Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epeficam

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kígyóméreg értékes alapanyaga a gyógyszergyártásnak, ezért egy kelet-kínai falu, Zisiqiao lakói négy évtizede szinte már csak ennek előállításával foglalkoznak. Az ott élő 600 emberből közel 500-nak a kígyótenyésztés jelenti a legfőbb bevételi forrást.   A falu nagyjából 12 millió dollárnyi…..
epeficam 2018.07.18 11:00:52
Legtöbben már azelőtt feladják a "freelance kalandot", hogy igazából belevágnának. A freelance munkákat gyüjtő oldalakat minimális erőfeszítéssel meg lehet találni, még a regisztráció sem okoz gondot, de a profil megfelelő kitöltéséig és az első munka megszerzéséig alig páran jutnak el. Kizárólag…..
Brazíliát csak nehezen érte utol a világméretű biciklis forradalom. A városokban sok az autó, a sofőrök miatt sokáig minden bringaút veszélyes kaland volt. A kerékpárosoknak azonban nemcsak az autósokkal kell megküzdeni. A közbiztonság sincs a topon még Rióban sem, ahol rövid…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Mém - Me Gusta (Én guszta) ..
epeficam 2013.06.10 00:46:20
A MÁV-nak sikerült elérnie, hogy évtizedek stabilan posztszocialista minőségű szolgáltatása mellett újabb kellemetlenséggel tesztelje kitartó ügyfelei türelmét: Megérkezett a válasz a MÁV-tól a kérdésemre, miszerint milyen megfontolásból szüntették meg a retúr jegy…..
Gábortól váratlanul előleget kért a Plazamarket.hu, miután feldolgozta fényképezőgépe rendelését. Addig oké, hogy webáruházakban nincs termék, de hogy kápé se? A www.plazamarket.hu oldalon rendeltem egy fényképezőgépet. Most vásároltam náluk először, de mivel…..
Aki még nem olvassa rendszeresen a BKV hírfeedjét, az meglepődhet, amikor megbüntetik lejárt nyugdíjasigazolványa miatt. Április 30. óta ugyanis csak az idei legújabb típusú bérletigazolványt fogadják el. Ja, hogy ezt bérletvásárláskor nem mondták? Pénteken megbüntettek…..
Datacom majdnem vásárolt egy kínai tabletet, de amire visszaért a papírokkal, már 10 ezer forinttal többe került: Tegnap délután (2012.08.29.) körülnéztem egy kicsit a komáromi TESCO-ban. A műszaki pultnál felfedeztem, hogy a MyAudio9 típusú 9,7 collos tablet 44.900.- jó magyar…..
epeficam 2012.08.31 17:30:42
Anna angolközértezett volna a Tátra utcában, de 5 munkanap alatt mindössze elveszíteni tudták a rendelését, készleten pedig természetesen nem volt minden: Augusztus 18.-án rendeltem a British Store-ból néhány terméket - először és utoljára. Mivel az üzletük egy jó…..
Filmdroid Exam 2011.08.23 20:25:00
Az alábbiakat Sparrow küldte, aki a Movie Tank blog ura.A cselekmény egy cég felvételi eljárásának úgymond utolsó próbatételénél veszi fel a fonalat. A nyolc jelöltet, akik az állásra pályáznak, beküldik egy szobába, ahol mindannyiuknak jut egy asztal, rajta egy ceruzával és…..
Zseniális húzással nem az összes jegy árát téríti meg automatikusan a becsődölt Malév. Aki nem saját kártyával fizetett, az megszívta. Nem mindenki pénzért vette a jegyét, vagy hogy? Január végén a férjemmel Finnországba utaztuk egy hétre, ott ért minket a Malév…..
epeficam 2012.05.29 11:57:21
Ma este köszön el végleg House doktor, a morózus gyógyszerfüggő orvosok példaképe, három jelenetet tutunk mutatni a fináléból, ami a Mindenki meghal címet kapta. ..
epeficam 2012.05.21 15:37:45
A brit rendőrség videofelvétellel keresi azt a nőt, aki megütött és megrúgott egy idősebb férfit, aki kerékpárján közlekdeve lassította az egyébként meglehetősen gyér forgalmat Gloucestershire egyik mellékútján. A helyi sajtóban azóta nindzsa nőként emlegetett támadó a…..
epeficam 2012.05.15 11:45:29
Korábban Index anyánkon írtunk arról, hogy az RTL Klub a német anyacégtől vásárolt licenszsorozattal frissíti fel kínálatát, ráadásul egy igen érdekesnek tűnő formátummal, amiben nem profik, hanem amatőr szereplők játszanak majd. A gyanú árnyéka címre hallgató napi sorozat…..
epeficam 2012.05.04 10:49:22
M.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb: Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep…..
epeficam 2012.05.03 17:49:09
A május elsejei RTL Klub Híradójának félhetes kezdését egy komoly hanghiba miatt két órával eltolták. Mikor a híradó műsorvezetője Erős Antónia beköszönt, Jenson Button forma egyes versenyző sportkocsijának hangja hallatszott. Három percig ment a műsor hanghibával, mire…..
Egy nagyon ráérő júzer megszámolta a Trónok harca egy-egy epizódjára jutó csöcsök számát, és egy helyes kis infografikát is gründolt hozzá. ..
epeficam 2012.04.26 12:13:34
Naiv ügyfélnek túlcsordult a toleranciabufferje, úgyhogy az első bekezdés után minden irányba elküldte a Digi Kft-t, amiért azok képtelenek csekket küldeni, csak a 200 forintos késedelmi díjról sikerül általában. Ahogy Sixx szokta mondani, csúnya szavak, +18, satöbbi. A…..
VV Attilának továbbra is hónapokat kell várnia, hogy megkaphassa a nyereménylakását, ezért most egy hotelben héderezik, aminek költségét az RTL Klub finanszírozza, írja a szombati Bors. A VV5 győztese így mesélt a dolgos, jövős-menős hétköznapjairól a bulvárlapnak: "Azt…..
epeficam 2012.04.14 16:24:32
Az Epiros TV1 egyik műsorvezetője, Panagiotis Vourhas nyugodtan készült április 6-i interjújára az egyik helyi politikussal, nem is sejtve, hogy nem egészen két perccel az adás kezdete után 17 maszkos, ipari mennyiségű joghurttal és tojással felszerelkezett rosszakarója érkezik…..
epeficam 2012.04.10 15:47:54
A cottbusi tornász Világkupán egy nagymama mindenkit megszégyenítve felpattant a szerekre. VIDEÓ!Ezekhez a képekhez és videókhoz nem tudok mit hozzáfűzni, bocs... :) Csak annyit, hogy a mamit Johanna Quaas-nak…..
"Szerződést szegtem, és ezért fizetni fogok, sohasem akartam kibújni a felelősség alól. Már elkezdtem spórolni, ha fizetnem kell, legyen miből. A lakást viszont nem áll szándékomban átengedni, megnyertem egy játékot és ez annak a főnyereménye. Az enyém, és nem adom…..
A Viasat3-ról a TV2-re visszacsábuló Lakatos Márk stylistnak ma este indul új átalakító műsora, az Én is szép vagyok. A műsornak Demcsák Zsuzsa csinált reklámot a Mokkában, nyelvbotlások, önfényezés, érdemes belenézni. ..
epeficam 2012.03.21 15:34:01
Friderikusz Sándor meglepő módon ismerkedett vízilabdás játékosával a Legyen Ön is milliomos! stúdiójában a ma esti adás felvételén - írja a Blikk."Soha nem értettem, mi a jó a vízilabdában. Abban az értelemben, ami a víz alatt történik. Miért nem kamerázzák be, hogy…..