Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winnie the poh

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hozzávalók: 250g zsírszegény túró 2 tojásfehérje (legalább L-es) 60g zabpehelyliszt/finom szemű zabpehely pici víz 1 ek. kókuszzsír/olíva olaj 1 tk szódabikarbóna vagy fél tasak foszfátmentes sütőpor só, oreganó, bazsalikom, fokhagymagranulátum ízlés szerint Elkészítés: A hozzávalókat…..
jay's workout helyzetjelentés 2013.03.26 22:06:02
ma megtörtént a fogadással nyert büntetésem. meg kellett ennem EGY KILOGRAMM fehér kenyeret 50 deka parizellel az iskolában, délelőtt. brutális volt. fel lett véve az egész, hétvégén összevágom a videót. holnap megyünk kirándulni Pestre, de ott is maradok,…..
Valamelyik nap az egyik fórumon egy lány (ki más) kérdését olvastam ami úgy hangzott, „ha figyelek a kalóriára és nem lépem túl az 1.200 kalóriát / nap akkor bármit ehetek?” A kérdés már önmagában is szomorú, de persze ilyenkor igen nagy számban megjelennek a nagy tudású…..
Egyelőre nem szaporítom túl a szót, parancsoljatok, a 4. epizód felirata, az fqm-es verzióhoz időzítve: game.of.thrones.s02e04.hdtv.xvid-fqm, és igyekszünk mihamarabb elkészíteni a többihez is. Jó szórakozást! Update: Az AFG-verzió nálam a 37. percnél "megbicsaklik", s onnantól…..
red savina paprika december 30 2011.12.30 16:30:38
holt szezon van.áll a fórum is. én is csak azért írok mert írhatnékom van. ez a poszt nem a paprikákról fog szólni, max csak nyomokban.tavaly ilyenkor mondhatni megváltozott az életem. új lakhely, új meló. ez évben jó termésem volt. szerencsém is volt, de meg is dolgoztam érte…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
winnie the poh 2012.02.06 16:32:48
@winnie the poh: Te már csak tudod, hogy ki a jobbikos, ott álltál mindenki mögött a szavazófülkében.. Barom.
winnie the poh 2012.02.06 16:33:23
winnie the poh 2012.02.06 16:45:22
@Avenarius: de nem a gyász időszakában. Gondolni kell a hozzátartozókra is.
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
winnie the poh 2011.12.11 02:37:41
Használhatatlan állampapírokkal és eladhatatlan kincstárjegyekkel játszák, főleg bóvlinak minősített országokban. A bóvlingot egy 93 ezer négyzetkilométeres, többé-kevésbé sík pályán játszák. A támadó játékos először fülkeforradalmat (ejtsd: szabadságharc) hirdet,…..
winnie the poh 2011.11.26 07:55:52
@jenőke: A medence területe 330 ezer km2, ennek a 93 ezer km2 területű közepén játsszák a meccset. Azt beszélik, régen a teljes medence területe játéktér volt, csak az akkori (most védő) csapat lobbijára lecsökkentették.
 ..
winnie the poh 2011.06.16 13:43:58
@deb.: Hajts csak látástól vakulásig, talán egyszer Te is eléred, hogy azt csinálhatsz, amit szeretsz. Vagy rájössz, hogy már most is azt csinálhatnád. :)
winnie the poh 2011.06.16 17:13:38
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
Péntek éjjel meg szerettem volna nézni valamit a Jobbik Facebook csoportjában, de nem találtam sehol se. Bevallom férfiasan először azt hittem, hogy kitiltottak, mert túl sokat lázadtam a szittyák ellen.Így felkúsztam a Jobbik honlapjára és a Facebook-ból kijelentkeztem. Az…..
Teljesen ledöbbentem, mert 1 nagy csokor vörös rózsával , és 1 cipő formájú üveg borral köszöntött fel. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Kedves Szakítósok!!! 21 éves , szegedi lány vagyok, és már nagyon régóta olvasom a blogotokat, és…..
winnie the poh 2011.04.28 20:21:25
@csupasz gőte: Mármint az akkori énem és a mostani Szofi közt? Nekem is nagy zavar volt a fejemben akkoriban, és én sem értettem a könyvet elsőre. Mivel fejlődni akartam, eldöntöttem, hogy csak akkor olvasom tovább, ha az aktuális fejezetet már megértettem. Úgy emlékszem volt olyan rész, amin 10-szer rágtam át magam, párszor a sarokban csattant szegény könyv. De megérte. És ha Szofi csak nagy vonalakban is fogná fel a mondandóját, már az is hatalmas fejlődés lenne.
winnie the poh 2011.04.28 20:34:00
@csupasz gőte: "A lényeg az, hogy mindig, mindegyikünk pohara tele legyen."

Szerintem Te le akarsz itatni. :)

De nem csodaszernek, vagy receptnek ajánlottam a könyvet (az azt mutatná, hogy én sem értettem meg), hanem e blog alternatívájaként. Mert hogy ő innen akar tanulni. Hiszek benne, hogy több tanulság leszűrhető abból az egyetlen könyvből, mint egymillió évnyi szakítós blogból. És úgy érzem, fejlődőképes a lány. Talán naiv vagyok én is, de nagyobbnak látom a poharát. Csak koszosnak, egy alapos mosogatás ráférne.
winnie the poh 2011.04.28 20:57:51
@csupasz gőte:
"Az én poharam mindig tele van...sörrel! :D"

Aki tölt színültig:
jobb, ha elõbb abbahagyja.
Aki túl-élesre fen:
élét hamar kicsorbítja.
Arannyal, ékkõvel teli kamra:
megõrizni senkise bírja.
Kincs, gõg, rang egyszerre:
mekkora szerencsétlenség!
Alkotni, adni, majd visszavonulni:
ez az égi bölcsesség.

Jóéjt! :)
Cigánylabirintus - KJK 270. 2009.03.04 06:07:09
Akkor buksz le, mikor egy kocsmában a haverjaid zsebét vizsgálgatod. Pénz kellett, mert elfogyott a piád. Borzasztóan elvernek. Többé senki sincs, akire támaszkodhatnál, ismét a mélybe süllyedsz. Eldöntötted, hogy nincs miért életben maradnod: minden percedet az ivásnak és alkalmi…..
Zuhanásnak indult az RTL Klub nézettsége, mivel közönsége annyira elbutult, hogy már nem tudja bekapcsolni a készüléket.„Már annyira elbutultak a nézőink, hogy azt se tudják sokszor, hol vannak.” – mondta elRényi Ádám, aki tévedésből nyilatkozott a sajtónak,…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
winnie the poh 2011.03.23 18:25:40
@spontan: Jól szóltál.
winnie the poh 2011.03.23 18:31:08
Eredj, ha tudsz…
Eredj, ha gondolod,
hogy valahol, bárhol a nagy világon
könnyebb lesz majd a sorsot hordanod.
Eredj…
szállj, mint a fecske délnek,
vagy északnak, mint a viharmadár,
Magasából a mérhetetlen égnek.
Kémleld a pontot,
Hol fészekrakó vágyaid kibontod.
Eredj, ha tudsz.

Eredj, ha hittelen
Hiszed: a hontalanság odakünn
Nem keserűbb, mint idebenn.
Eredj, ha azt hiszed,
Hogy odakünn a világban nem ácsol
A lelkedből, az érző, élő fából
Az emlékezés új kereszteket.
A lelked csillapuló viharának
Észrevétlen ezer új hangja támad,
Süvít, sikolt.
S az emlékezés keresztfáira
Téged feszít a honvágy és a bánat.
Eredj, ha nem hiszed.

Hajdanában Mikes sem hitte ezt,
Ki rab hazában élni nem tudott
De vállán égett az örök kereszt
S egy csillag Zágon felé mutatott.
Ha esténként a csillagok
fürödni a Márvány-tengerbe jártak
Meglátogatták az itthoni árnyak.
Szelíd emlékek: eszeveszett hordák
A szívét kitépték.
S hegyeken, tengereken túlra hordták…
Eredj, ha tudsz.

Ha majd úgy látod, minden elveszett
Inkább, semmint hordani itt a jármot,
Szórd a szélbe minden régi álmod,
Ha úgy látod, hogy minden elveszett
Menj őserdőkön, tengereken túlra
Ajánlani fel két munkás kezed.
Menj hát, ha teheted.

Itthon maradok én!
Károgva és sötéten,
Mint téli varjú száraz jegenyén.
Még nem tudom,
Jut-e nekem egy nyugalmas sarok,
De itthon maradok!
Leszek örlő szú az idegen fában,
Leszek az alj a felhajtott kupában,
Az idegen vérben leszek a méreg,
Miazma, láz lappangó rút féreg,
De itthon maradok.

Akarok lenni a halálharang,
Mely temet bár, halló fülekbe cseng
És lázít: visszavenni a mienk!
Akarok lenni a gyújtózsinór,
A kanóc vége, lángralobbant vér,
Mely titkon kúszik tíz – száz évig
Hamuban, éjben.
Míg a keservek lőporához ér.
És akkor…!

Még nem tudom:
Jut – e nekem egy nyugalmas sarok,
De addig, varjú a száraz jegenyén:
Én itthon maradok!
A Tv2 vetélkedőjének legutóbbi adásában volt egy kérdés, aminek láttán a Sándor-palotában biztos a süppedős szőnyegre köpték a pezsgőt. Helyesírás volt a témakör, a kérdés pedig, amit az egyik bevallottan diszlexiás és diszgráfiás versenyzőnek feltettek, magyar szavak…..
winnie the poh 2011.03.22 08:34:16
@driopios: 3 gyermeke van. Neked mennyi? :)
winnie the poh 2011.03.22 17:35:04
@csobi: Fent lebuzizták Habsburg Györgyöt. A homoszexualitás és a 3 gyerek jó eséllyel kizárja egymást szerintem. A férfi hátsókban viszonylag kevés az érett petesejt.
winnie the poh 2011.03.22 17:42:04
@Mészáros Laci: Nem én mondtam, hogy nincs itt demokrácia, hanem a postoló. Indirekt. Ugyanis egy valódi demokráciában nem kellene tökösség egy ilyen húzáshoz, mert következmény nélküli lenne. Mivel a postoló szerint ehhez tök kellett, nyilván úgy gondolja, hogy itt bizony lehet böjtje a dolognak.

De amúgy nem tudom mit akarsz É-Koreával, attól nem leszünk demokratikusak, hogy ők sem azok.
De belekóstoltam az országukba, ahogy ajánlottad :) www.youtube.com/watch?v=yE7waNi5dc0
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..
winnie the poh 2011.01.08 11:04:50
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
winnie the poh 2010.11.25 22:33:14
@Hurrá Torpedó: 40 évig havi 15 ezer forint befizetéssel 5% átlagos éves nettó hozammal 22 milliónk lenne. 10% hozammal 84 millió.
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
winnie the poh 2010.09.10 12:43:55
Milyen lenne a világ Nutella nélkül (Che mondo sarebbe senza Nutella), mondja a reklám. És mit ad Isten, és mit ad az Európai Unió könnyen lehet, hogy megtudjuk ezt. A Nutella sok olasznak és nem, olyan, mint mondjuk itthon a Túró Rudi, tehát érthető, hogy nagy a felindulás…..
winnie the poh 2010.06.20 20:19:33
@Ciao Hermes:
Remélem ráérsz, mert most megbombáznak kérdésekkel. Kezdeném is: miért éppen pulykahús? Mennyivel rosszabb a többi szárnyasnál?
„Menj már el hozzá, próbáld ki! Nagyon klassz keze van, utána kicsit fáj, de két nap múlva, mintha kicseréltek volna.” – ezekkel a szavakkal ajánlottak valakit, aki gyógymasszőr. – „Ja, és ne lepődj meg, bugyira le kell vetkőzni!” – jött…..
winnie the poh 2010.06.19 10:17:02