Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Passzivista

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig a "hiteles polgári jobbközép erő", a JESZ (ex-MDF). A vérdemagóg és sunafaktoros plakátok után már kampányfilmjük is van. (Vajon honnan van pénzük kampányolni?) via Subba A megfejtéseket várjuk szeretettel! Mi a kampányfilm üzenete? Mit írna a srác a…..
Passzivista 2011.11.07 13:45:41
Egészen hihetetlen, de nem törlődött le "véletlenül" a térfigyelő kamera felvétele, és korrekt módon 24 órával az események után nyilvánosságra hozta a rendőrség. Ugye emlékszünk, két verzió született arról, hogy mi történt kedd este Gyöngyöspatán: V1:…..
A Fidesz a meglévők mellé egy újabb frontot nyitott meg, most éppen a bírók kerültek a célkeresztbe. A lázongó rendvédelmisek mellé most jöhetnek a lázongó bírók is, lassan bezárul a kör ... És mindezt sikerült egy mondattal elérniük:   Magyarul a bírók 70…..
Passzivista 2011.04.15 12:57:06
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Kedves Olvasó!Fishing and Hunting TV csatorna: Akinek nincs Fishing&Hunting TV csatornája, annak sem kell tovább szomorkodnia!!! Mert hála az Eurohorgász magazinnak, a 2010. augusztus 15-ei, Nagybivalyoson megrendezett pergetőversenyről készült film, mely eddig csak a F&H csatornán…..
2010 decembere van. Ha csak leírom ezt a hónapot, már ettől is kiráz a hideg és belesajdul a szívem, ha arra gondolok, mennyi napot kell még aludnom a következő tavaszi pontyhorgászatomig. Mivel nem medvének születtem, azaz a téli-depressziót és kesergést pusztán alvással nem…..
Passzivista 2011.01.11 10:22:20
Kedves Olvasó!Ha szeretsz pergetni, ha bírod a stresszt (óriási csukákkal kell megküzdened), akkor jó hírem van számodra: még lehet nevezni a 2010. november 13-án (szombaton) megrendezésre kerülő I. Strike Pro-Eurohorgász parti pergető kupára!!!A verseny a Nagybivalyosi S II.…..
Kedves Olvasó!Kedd éjjel van, azaz mindjárt szerda hajnal. Tudom, nem írtam hétfőn, most minden szabad percemet a vasárnapi verseny élménybeszámolójának írására fordítom. Már a vége felé járok, de még van néhány dolog, amit le szeretnék írni, hamarosan publikálom a cikket,…..
Passzivista 2010.10.27 09:30:00
Vastagbőr Nincs gyereked? Fizess! 2010.09.20 10:15:00
Megkongatták az elmúlt hetekben a vészharangot, mert  Magyarország lakosságának száma  10 millió alá esett. Boross Péter volt miniszterelnök úgy érezte, hogy meg kell szólalnia ez ügyben. Kár volt. Ugyanis azt nyilatkozta, hogy a gyermeket nevelőknek nyújtott…..
Passzivista 2010.09.20 15:10:52
Azt hittem, a Jedi-képzés a csúcs. Tévedtem! "A PUA, azaz Pick Up Artist jelentése: Ismerkedő és vonzalomteremtő művész, férfi. Röviden: Ismerkedő Művész, avagy Nőfelszedő Művész. Az valóban igaz, hogy a PUA világgal érintett férfi a pickup-ra, azaz a nők…..
A 2010. évi önkormányzati választásra az OVB-nél nyilvántartásukat kérő jelölő szervezetek listája. RODOSZ, MACIFÉSZ, LIBERÁLISOK, SMSDEMOKRATÁK ....   Az SMS Demokrata Párt például jelentkezőket keres, 1000 forint regisztrációs díj fejében jelentkezhet…..
Passzivista 2010.08.10 14:10:03
Múlt héten a közép-franciaországi Saint-Aignan-ban összecsapások voltak rendőrök és cigányok között. A zavargásokat az váltotta ki, hogy egy cigány férfit, a 22 éves  Luigi Duquene-t, aki kirabolt egy kaszinót, menekülés közben át akarta törni a rendőri útzárat, és a…..
Pénteken nem a szokásos útvonalon, a szokásos piros 7-es busszal mentem haza, pedig akár szemtanú is lehettem volna ... A szörnyű eset: "2010. július 23-án 14 óra 20 perc körüli időben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága 2 járőre a…..
Passzivista 2010.07.26 14:55:41
Száraz, rövid MTI-hír: "Tizenkét sérültje van annak a délutáni balesetnek, amely során oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között - erősítette meg az MTI értesülését Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. Az MTI…..
Passzivista 2010.07.05 16:39:26
Melyik volt a magasabb pozíció a szocialista diktatúrában? Ha valaki helyettes államtitkár volt 1981-től 1990-ig, vagy ha a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóságnál volt hatósági osztályvezető 1985-90 között? Mert az egyikből majdnem köztársasági elnök lett, a másikból…..
Police.hu: "Hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt folytat nyomozást a Nagyatádi Rendőrkapitányság azon ügy kapcsán amelyre 2010.06.04-én derült fény.  A kérdéses napon 17 óra 50 perckor Lábod belterületén a…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Ma végre kiderült milyen jó hírrel áll ki a budapestiek elé Horváth Csaba főpolgármester-jelölt: "Az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten. Az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó…..
Titkos szavazás? Csak itthon! (Bár az adatbázisépítő csapatok élénken figyelnek.) A külképviseleti szavazók megszívták adatkezelési szempontból. A 6851 fő nagyvilágban szavazó magyar tulajdonképpen az ujjlenyomatát küldte haza az OVB-nek. Meg kell mondjam, bátrak! (Bár azzal…..
Passzivista 2010.04.09 12:30:02
@Aullah: Ugyan ne vitassatok mar el a jogunkat a szavazastol! Magyar allampolgarok vagyunk, Magyarorszag a hazank, ott el a nepunk jo resze, ott el a csaladunk, barataink jo resze. Talan akkor megis van valami kozunk hozza? Es szerintem akik veszik a faradsagot hogy szavazzanak kulfoldon, kepben vannak legalabb annyira, mint az atlag magyarorszagi szavazo. Az meg, hogy a tokioi voksokat ervenytelenitik a szavazok onhibajan kivul, szerintem alkotmanyellenes.
Passzivista 2010.04.09 12:59:41
@Marcellusca - nem kell Cavinton!: Interneten is lehet am nezni a Jozsi Baratot!
Passzivista 2010.04.09 13:28:18
@Egy_Újságíró: Nekem csak ket kerdesem lenne:
1. Tartozol-e valamelyik parthoz?
2. Koszonod-e?
Ezek a reszek kicsit homalyosak voltak...
Vadai Ágnes honvédelmi államtitkárasszony aggódik. Mondhatnánk, hogy jogosan, elvégre csak pár napja volt a kecskeméti malőr, a ZMNE rektora már hetek óta előzetesben van, a Kalasnyikov-bizniszre is emlékszünk még, és a minisztériumot még mindig a részeges Szekeres vezeti, de…..
Komolyan mondom, nem hiszem el. Nem olvasnak Orbánék újságot, internetet? Nem veszik észre, mennyien bíznak bennük? Abban, hogy majd ők igazságot szolgáltatnak, visszaszedik az ellopott milliárdokat, lecsukják az elmúlt 8 év bűnözőit, hogy TESZNEK valamit? Nem veszik észre, hogy a…..
Passzivista 2010.03.12 08:55:05
Vastagbőr Csakis az igazat 2010.02.09 11:01:00
Az MSZP megalkotta, az Index megmutatta, mi meg kicsit átalakítottuk. Akkora labdákat dobálnak az elvtársak, hogy egyszerűen lehetetlen kihagyni. Következzen most négy plakát tőlünk (köszönjük olvasónk segítségét), remélhetőleg lesz folytatás is. Elsőként a fiúk nagy…..
A rovatmagazin.hu, egy egy rovásírással foglalkozó honlap készített egy rövid interjút Dúró Dórával, a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetjének elnökével.  (Dóra tényleg jó csaj, bár árnyalja a képet, hogy hozzáment Novák Elődhöz.)   "Gribek Dániel: A…..
Pusztaederics egy kicsike, 236 lakosú település Zalaegerszeg és Lenti között. A falu határában található az ország egyik legnagyobb gáztárolója, ahol több millió köbméter besűrített gáz van. Az önkormányzat anyagi helyzete stabil, mivel a MOL-tól a gáztároló…..
Csepregi J. Botondnak maximális tisztelet, az év egyik legjobb cikke az Indexen a magyar futballmaffiáról. Nu, jönnek a részletek, meg egy kis kutatómunka: - "Fordulónként 3-4 meccs megvett meccs..." - "Nem is mindig a végeredményt veszik meg, mivel manapság mindenre…..
Passzivista 2009.12.09 10:50:46