Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farkasgabi (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
Gábor, amint azt majd az epilógusából látni fogjátok, az anyatejet is homárcsecsből szívta magába, így már alig várta, hogy az ő életét is kockáztassa valaki. Mivel nem valami bank vagy távközlési cég szivatta meg, hanem egy mazdás balfasz, akinek vagy nem volt gyerekszobája,…..
farkasgabi (törölt) 2009.06.07 21:53:49
Ma reggel Pergert egy könyves cég autója taszította kishíján a szalagkorlátnak a budapesti félkörgyűrű betonkockás-zakatolós szakaszán. Még szerencse, hogy nem olyan ijedős fajta, mert ugye kár lett volna már most kicserélni egy szinte vadiúj korlátot. Arra is felfigyelhetünk,…..
Ugyan még majd három hónap hátra van a Depeche Mode június 23-ai koncertjéig, de ma bejelentették, hogy a Puskás Ferenc Stadionban tartandó bulira már az összes jegy elkelt. Szóval immár biztos, hogy 34 ezer ember előtt lép fel az itthon (is) igen nagy rajongótáborral rendelkező…..
Gáborhoz hasonló halálközeli élménye bárkinek lehet egy magyarországi autópályán, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a közlekedők egy része még mindig úgy hiszi, halhatatlan testet kapott és terminátor módjára közlekedik. Január 27-én, kedden reggel 9 körül mentem…..
Bölcs vendéglátósok élnek a nyugati végeken: nem kötik a vendégek orrára, hogy a 14800 forintos szobaárhoz éjszaka nem jár fűtés, no meg azt sem, hogy a szobák alatt hajnalig nyitva tartó kocsma üzemel. Mivel a legbölcsebbekből politikus lesz, történetünk főszereplője a…..