Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steepp

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon körülbelül 160 pókerklub működik (működött), a tagok száma 40 ezerre tehető, az online-játékosokkal együtt 200-300 ezren pókereznek rendszeresen. Az MSZP úgy gondolta, hogy ez egy olyan terület, amit meg kell rendszabályozni, így egy csodálatos szakértői…..
Vidorné Dr. Szabó Györgyi gyógytornászként végzett, a XVI. kerület képviselője. Emellett tagja a Magyar Országgyűlés énekkarának, a SZENÁ-TOROKnak. Októberben úgy döntött, hogy jól megmozgatja a Zembereket, és pöpec kis homevideó sorozatot indított - a tornáról. A…..
Tegnap este a Filmszemlén voltam, ahol egy „bájos” díjátadás részese lehettem (aki felnyakkendőzött politológust szeretne látni, kattintson ide), de időnként azért a kommentekbe is beleolvasgattam. Mindig meglep, hogy amikor a Jobbik szóba kerül, hirtelen megszaporodnak a…..
steepp 2010.02.10 01:15:01
@El Topo (Sgt. Elias):
@gauche caviar:
ezekkel a kép linkelésekkel szépben bebuktatok srácok! :D Csak nem egy helyről kapjátok az infót??
Az összeesküvéselméletek egyik alaptézise, hogy bolygónk valamennyi lényeges (és általában negatív) eseménye mögött egy jól szervezett, önös érdekek által vezérelt, rettenetesen titkos társaság áll. A merítés igen bőséges, az ötletek kimeríthetetlenek: felbukkannak a…..
steepp 2009.05.05 14:14:50
@Nűnű:
Nem tudom mennyire valódi a lista, egy oldalon futottam bele, és gondoltam belinkelem ide is.

Amúgy nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a BCs "holdudvara" ekkora lenne. Azt viszont kizártnak tartom, hogy ilyen sokan érdemben beleszólhatnának a fejlemények alakításába. Többségük szerintem vendégzenész a BCs színpadán, és a fő irányvonalat egy belső kemény mag határozza meg.

"Befolyásos, tekintélyes emberek összejövetele, de hogy világméretű, gonosz összeesküvők lennének?"

Nehéz kérdés, és szerintem nézőpont kérdése. Ha ugyanis a postból kiemeljük a koszovói esetet, a szerbek szemében mindenképpen gonosz összeesküvők, viszont az albánok akár szobrot is emelhetnének nekik.
"Magamat liberális, antirasszista, humanista beállítódású embernek tartom. Ennek ellenére úgy érzem, hogy a hétvégén valóban megbukott egy ember, mégpedig Ön.Ha nincs T. Asztalos Ildikó nyilatkozata, akkor kénytelen lettem volna az Ön véleményével azonosítani az SZDSZ-t,…..
Míg a fesztivál az utóbbi két évben büszkén hirdette, üzleti alapon oldja meg a szervezést, idén megint a Miniszterelnöki Hivatalhoz fordultak, hogy támogatást kapjanak a központi költségvetésből. Az egész költség öt százalékát kérik az államtól: az idei költségvetés…..
Nem hittem volna, hogy Gyurcsánynak egyszer igaza lesz. Miniszterelnökünk pár évvel ezelőtt azt üzente a magyar vállalkozásoknak; el lehet menni ebből az országból. Aki hallgatott rá, az jól járt.Már az ominózus kijelentés előtt is megindul egyes magyar cégek áttelepülése…..
Néha az ember olyan költői kérdéseket tesz fel magának, mint például "vajon mekkora lehet a 'Gusztos Péter rajongói' és a 'nagyon unatkozó emberek' halmazok metszete?". Bár ki tudja, lehet, hogy nincs ebben semmi költői, és Magyarország tele van ennek a különös,…..
w Lassú hajnal 2008.11.24 08:30:00
A magyarok istene lusta dög. Most sikerült felfogni, hogy tényleg nincs pénz.   Ld. még: Hitel, világ, stádium..