Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epeficam

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszédhibásként nem is tudok annál viccesebbet elképzelni, mint amikor valakinek beszédhibája van. Legfeljebb, ha mindezt a Barátok köztben akarja bemutatni kőkemény motorosnak maszkírozva, aki ugye nemveszhajótlovatmotortmegnőtkipróbálásnélkül. Így egy szuszra. Mindig is…..
Utcai táncosnak állna Gomes, akiről mi nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány, mindenesetre táncos, és amikor a Csillag születikből kiesett, gyíknak volt maszkírozva, ami valahol kibaszott menő. Verebes István az Operettszínházban dolgozik tovább, írja a Blikk. A Kabaré 24 egykori…..
epeficam 2011.05.31 12:46:05
Van az úgy, hogy az embernek a töke tele van mindennel, és amikor leül tévézni, nem kap mást csak pocsék műsorokat - bár, ha hinni lehet a valóságshow vagy reality taggel ellátott posztjainkhoz érkezett kommenteknek, akkor mi, magyarok ezt az érzést nem ismerjük, mert vagy nincs…..
Van ez a Jimmy Jump nevű, sporteseményekre szakosodott hétmérföldes barom, aki berohangál/beúszik mindenféle döntő szigorúan őrzött játékterére. Van neki ideológiája is, szerinte ezzel tudja megnevettetni az embereket, vagy valami hasonló, de persze beugrói nagy részét…..
epeficam 2011.05.23 17:04:22
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
Mariann új albérletet keresett, talált is - egy tucat másik érdeklődővel együtt. A baj csupán annyi, hogy nem tömegszállásra szeretett volna beköltözni. Vagy mi maradtunk volna le valamiről, és az ingatlanosok újabban kiscsoportos lakásnézőtúrákat szerveznek? Végül is…..
epeficam 2011.05.16 12:35:41
164 nap után véget ért az RTL idei évadának legsikeresebb műsora, a nézettségi versenyben mindent vivő Való Világ negyedik kiadása. A napi három adással gondosan építgetett franchise fődíját VV Alekosz, a görögmagyar éjjeliőr vitte el, aki nem igazán bő…..
Cserbenhagyták a pasik, Ginával töltötte az első éjjelt, harsogja a mai Blikk, Anikó fotójával a cmílapon. Aki viszont szaftos leszbitörténetet vár, könnyen csalódhat: mindössze arról van szó, hogy "a villából kiesett fekete démon" nagyon parázik a kinti élettől.…..
epeficam 2011.05.03 13:33:48
ValóVilág-őrületben ég az egyik legnagyobb online fogadóiroda. A Blikk információi szerint csak arra, hogy Alekosz nyeri a valóságshow negyedik szériáját, már most több ezer ember tett fel pénzt, ezáltal tízmilliós összegről beszélünk. A fogadóiroda szakemberei és a fogadók…..
epeficam 2011.04.21 10:31:52
Ha egy üzletben nem tudnak nagyobb pénzből visszaadni, valamelyik szomszéd boltosnál váltják kisebbre, ez így működik amióta az eszünket tudjuk. Nemsissi viszont olyan helyzetbe került az újságosnál, ahol ez a megoldás szóba sem jött és kártyával sem lehetett fizetni.…..
Szeptember közepén számoltunk be arról, hogy a rendőrök a Margit hídon mindenkit leparancsolnak a bicikliről és segédmotorokról. A BRFK akkor azt mondta kérdésünkre, hogy a szigorítás oka, hogy egy biciklis elsodort egy 4 éves kislányt.  A Critical Mass blogján a Magyar…..
Fantasztikus, hogy a magyar emberekben micsoda gyűlölet halmozódott fel minden és mindenki, akár saját potenciális ügyfeleik iránt is. Vegyük például Tamást és az RGB-WEB Bt. Autóbusz Szolgálatát. Tamás, nem meglepő módon, autóbuszt szeretett volna bérelni tőlük, ezért…..
epeficam 2009.09.23 15:50:23
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Mostantól ez a kedvenc kezdőmondatom: "Nem vagyok egy nagy vásárós tipús de valamelyik nap lementem a spárba újpesten!" Péter lement, és úgy tűnt, rámosolygott a szerencse, mert két darab borosüvegért aktuális árfolyamon 18800 forintot kapott. Vagyis persze mégsem. De az…..
Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló…..
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
Koppány internetét egy könyvelési hiba miatt lekorlátozta a UPC, majd azt javasolták, menjen netkávézóba, hogy át tudja küldeni nekik a bankja igazolását. Jófejség: Havi 7.500,- forintot fizetek egy szélessávú internet-szolgáltatásért a UPC-nek. Minden hónapban. A UPC szerint…..
A nagy, botrányos sztoriknál nyilván jellemzőbb, hogyan intézi egy cég az apró, mindennapi kis ügyeit. Egy mobilszolgáltatónál millió más mellett ilyen a júzer mailcímének megváltoztatása. Tango édesanyjának + Tangónak az istennek se sikerül ez, a búbánatos fordulatok itt…..
epeficam 2009.07.17 04:41:28
Saját pizzájába harapott a webkettes kígyó! Azt hittem, hogy a pizza.hu tréfás kedvű rendszergazdája a ludas abban, hogy Hooligan, a mit sem sejtő Homár-olvasó rendelés közben belebotlott a dunaújvárosi De nagy barmok vagytok utcába. De tévedtem. A pizzások levelet írtak ugyanis…..
A blikk.hu szerda délután óta nem vette észre, hogy a világ legviccesebb url-elbaszását sikerült elkövetniük, amikor a Sztároknak keresünk párt című cikkük linkje szaroknak keresunk part lett. A cikk egyébként arról szól, hogy "Czanik Balázs aerobikedző, Vastag Csaba…..
epeficam 2009.07.03 14:21:21
Ugyan reklámcélú játék a Diplomátnekem – the game, súlyos vétek lenne kihagyni a blogból, hiszen központi témája a vizsgakerülés. Vagyis az, hogy miként lehet végigbukdácsolni egy felsőoktatási intézményen a lehető legkevesebb tanulással és legtöbb bulizással. Az…..
epeficam 2009.07.02 21:59:34
Emlékszik mindenki, mekkora aláírásgyűjtéses-cikkcunamis kultúrbotrány tört ki, amikor a UPC ki akarta venni a Mezzo komolyzenei csatornát a programjából? Vissza is rakták ijedtükben. Na, mostanra megnyugodtak, és szép csendben kivágták az analóg programból. Tibor…..