Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loki[Laci]

17 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy tippem, hogy majd ha XXII. századi társadalomtörténészek a 2010-es évek fiatal lázadó szubkultúráját kutatják, akkor azt nem mondjuk kékre festett hajú, előreszaggatott farmeros, kemény zenére tomboló ifjakban, hanem a ködös november-végen is erdőt járó, különböző…..
Loki[Laci] 2012.11.25 08:19:36
Hajmási Péter MAJ’NEM 2010 2010.08.09 22:11:00
Kékesi Ági beszámoló írását olvashatjátok! - a szerk. Ma=Madarasi J=Jubileumi N=Nemzetközi EM=Emléktábor Vagyis az RMCSSZ (Romániai Magyar Cserkészszövetség) nagytábora, közel 600 cserkésszel, és a látogatói napon még 700 szülővel és érdeklődővel. (én az utóbbi…..
 Ugyan még alig bukkant fel néhány webes galéria a 2010-es tábor képeivel, a HP szerk. birtokába máris szenzációs felvételek kerültek! A tovább után megtekinthető!   Felkészült építésvezetőinknek hála, idén különleges tábori építmények születtek. A mintegy…..
Loki[Laci] 2010.07.26 11:49:30
@[Brn]: Miki szerintem szándékosan visszatartja a képeket.
Javaslom, hogy következő vezetőin szavazzuk, meg, hogy ne lehessen ilyesmit csinálni! :D
Mert nekünk ilyen is volt! :Pképek itt:http://picasaweb.google.hu/lokimeister/2010TavasziPortyaCsakanyospusztaVertes#..
Battery low!Nem baj, most tavaszi tábor, szal majd a barátokkal mókázásból feltöltöm magam! :D..aztán hétfőn két zh... :'(Csocsi..
Most, hogy túl vagyok a tavaszi portyánkon (és a szervezésén), kijavítottam az utak házimat, amit még nagyon fáradt pillanatomban (inkább 3 órámban) csesztem el, és 76%-os lett az utak zh-m is (szal már csak 50-ből 18 pont kell...a ketteshez xP), elég sok életkedv csöppent belém,…..
Remek lehetőség azoknak, akik szeretnek mozogni, sportolni! A Magyar Cserkészszövetség létrehozta a Sportkártyát, amellyel számos helyen lehet ingyen kondizni, futni, aerobikozni, úszni vagy épp falat mászni. Ahogy a rendes sportbérletek, ez is havi díjas, ám számos előnye van. Nem…..
Hétvégén, szombaton a bik raj felkerekedett, hogy a havi rajprogram keretében, kimozduljon a tavaszba. Igaz, hogy egész hétvégére esőt mondtak, de szerencsére csak napsütést kaptunk. A pomázi japánfoci bajnokság után, az igazi túra Csobánkától indult, a bővízű Holdvilágárok…..
Lokilog Kerti munkák 2010.03.21 18:47:00
Csáááá!Ma miután hazaértem Istentiszteletről, kimentem az udvarra egy szál rövidgatyában, [annyira jó idő volt, még barnult is a hátam:] aztán kezdődhetett is a buli: fa-metszés, ág-aprítás, gereblyézés, ásás, pincéből-leander-kihordás stb. xDLényeg, hogy a mai napon…..
Lokilog Helyzetjelentés :P 2010.03.20 09:44:00
Jee, vége ennek a hétnek is, az eleje fos volt, de a vége elég jó lett :). Csütörtökön ált.iskolás osztálytalálkozó, tegnap pedig, most kapaszkodjatok meg, ebben a félévben először, eljutottam dinamikára is, ez azt jelenti, hogy pénteken MINDEN órán ott voltam. :DDUtána…..
Lokilog ez a hosszú-hétvége 2010.03.15 20:25:00
Nahát, egy kicsit már nehéz is vissza emlékeznem (nem a bebaszcsizás miatt, csak pusztán rég volt, és sok minden történt:), de azért kezdjük: Szóval péntek délelőtt történelmi jelentőségű dolog történt velem: ebben a félévben először bementem 10-re órára xD Egészen…..
Lokilog Kedves blogomolvasók! :) 2010.03.15 19:50:00
Nyugodtan lehet kommentelni is a hülyeségeimet, csak annyi kell, hogy regelsz egy indapass felhasználót és már kész is! :D Sőt, ha mozillával elmenteteted a jelszód, akkor nem is kell újra meg újra beírogatni! :) ennyi csak, mer ennyi ez... Ja és megígérem, hogy kaptok majd…..
Sólyom, Kaktusz, Medve, Cickafark, Ördögmák, Szarvas, a megfelelő BIK-es korosztály, és a csapat vezetői. Április 16-18. Pilisben. "Másik Magyarország, félek tőled." ►►► 6 őrs, 1 társaság, 1 helyszín, 1 időpont, 1 téma. Készüljetek. Részletek hamarosan. ..
Loki[Laci] 2010.03.12 14:21:25
Lokilog Remek a hangulatom :DDD 2010.03.09 10:14:00
Szeretem az új szobám![najó, igazából régi]^^Hihetetlenül jól aludtam, tök kényelmes az ágyam, meg van egy csomó fény, tök kipihenten ébredtem, megfelelő mennyiségű alvás után...:) jó rend az még nincs, de még ki kell találnom, hogy hova tegyem azt a sok cuccot, ami eddig egy…..
Tegnap meg ma reggel volt szerencsém korán (értsd: 8 körül - a szerk.:) a városban mászkálni, illetve bicózni, és rájöttem, hogy nagyon tetszik ilyenkor. Még egy ok, hogy ritkítsak a bulikon, és többször tudjak felkelni korán xD ..ki tudja, talán még a tanulmányaimnak is jót…..
Lokilog huhh 2010.03.05 15:38:00
Tegnap baccarában jártam, és túl jól sikerült a buli. Húzóra ittam a söröket, még búvár is volt, a végén pedig leültem a földre az asztal alá... xD de azóta se jöttem rá, hogy miért. :$ *blackout*..
Lokilog esti sörözések :) 2010.03.04 11:25:00
Kedd este Érden összeültünk 3 volt osztálytársammal dumálni, sörözgetni egyet, de nem ám a szokásos módon, ahogy 3-5 éve csináltuk, hanem teljesen visszafogottan, mint ahogy a nagyokhoz illik. :) Az a jó, hogy sokkal jobban élveztem mint az "IHB bulikat"!Tegnap pedig…..
A hétvégén portyázni voltam az őrsömmel (nameg korosztályával).Elég jó volt, végre túráztam, programokat szervezhettem és napostitsztkedhettem. :)Keretmese vámpírokról és vérfarkasokról szólt, ahhoz képest, hogy mennyit foglalkoztunk vele (csütörtök délután találtuk ki),…..
Hétvégén (péntektől vasárnapig) zajlott a Lázár Ervin Cserkészraj (Pókbangó-Szürkemarha-Menyét-Ribizli) valamint a BIK raj egy részének téli tábora Nagybörzsönyben. Pénteken és szombat délelőtt nehezen elviselhető, esős idejük volt, aztán erős napsütést kaptak, épp a…..
Lokilog 21 múltam... 2010.03.01 20:31:00
Ma eszembe jutott ez a dal, az Alvin és a mókusoktól (oké, lehet fújolni), amit régen sokat hallgattam, de most aktuálisabbnak érzem mint valaha.Itt a szöveg egy része (a maradék már csak a refrén ismételgetése):"21 múltam, érzem, lassan elindultam Nem tudom, hová tartok, és…..
Lokilog Kezdésnek 2010.03.01 19:40:00
Üdv!Úgy éreztem, hogy szükségem van egy blogra. Azt hiszem mostmár felnőttem hozzá, mert jól esne néha kiírni magamból a dolgokat, és megosztani másokkal. :)..
Öcsi régebbi "Mindenki mindent" bejegyzésének folytatásaként szeretném bemutatni Kevin Rudolf & Lil Wayne a kicsi rákokról írt híres dalát: A refrénben egyértelműen hallható a "little rák" szöveg :)Jó szórakozást kívánok mindenkinek!Laci..
Na vajon kiket ábrázol a kereken fél évtizede készített fénykép? Igen, ők is voltak picik.  ..
Loki[Laci] 2009.11.11 15:43:41
A nyári szóládi kiruccanás után, október utolsó hétvégéjén őrsünk Ceglédre látogatott, hogy végre kicsit együtt legyünk, pihenjünk és szórakozzunk.A ceglédi cserkészek csapatotthonában laktunk, és konstatáltuk, hogy nagyon jófejek és segítőkészek.( ...bővebb info az…..
Kedves Szülők és Cserkészek! Minden eddigi híreszteléssel ellentétben a BIK cserkészraj szombati indulásának időpontja: 8:30 Batthyány tér..