált semmi különöset, csak aktívan rágta az adóhivatal fülét, amikor jogtalanul akarták befizetésre kényszeríteni. Sikerrel járt, lengetjük is a rájabőr süvegünket. Családunk több tagja szórványosan, össze-vissza, augusztus során kapta…..
R. pár napja írta meg, hogyan bánnak el rendszeresen az Erdélyből érkező MÁV-utasokkal, és hogy próbálják utána még le is húzni őket. A MÁV-START ügyfélszolgálata most válaszolt, íme: A 2009. augusztus 27-én megjelentetett, erdélyi utazással kapcsolatos cikküket a…..
Nem mindig babra vagy verbális-anyagi szívatásra megy ki a játék. Iván rájött, hogy újdonsült ismerősét, egy idős hölgyet szemérmetlenül át akarja verni egy, magát az FKSZ-BAU Építőipari és Szolgáltató Betéti Társaság tagjának kiadó fiatalember. Ablakcserét ígért…..
Az utóbbi hetek slágerszemétsége a válságra, azon belül az elszabadult euróárfolyamra hivatkozással történő áremelés az utazási irodáknál. A zsáner nagymestere a Neckermann, akinek egyszerűen nem állhat elég alacsonyan az euró ahhoz, hogy ne hazudjon és a lehetséges utolsó…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Ne dőljenek be, az alkotmánybíróság ismert határozata nem azt jelenti, hogy bármilyen régi, állítólagos tartozás behajtható lenne, derül ki szívünk egyik csücske, az Emberibb Parkolásért Mozgalom friss közleményéből. Az egész itt olvasható. ..
kicsimancs 2009.04.01 12:01:37
kicsimancs 2009.04.01 12:05:47
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
kicsimancs 2009.03.24 10:53:42
@mamapicilánya/mpl: hagyd a francba, nem érti, kimosták az agyát
kicsimancs 2009.03.24 11:57:11
@zoci-mike: mindenki ott csinál magából hülyét ahol akar. És ez a hely pont az, ahol mindenki elmondhatja a véleményét. Nem értem, Téged személy szerint miért frusztrál a másik véleménye? Miért nem mondod azt, hogy téged ez nem érdekel, szarod le, törődsz a saját dolgaiddal, ahelyett, hogy írogatsz mindenféle baromságot?
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Gábor mindent megtett, amit a Pannon ajánlott neki. Utalt, faxolt, telefonált, levelezett, de a szolgáltatótól pontos tájékoztatás helyett csak híváskorlátozást kapott. Szerinte az ügyfélszolgálat hibájából nem tudja használni a telefonját, ezért perelni fog. Tisztelt…..
kicsimancs 2009.02.26 10:09:42
@jusztlacika: mért nem moderáltak még ki?
kicsimancs 2009.02.26 10:10:42
A Deák tér forró hely faji identitás szempontjából. Itt zsidózta le egyszer ordítva egy ellenőr a Homár egy barátját, aki a világon csakis a zsidókra jellemző módon szakállt visel. És itt teljesít szolgálatot egy másik fajkutató szakember, aki olvasónk, Szilvia, és még…..
Klasszikus hoax, de elég régen került elő, és pokolian vicces: a joghurtellenes kamulevél szerint függőséget okoz a bifidusz eszenzisz. A konzervatív értékek kedvelőinek figyelmébe! Sziasztok! Nem vagyok támogatója a mindenféle E-kből készített kajáknak de nézzetek már ennek…..
kicsimancs 2009.02.19 12:42:11
Az éttermek fantasztikus indulatokat képesek kiváltani a fogyasztókból, ami nem is csoda, ha az embert akkor alázzák meg, amikor éhes és sok pénzt készül elkölteni. Ismerősöktől már hallottam, hogy az Újlipótvárosban kívülről ígéretes étterem nyílt, a Philippe. Nem kellett…..
kicsimancs 2008.12.08 09:44:48
Újabb ajánló, ezúttal a tömegközlekedés világából: verekedő BKV ellenőr-biztonsági őrök ellen indult eljárás, akik kedd hajnalban Sz. Z. budapesti lakost ledobták a buszról, majd ököllel verni, rugdosni kezdték a mellkasán, fején és egyéb testrészein. A BKV kirúgja…..
A töltőkártyás csalás egy újabb válfaja, ezúttal csajok nélkül. Andrást az ismeretlen számról hívó idegen arról próbálta meggyőzni, hogy egy ismerőse bajba került, úgyhogy gyorsan töltse föl a telefonjukat 3000 Ft-al, különben nem tudnak telefonálni. A nem létező…..