Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenecsek Miklós

2 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barnahajú lányok Kyla Cole 2015.05.01 07:45:46
..
Új barnahajú lányok ..
Naked Edwige 2013.11.01 10:05:51
..
Jenecsek Miklós 2013.11.02 19:07:21
Magyarország és Szerbia korábban megegyezett, hogy Belgrád visszavonja a magyarokat kollektív bűnösséggel sújtó határozatát. Ennek hétfőn, Áder látogatása előtt egy nappal kellett volna megtörténnie, a kormányülés azonban „technikai okok miatt” váratlanul…..
Jenecsek Miklós 2013.08.19 09:21:27
@Veridicus76: Az semmi, hogy megszavazták de 2/3 kellett hozzá, ami komoly tárgyalási pozíciót adott volna OVI-nak s Orbán nem meglebegtette, hanem megígérte Tusnádon, hogy székely autonómia nélkül nem lesz román EU csatlakozás. Aztán birkaként egységesen megszavazta a fidesz frakció.

A szerbekkel is mosolydiplomácia folyik, mint a szlovákokkal.

Arra az emlékműre 30 millió forint magyar állami közpénz ment Csurogra, amit két hónap alatt már meg is rongáltak...
Miután több hírportál is felvetette annak a problematikáját, miképpen lehetséges az, hogy egyes nemzeti dohányboltok a helyi rendeletek előírásaival ellentétben a nap 24 órájában forgalmazhatnak szeszes italt, érdemes a kérdést jogi-szakmai szemszögből is megvizsgálni. A…..
A szokásosnál is rövidebb bejegyzés lesz, éppen csak egy gondolat. Olvasom a magyar sajtóban az új kormányzati szerkezetre adott reakciókat. A Magyar Nemzet publicistája el van ragadtatva ettől a mérhetetlen bölcsességtől, egy szemernyi kétsége sincs, hogy igazán jól kormányozni…..
Tegnap délután óta tudni lehet, hogy hat pártnak (Fidesz, MSZP, Jobbik, MDF, LMP, Civil Mozgalom) lehet idén országos listája. Seres Mária pártja ugyan még nem rendelkezik hét elfogadott területi listával, de annyi jelöltje adta le az ajánlószelvényt, hogy akár kilenc megyében is…..
A cím nem egy politikai párt buta kampányszlogenjének paródiája, hanem a szentpétervári Hadtörténeti Múzeum - korábban Tüzérségi Múzeumként ismert intézmény - egyik egyedülálló állandó kiállításának neve. A 2009. november 10-én 90. születésnapját ünneplő Mihail…..
1937-et mutatott a naptár, amikor Trollhättanban (Svédország) megalapították a Svenska Aeroplan Aktiebolaget nevű céget [SAAB], ami magyarul nagyjából annyit tesz: Svéd Repülőgép(gyártó) Rt. A 40-es évek végére az eredetileg légijárműveket gyártó cég úgy döntött,…..
  Megvált a Duna TV Apáti-Tóth Kata műsorvezetőtől. Az ok: a közszolgálati csatorna vezetői szerint túl keményen kérdezte Mesterházy Attilát és Szijjártó Pétert (Szijjártó azonban azt nyilatkozta, hogy teljesen korrektnek találta a beszélgetést és kikérte magának,…..
Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a Ma Reggel a következő néhány évben nem Süveges Gergővel fog eldöcögni, be is dobták pár nap múlva Jegyes-Tóth Kriszta nevét, aki szintén volt-napkeltés, és még ezek után is nyilvánvaló volt, hogy további neveket várhatunk. A legfrissebb…..
Mandiner blog Polanski bűnös! 2009.10.03 13:01:00
  Nem értem ezt az egész Polanski ügyet. „Jaj szegény filmrendezőt lecsukták” - ezt harsogja a média és már kezdtem volna megsajnálni, mert a tudósításokból nem derült ki, hogy miért csukták le. Aztán végül találtam egy cikket, ami részletesen leírta…..
Jenecsek Miklós 2009.10.03 15:43:15
@lunanyuszi: Lószart mama. A beleegyezési korhatár Magyarországon 14 év. Aki ez alattival közösül, bűncselekményt követ el, akár volt beleegyezés, akár nem. Nálunk általában csak a oláhcigányok képeznek felmentett csoportot.
Mandiner blog Rohadtnarancs.hu 2009.09.22 15:01:00
  Tegnap este a domain.hu-n belekukkantottam azokba a domainekbe, amelyek ún. várólistán vannak. Egy Dr. Molnár István nevű - az MSZP-től feltehetőleg nem túl távol álló - úriember (lehet, hogy ő az ott az aláírók között?? - köszönet Syr Wullamnak) a következő…..
Jenecsek Miklós 2009.09.23 04:18:10
Sziporkáztatok, fiatalok!

nemertettunkhozza.hu

gordon.bajnai@hajdu-bet.hu

bajnainemjaregyedul.hu

jewrtsany.hu
torvenyesdenemtisztesseges.hu
miazhogy.hu

felvasaroljuk.il
nemjogeros.mszp.hu
imfhitelbol.hu
Gyakran bizony be kell lássuk, nem azok a filmek nyerik az elismeréseket, amelyek leginkább megérdemelnék. Elég csak néhány példát felhoznunk, ugyanis az 1995-ös díjátadón a Forrest Gump több díjat zsebelt be, mint a Ponyvaregény, vagy a Remény Rabjai, 1977-ben pedig a Rocky…..
Az Emmy Awards-on a számomra legfurcsább estélyit Victoria Rowell öltötte magára.Régen túl vagyunk már az elnök-választáson. Elhiszem, hogy kedveli és hisz Obamában (még mindig), de ettől függetlenül nincs erre semmi szükség. Itt pedig különösen nincs. ..
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
Tetőtől talpig megújul a Duna televízió arculata, új díszletek, új főcímek, és új csatornaazonosítók - ezzel nyitja az őszi szezont a csatorna. Hadd idézzük a sajtóközleményt: "A Duna Televízió arculatváltásának lényege: letisztult, elegáns látványvilág, a…..
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..