Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.D. House

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta tervbe vettem már a népszerű Gonosz halott trilógia záródarabjának bemutatását, de csak most jutottam el odáig, hogy értekezzek róla. A videót próbaképpen feltöltjük youtube-ra is, meglátjuk, mi sül ki belőle. Jó szórakozást! U.i.: Az Összeomlás videójának lassan nekiállok, de még nem…..
Ezúttal egy igazi ínyencfalat, Lars Von Trier egyik korai filmje kerül terítékre, aki azóta hál'Istennek megtanulta, hogyan kell filmet készíteni...
Brothers in Arms ÜdvAudioman kérte hogy ezt tegyem ki az oldalra. A Brothers in Arms videót feliratozta. Nem igazán tartozik az oldal témájához, de miért is ne.   ..
Az év valószínűleg utolsó mozijaként sikerült megtekintenünk egy könnyed, szórakoztató akció - vígjátékot. ..
Mivel már nagyon sokan kértétek, elkészítettem a Wachowsky-testvérek forradalmian látványos filmjének kritikáját. Elnézést a hosszú kimaradásért, de a vártnál sokkal több időt és energiát kellett belefektetnem ebbe  a videóba, ezért tartott ilyen sokáig elkészíteni. Remélem, valamennyire látszódik…..
M.D. House 2010.12.12 16:17:50
1. Nagyon jó lett a videó.
2. Lehet, hogy azért nem pezsgőztek, mert valamelyik arab országba zajlott a futam.
3.
@slindagor: Szerintem nem kéne kritizálni úgy egy filmet, hogy nem nézzük meg, meg az alapján, hogy a rendező milyen az életben.
4. Imádom ezt a filmet, néhol tényleg gáz és maga az univerzuma se tetszik. DE hihetetlen élvezetesek az autós részek és nagyon is érdekes kérdéseket boncolgat egy magam fajta autóverseny őrült számára.
Lester the Unlikely Íme a Nerd legújabb videója.Jó szórakozást (kivéve PJoco87-nek) (én is vicceltem, vagy mégse?):AVGN - Lester The UnlikelyUploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
Íme a bemutató, amiről már a liveban is beszéltünk, a CigaretteBurns csapat Yor - The hunter from the future című kétrészes videója. A videó nagyon szórakoztató, vicces, és hát maga a film is brutálisan sz*r, szóval kiváló kritikát kaptunk. Reméljük, jövőre is találkozunk…..
Atari Jaguar videó Üdv. A videó kész van, de szarakodik a netem... nem tudom feltölteni. Ne legyetek fiberszar előfizetők. Rettentő szar. Ezt a szöveget is fél óra alatt tudtam beírni. Ha este helyrejön a net, akkor még ma lesz új videó, ha nem akkor holnap.  Netem még mindig…..
Hétvégén megejtettük az elméletileg utolsó Shrek epizódot, és szinte teljesen azt kaptuk, amit vártunk. U.i.: Szerdáig nyaralni leszünk (legalábbis én, BlackSheep még tovább), úgyhogy pár napig nem leszünk aktívak egyáltalán. Minden levélre, kommentre csak utána tudunk majd…..
Baaad Movies Transmorphers Live!!! 2010.08.14 17:46:00
Íme a felvétel, melyen Othalával, Laczfyval, Darth Revan-nal és Visorral karöltve kivesézzük a Transmorphers minden hibáját és... hát gyakorlatilag mást nem. Így utólag azt kell mondanom, hogy fantasztikusan jól sikerült a dolog. Kezdetben voltak aprócska nehézségek, csúszások,…..
Végre, három nap (!!!) szenvedés és állandó "ismeretlen hiba miatt a feltöltés megszakadt" után fenn van a videó!..
Itt a második, befejező videó a Mortal Kombat második részéről. Igazán rossz dolgokat itt sem tudok mondani, megint csak az apró bakik figyelnek be. És egy alternatív megoldási javaslattal is előálltam Rain siralmas halálával kapcsolatban... bár valószínűleg már nem lesz nagy súlya az ötletnek...
 Üdvözlök mindenkit!  Sajnálom, hogy nem tudtam időt szakítani a blogra, de mostantól remélem gyorsabban fog menni a második és harmadik rész. Addig is a kommentekben szavazzátok a következő áldozatot! Addig is hiánypótlóként :   AVGN - CDi Part 1 (Hun Sub)Uploaded…..
Spiderman   Íme a szavazásotok eredménye, a Pókember videó. Jó szórakozást. AVGN - Spiderman (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
Üdv mindenkinek!A szavazás lezárult, és nagy fölénnyel a Nintendo Power-re szavaztatok a legtöbben. Nos, el is kezdem a videót feliratozni, de sajnos a PC-m haldoklik, és nem tudom biztosan, hogy sikerül-e befejeznem, mielőtt tönkremegy. De ha valami probléma adódik, Dolfinnal tudatom,…..
M.D. House 2010.07.30 15:37:37
@Ben47: Tudom, azért nem írtam márkát, mert nem volt neki [érted noname], tudom én is, hogy corsair vagy Cheiftac táp mennyivel jobb, mint egy olcsóbb Codegen. Mondjuk azt nem hiszem el, hogy egy 350W-os Codegen kevesebb áramot ad le, mint egy 350W-os Corsair, csak a Corsair egyenletesebben adja le a teljesítményét [értsd nincs áram ingadozás, ami tönkre vágja a komponenseket], van túlfeszültség védelem benne és jelentősen megbízhatóbb. Amúgy volt Codegen tápom is és tökéletesen elégedett voltam vele, 4 évig volt meg és a mai napig is működik, csak vigyázni kellet rá, mint a hímes tojásra.
Bár mostanra a negyedik évad valósággal úszik az emlékezetes alkotásokban, most mégis egy olyan "film" került bemutatásra, melynél teljes meggyőződéssel állíthatom: ehhez foghatót még nem láttatok! (Elnézést a bal felső sarokban lévő szövegért, de csak így tudtam…..
Egy remek kalandfilm, ami simán megér másfél órát az ember életéből!..
M.D. House 2010.07.21 14:08:57
@Jamie tha killa: Plusz a Doom-ban és a Skorpiókirályban. Szerintem ebben a filmben speciel ő volt a legrosszabb. Viszont Christopher Walken és Seann William Scott megérdemeli fizetését, hisz szenzációsat alakítottak. Pedig Chrisopher Walken-ről mindig az aranyóra jut az eszembe [aki nem érti az nézze meg a Ponyvaregényt].
Ebben a bejegyzésben megtekinthetitek az eddig beérkezett videókat, egyelőre egybesűrítve, majd a díjátadó közeledtével szépen egyesével is kiteszem őket a blogra. A pályázók videóit megtaláljátok a blog bal oldali hasábján is, így ti is nyomon követhetitek az Oscar…..
A Toy Story után újabb mesterműre sikerült jegyet váltanunk, és ezúttal nem csak kettőnknek... ..
M.D. House 2010.07.07 19:43:13
@Danitronhun: Igen tényleg hasonlít valaki jelmezére, de szerintem az a személy a watchmen-ből éjjeli bagoly [Nite Owl], mondjuk ha jól tudom róla mintázták később Batmen-t, tehát egy picit Batmen-re is hasonlít.
Hogy ne csak rossz filmekről és az általunk kedvelt alkotásokról legyen mindig szó az oldalon, kitaláltuk, hogy az éppen mozikban futó filmekről készítünk egy rövid kis véleményt, már persze ha sikerül megnéznünk. Az első darab a nagy népszerűségnek örvendő Perzsia hercege,…..
Néhány dolog, és egy teljeséggel átgondolatlan logikai baki, ami nem fért bele az előző részekbe. Jó szórakozást!   ..
Újabb Asylum "csoda", ám ezúttal a vállalhatóbb fajtából. Igaz, mindannyian tudjuk, hogy nem ez az évszázad dicsérete. Jó szórakozást a videóhoz! ..