Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Easy Player

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kicsit, nagyot. Egy nightlinert, olyat, amiben aludni is tudnak rendesen, elnyújtózva, ágyon. A glam punk zenekarnak egy baja van ezzel a nagyvonalú gesztussal, hogy éppen nem terveznek turnézni. Most a Facebookjukon megkérdezték, hogy nem kell-e kölcsönbe valakinek, de odahaza ez is…..
Miközben készült, azon gondolkodtam, miért nem volt jó nekem egy közönséges japán robogó. Miért akartam mindenképpen Vespát? Persze aki Csikós mellett ül, előbb-utóbb irtózni fog az egyszerű és logikus megoldásoktól. Az is biztos, hogy ha csak a retró forma vonzott volna, a…..
Kipakoltuk a belét Sabccal előző este, az ülések, a kárpitok, a szőnyegek, a zajszigetelés, mind bekerültek a raktárba. Kívülről is lebontottunk mindent amit lehetett, és nem befolyásolja a működést: lökhárítók, krómdíszlécek, szellőzőrostélyok. Egyszer szentségelt Sabc,…..
Robogó Lopott vagy nem? 2012.03.16 09:32:00
Darázsgarázs Tibi barátom néha vesz robogót magának robogóbuziságból, vagy aljas nepperkedési célzattal, hogy szépen kipofozva túladjon rajta. Mindig lehet nála venni valamit, de általában nem az alsó árkategóriából és nem az első minőségből - kínosan ügyel a hírnevére.…..
TComment Fordburg Tourist 2012.02.27 06:15:00
Ezek megvesztek. Ezerháromszáz kilós autóba ezres motor? Gyomorforgató élmény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ha Babetta, akkor mindenkinek a 207-es Linda-Babetta jut eszébe, mert aki annyira fiatal, hogy nem látta a Linda-sorozatot, az nagy eséllyel már nem tudja, mi az a Babetta. Az újabbik, már kétsebességes, röpsúlyos 210-es típus is igen népszerű volt nálunk, a segédmotor flotta nem…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
Easy Player 2012.02.17 20:32:26
Leesett a hó, emberes mínuszok vannak, a sajtó úgy csinál, mintha természeti katasztrófa lenne, pedig a bal herémet tenném rá, hogy volt már ilyen máskor is. Mármint hó, csak rövid az emlékezet. Speckó MBK Boosterrel könnyű 1995-től három telet nyomtam le motoros futárként,…..
Easy Player 2012.02.06 14:57:40
@Taligamajom: És tényleg! Ami lakott területen belül a Közútkezelőre van bízva az reggel 5-kor a -13°C -ban is csak helyenként nem volt száraz. Ám ami az Önkormányzóság gondjaira van bízva az gyalázat. Még az olyan forgalmasabb helyek is, mint autóbusz-pályaudvar, vasútállomás, színház, piac környéke inkább hasonlít egy ledöngölt, jégbordás síugrósánchoz nyílt nap után, mint kezelt útfelülethez.
Majd' el felejtettem! Ez a somogyi megyeszékhely!
Szlovák rendszámom van, és nem félek használni Mai cikkünk blogposztja...
Easy Player 2012.01.05 09:33:46
@mifolyikittgyöngyösön??:
Valamit félre értesz! Nem én mondom, barátom érzi. Tudod minden relatív. Ő nem a magyar valóságból, hanem a többdiplomás osztrák alapjairól indított. Ami neked a "sokkal jobban bántak velem mint otthon" és az "azonos feltételeket kaptam", az az ő szemében lehet, hogy a lesajnált, ezért nincs az a pénz, amiért helyi munkaerővel betölthető munkaköröket jelenti.
Lehet. Én nem tudom.
    Sokáig marketingmarhaságnak gondoltam, ezért következetesen átaludtam a biztosítók év végi kampányát. Most már tudom, hogy a hosszú ideig tartó passzív ellenállással minimum egy tengerparti nyaralás arát kiszórtam az ablakon. Így a biztosítók területi…..
Easy Player 2011.11.22 09:54:59
@Lancelot0:
Nem az volna nagyobb hír, ha egy 21 éves tulaj a max. 4 éves jogsijával tudna 6000 Ft/év díjat elérni?
Easy Player 2011.11.22 11:50:18
@JunkieeeBoy:
"amit manapság fizetünk negyedévente, szerinte mire elég!? Elmondom! Semmire!"
Aha! Szóval évről évre azért száll versenybe az autósok kegyeiért egy-egy újabb versenyző, mert a biztosítási piac nem üzleti, hanem jótékonysági/irgalmassági alapon működik.
Azt már-már megszokom, hogy a fülkeforradalmárok hülyének tartanak minket, no de hogy itt, egy viszonylag szűk/zárt közösségben is egymást! :o
Szintén fészbuk-oldalunkra érkezett az alábbi hirdetés, amelyet már csak a gúgelben leltem meg, mert -ki tudja, miért- elég hamar eltűnt hahuról. Ellenben az internet hatalmas, így sikerült meglelni eme magyar csodát, amelyet most elétek tárunk:A nagy DESING matrica hirdeti, hogy nem…..
Easy Player 2011.11.16 16:00:31
@arthur877: A kivitelezés minősége a megszokotthoz (azaz tákolmányhoz) képest tényleg rendben. De attól még JDCS a javából!
Nem olyan rég pillantottam meg ezt az autót a MOL Stílus és Lendület c. ingyenes magazin októberi számában, és nem kapott el a vágy, hogy birtokolnom kéne ezt a retro stílusú terepjárót. Annál inkább éreztem, idevaló a SUV.Ugyan a képek a koncepció autóról készültek, de a…..
Camel fejezte ki bosszúságát ezzel a Taunus-szal kapcsolatosan, mert nagy kedvelője az európai Ford-ipar hátsókerék meghajtású szekciójának. Persze, ha az eredeti formában marad fenn. Értetlenül áll az olyan átépítések előtt, amikor egy gyár által megalkotott dizájnt…..
Easy Player 2011.05.31 12:17:25
@str88: Ezzel leginkább az LPG matrica a szélvédőn, az a legnagyobb gáz. Meg úgy egészében ez a Mustangunus v. Taunustang.
Jajj,de csúnya! Sukár sókár! 2011.05.20 11:55:00
Lucas18-nak és K-roly-nak köszönhető az alábbi csodahonda.700.000,-..
Easy Player 2011.05.20 21:19:31
Több olvasónk megosztotta velünk egy-egy régi opeles élményét. Én is tartozom eggyel. Kölyökkoromban lakott egy család az utcánkban. Nagypapa, anyuka, unoka. Hármukra jutott két Opel Admiral, két Monza és egy gömbölyű Senator. Teszem hozzá, akkoriban még ritka volt a nyugati…..
jonagy 2011.04.29. 05:27:13 És miért van a hangyász hátuljára egy tatu felmatricázva???? De rég várok erre a kiváló kérdésre! A Hangyász hátulján nem egy tatu, hanem egy földimalac sziluettje látható. Na jó, de mit keres egy földimalac egy hangyászon? Fordítói és…..
Easy Player 2011.04.29 14:44:17
@gnme: Jaj, ne! Különben mi nyomik nem tudnánk összehasonlítani az állatvilággal! :)
Easy Player 2011.04.29 22:27:44
@Flankerr:
Jaj! Nem lesz ennek jó vége! Először "nagyorrúak"-ozni, aztán a dán karikaturistákat emlegetni nem jó ómen. Muszáj minden nációt magunkra haragítani? :-)
Vazimodo küldte nekünk ezt a nagyon igényesen épített Swiftet, mely a lökhárítómatrica által jelzi, hogy a tulajt bizony a népszerű tuningoldal felhasználói mentorálták. Természetesen egy kötelező tuningelemről sem feledkezett meg a lelkes tuner, sőt.. Az pedig már senkit sem…..
Easy Player 2011.03.03 09:33:34
@Leonardo300ST: "Természetesen egy kötelező tuningelemről sem feledkezett meg a lelkes tuner, sőt.."
Dehogynem! Hol maradt a kötelező M3 tükör, a kívánságlista az ajtókról és a lekszászlámpa?
A légszűrő nem csak elhelyezésében különleges, de elhanyagoltságában is.