Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drsx

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alapkőletételnek már több mint tíz éve, de körforgalom máig nem épült a 10-es főút és az Ürömi út találkozásánál lévő lámpás kereszteződés helyére. Hosszú évek óta mondják, hogy a helyzet tarthatatlan, megoldás helyett azonban máig csak ígéretek…..
László egyik előfizetését cégesre próbálta átiratni a Telenornál, de végül kénytelen volt főnökét berángatni aláírni: Azért ragadtam klaviatúrát, mert olvastam a telenoros blog bejegyzést, és hát feltörtek bennem a nem is olyan régi emlékek. A Telenor Velem is…..
drsx 2013.10.03 16:54:13
@atpijkamo: vagy olyan szerződést köt, amiben a roaming dij benne van a lebeszélhető percekben. Én 41 fontért korlátlanul telefonálok és sms-ezek EU-n belül.
drsx 2013.10.03 17:28:04
@McZozo: shop.ee.co.uk/mobile-tariffs/pay-monthly/

az adat csak Angliában érvényes, a telefon és sms egész EUban.

Ami még nincs benne az Angliából EUba való telefonálás, egyelőre nem értem miért, de arra van pár fontos plusz költség.

Anglián kivül EUból EUba ingyenes a telefonálás.
drsx 2013.10.03 17:29:20
@drsx: bocsánat, fontos, hogy a 24 MONTH ROAMING fül árait nézd, mert az a ROAMINGos csomag.
Igazi kafkai mocsárba ragadt naiv ügyfél, akinek a felrobbant háza után nem akar fizetni a biztosító. Most kiderül, hogy azért, mert 8 hónapja bénázik a rendőrség, hogy megállapítsa, nem szándékos gyújtogatás történt, hanem villám csapott a PB-palackba. Korábban megjelent…..
Miközben mi a napi 40-100 MB adatroaminggal nyomorgunk, a britek végtelen megabájtokat eregethetnek feltöltőkártyával is: Csak olvasom a magyar szolgáltatók által kitalált átveréseket akciókat és nagyon jókat mosolygok rajtuk. Igazából egy ideje érlelődik bennem a gondolat,…..
Érdekes dolog történt még pár hónapja a Veterán Járművek Találkozóján. Odajött hozzám egyik friss klubtagunk (a tavalyi Tavasznyitó Klubértekezleten találkoztunk), hogy az előző évben említett feltételek teljesültek és itt az ideje, hogy megvásárolja a Deloreanjét.…..
András egy találós kérdést hozott a londoni Magyar Nagykövetségről. Vajon mi történik minden hónap utolsó hetében? Instant kaszinó? A csatolt képet a londoni magyar konzulátuson lőttem. Várom a tippeket, hogy miért, de az ügyintézési illetéket minden hónap 25.-e után csak…..
András nem adta be szervizbe a garanciális iPhone-ját, mert nem tudtak okos cseretelefont adni. Aztán amikor már 6 hete nem történt semmi, mégis beadta, de nem a Westendben, ahol pedig új telefont rendeltek neki (bár papírt nem adtak róla), hanem valahol máshol. Ezek után a Westendben…..
drsx 2013.01.10 13:16:51
@ColT: Szeretném ha tudnátok, hogy ez a folyamat csak Magyarországon van igy. Egyéb európai országokban bementél volna az APPLE-boltba, azonnal kaptál volna újat és elnézésrt kértek volna, hogy elromlott és neked kellett miatta fáradoznod.
drsx 2013.01.10 13:18:56
@stillmatic: erről azt gondolom, hogy az ember arra adja ki a pénzét, amire akarja. Az APPLE customer service páratlan, Magyarországon kivül. Nekem bármi gondom volt az iphone-jaimmal, azonnal cserélték a telefont.
drsx 2013.01.10 13:22:12
@eMJe: Bocs, tökéletes telefon. Én másodtelefonként 3G-t használok és nagyon jól müködik.
Vöröshajú lányok Polina 2012.11.06 19:00:00
..
drsx 2012.11.06 20:32:47
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
drsx 2012.07.26 14:00:07
@sárkányvadász: Bocs, de ez badarsag. Nekem USA rendszamu autom van, eves matricaval. Egyik evben eltunt a rendszamom. Kaptam ujat. Bementem az ugyfelszolgalatra matrica szamlaval, regi es uj regisztracios kartyaval es a holgy, keszsegesen atirta.
És ha már NAV, akkor gyorsan még egy sztori. A robotok legalább megbizhatóan szedik be a pénzt, bár azzal nem foglalkoznak, ha naiv ügyfelek esetleg előre befizették volna az adót. Biztos, ami biztos, levonják mégegyszer: Az adóhivatalnak (a költségvetésnek) mindig pénzre van…..
Tegnap este Berlin Tegel repülőterén beterelték a MALÉV utasait egy buszba  és nagyon sokáig nem történt semmi. Nagyjából 10 perce szorongtunk kis helyre összezárva, amikor egy böszme úriember vörös fejjel ordítani kezdett, hogy "we are not beef", amiben nagyon igaza volt, mert bár egyikünk sem…..
Attila Bécsben szeretett volna gyorsan albérletet találni, ez okozta a vesztét. Bár sorra észlelte a gyanús jeleket, csak meggyőzte magát, hogy kétszer is pénzt utaljon a őszinteségét bizonygató ismeretlennek.Ausztriában szerettünk volna albérletet. Nem olyan régen találkoztam…..
drsx 2011.10.18 14:53:30
Megy ez Londonban is :-)

Hello
Thanks for your mail. I am a very young comfortable professional,26 who works in a recording company as a studio manager.I would like to rent out a double bedroom Garden Flat with Broad Band Internet to a very easy going person at 800 per month including all bills.available now for you to occupy.not shared apartment..My apartment is very comfortable fully furnished flat of brand duplex flat.Located in quiet residential area {Hartland Road, Camden Town NW18DB}only 150yards from one of London's main attractions. Camden Lock, 31 Harland Road, Camden Town NW18DB. There are 5 supermarkets near by, pubs, bars, restaurants, health clubs, theaters and only one mile from Grand Lodge of England and the west end is only 2miles away by bus or Underground. Camden Town is situated on the Northern Line and St Pancreas.Station which is only 1.5miles away from the property.At the top of the road, only 150yards away, you can get a bus to Oxford Street,Hourse Guards Parade, Westminister and on to Victoria station and Gatwick.is fully furnished with digital home cinema, hi-fi system, VCR, DVD player, phone, fax, computer, cable/satellite, internet access, wardrobe, cupboard, Hanging wardrobe, safe deposit box, radio alarm clock, hair dryer, fully air-conditioned, central heating, intruder alarm, fire alarm and more. Large fully equipped kitchen, 2 toilets and unlimited wireless internet.
I dont want any problem for myself.., i need to know the person that will occupy my apartment that is, the person that willl take care of my apartment like theirs because am letting the flat out because am presently in manchester working. It is not compulsory that i rent out the flat but if i can get a reliable and tidy person that will take care of my flat for me i can let it out.so i need to know them better i.e what you and your partner do for a living.
Rent Includes

Electricity
Gas
Water Charge
Council Tax
Lease
internet

Waiting to read from you.
Nem tudjuk, Ágnes milyen meditációs technikát alkalmazott, de az biztos, hogy kevés embernek lett volna türelme majdnem háromnegyed órát várni két hamburgerre, még ha kuponra is adják. Ha nem velem történik,nem hiszem el.. Mai napon,2011.október 8-án betértem Budapest…..
A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft az EME Zrt felelősségére hivatkozva nem akarja visszafizetni a saját vizsgálatuk szerint is feleslegesen kivetett fantombírságot. Naiv ügyfél telefonon fizette a parkolást, aztán a bírságot is befizette, aztán most nézhet: 2010.01.27-én a…..
Subba Laptop lopás videón 2010.02.04 11:11:00
Szuper kis videó egy lopásról (rettenet mixeléssel), és törjön el az összes tolvaj fasza!   2010. feb 1-én elloptak egy táskát benne egy macbook pro-val. széria szám: 7394903B66D ha tudsz valamit ide írj légyszi: megyunklopni@gmail.com ja és a rohadt tolvajoktól függetlenül…..
Ki tudja, miért tartotta magában dilemmáját Shetlander ennyi ideig, mindenesetre érdekes dolgot vetett fel, mert ha a lenti google térképnek hinni lehet - persze nem mindig lehet -, akkor ott elvileg lehet balra kanyarodni. Viszont ha tényleg van ott záróvonal, akkor nyilván nem.…..
Egy újabb közös képviselős sztorit kapott a Zugügyvéd. Ezúttal a társasház biztosítás  ügyintézése körüli jogi huzavona történetét meséli el az időnként erősebb hangvételű levél.Szia Zugügyvéd!Levelemet az "A közös képviselő fűtésrendszere" nevű…..
Tegnap este lezárult egy fejezet a sorozattörténelemben: 15 évad után leköszönt a Vészhelyzet, az a sorozat, ami gyökeresen változtatta meg az orvosi sorozatokat és bizonyos mértékben a többiekre is hatott. Ez volt az a széria, amiben pont annyi magánéletet kevertek a szakmai…..
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
Megint egy látszólag jelentéktelen ügy érkezett a Zugügyvéd postaládájába, de aki már találkozott egy ilyen, jogilag szinte kezelhetetlen helyzettel, megérti, hogy miért került ki posztba. Főleg ha pizzéria van a földszinten, az tud igazán kellemes hatást elérni a…..