Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EL

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát úgy néz ki hogy a végére értünk. CD megírva, megcímezve, rajta a PPT, a tanulmány és 2 db mintatáblázat. Köszönjük minden családtagnak, barátnak és rajongónak, interjúalanynak és újságolvasónak. Meg a nyomtatást, a fényképezést, az összeollózást, a lektorálást,…..
Hát pár alapvető kérdést ábrázoló grafikont próbáltam összetákolni, persze nem sikerült úgy, ahogy igazából kellett volna neki, ám a lényeget mégiscsak ábrázolja. Itt van pár kép a…..
sziasztok-kult antr ról én sem tudok sokat-terep: keddre már az utolsó simításoknál kéne járnunk, nyilván ezt lehetetlen kiviteleznünk, mert jó ötlet ez a blog, csak senki nem használja:) kérdés: hogy állunk a holnap estével? Borival beszéltük, hogy össze kellene ülni, nem…..
én meg azt kérdezném, hogy akkor az összesítés az folyamatban van? ha nem, én bevállalom egy olyan táblázat készítését, ahol vízszintes tengelyen van, hogy békás és aquincum, a függőlesegesen meg hogy férfi és nő. valakinek valami ellenvetése, javaslata vagy kiegészítése?..
Most kedden akkor bemegyünk órára, vagy nem? Mert szerintem itt egész jól tudnánk dolgozni, megbeszélni dolgokat, szóval akár nem is kéne. Majd nemsoká leírom ide, hogy milyen ötleteim támadtak azzal kapcsolatban, hogy mit lehetne elemezni az adatokon...