Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszteréva

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném vállalni, hogy magyar vagyok, de ha a mostani magyarországi helyzetre gondolok, bevallom őszintén nem megy. Ne értsetek félre, büszke vagyok arra, hogy egy ilyen géniuszokat „kitermelő” néphez tartozok, de. És itt jönnek azok a bizonyos, de-k: vajon mi lehet az…..
Házassági évforduló Van egy ünnepünk a férjemmel. Ez csak a miénk, kisajátítottuk. Mert ugye ott a Karácsony, a születésnapok, a Húsvét, és az összes többi ünnep, amit családi körben töltünk el. Ez alól eddig legalábbis a házassági évfordulónk kivételt képez. Ez csak…..
eszteréva 2009.02.24 09:19:01
@Országelhagyó:
Egyetértünk.de ne feledd,mindennek oka van.Amikor a párválasztás történik, azt a szerelem motiválja,de a szerelem az egy ködös valami, nem tudsz józan döntést hozni,a család alapítás pedig józan döntést kíván,mert mint mondtad:
Idézet tőled:
"A gyerekeknek pedig joguk van olyan környezetben felnőni, ami biztos és szeretetteljes. "
A szerelem pedig igen ambivalens érzés, átválhat szeretetté, de gyűlöletté is.
Tehát a család együttmaradása józan döntések sora és még valami más...Én lecsuknám és kényszergyógykezelném, aki azokat bántja , vagy azok elöl veszi el a falatot az itallal, akiket védenie kellene.De,sajnos a mi hibás döntésünk következménye is a kisíklás
Mi az, aminek mindenképpen helyet kell csinálni? A tervezgetés fázisában az a szép, hogy az ember elengedheti a fantáziáját, és a folyton kattogó agynak ad valami komoly munkát. Még azt sem tudjuk a férjem mikor válik Országelhagyóvá. Még azt sem tudjuk, hogy a közös ünnep…..